• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی سایت من

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
بسم الله الرحمن الرحیم
طاعات و عبادات ماه رمضان بر همتون قبول
عید بزرگ امام حسن علیه السلام هم مبارک باشه

بنده یک سایت دانلود دارم فقط مطالب اختصاصی می ذارم
سایت تازه تاسیس هست
حدود 400 مطلب
ولی ورودی گوگل فوق العاده پایین

به یک نفر نیازمندم برای بهینه سازی سایت
شرایط:
1- داشتن نمونه کار (اولویت با کسی هست که نمونه کارهاش بیشتره)
2- ارائه گزارش کار ( حتی قراره بک لینک بخره برام مهم نیست فقط بگه مثلا با خرید بک لینک و کد های قالب و ...) / چون خودم کمی سر رشته دارم لذا می خوام شفاف توضیح بده {این مرحله برای فیلتر بچه هایی است که ادعای سئو می کنن، با معذرت از اساتید خودم چون می دونم اونها هم از دست این بچه ها خسته هستن}
3- پرداخت پاداش به ازای هر 500 آی پی { بنده سر حرفم هستم ولو 4 ماه از سئوی سایت بگذره و مثلا ورودی شده 4هزار تا من پاداش 8 تا پک 500 تایی را خواهم داد}
4- دریافت مشاوره و وارسی سایت توسط سئو کار هر سه ماه یک بار و پرداخت حق الزحمه این امر (چون معتقدم باید همیشه زیر نظر سئو کار باشه سایت )
*** سئو کار محترم نباید قیمت فضایی بدهد چون من با ایمیل با چندین سئو کار صحبت کردم و قیمت اکثرا تو دستم هست;) ( قیمت های با تخفیفشون )

نکته پایانی : اولویت با سئو کاریست که نمونه کارهای قدرتمند تر و قیمت مناسب تر باشد ( چون بابت پاداش هر500 آی پی و وارسی سه ماهه بناست مبلغ به سئو کار بدهم انتظار دارم قیمت مناسبی پیشنهاد دهد )

sibegonah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
به نظرم از سئو استفاده کن هم کادر قوی داره هم نمونه کارهاشون عالیه

anti.dark

Registered User
لایک‌ها
16
بسم الله الرحمن الرحیم
طاعات و عبادات ماه رمضان بر همتون قبول
عید بزرگ امام حسن علیه السلام هم مبارک باشه

بنده یک سایت دانلود دارم فقط مطالب اختصاصی می ذارم
سایت تازه تاسیس هست
حدود 400 مطلب
ولی ورودی گوگل فوق العاده پایین

به یک نفر نیازمندم برای بهینه سازی سایت
شرایط:
1- داشتن نمونه کار (اولویت با کسی هست که نمونه کارهاش بیشتره)
2- ارائه گزارش کار ( حتی قراره بک لینک بخره برام مهم نیست فقط بگه مثلا با خرید بک لینک و کد های قالب و ...) / چون خودم کمی سر رشته دارم لذا می خوام شفاف توضیح بده {این مرحله برای فیلتر بچه هایی است که ادعای سئو می کنن، با معذرت از اساتید خودم چون می دونم اونها هم از دست این بچه ها خسته هستن}
3- پرداخت پاداش به ازای هر 500 آی پی { بنده سر حرفم هستم ولو 4 ماه از سئوی سایت بگذره و مثلا ورودی شده 4هزار تا من پاداش 8 تا پک 500 تایی را خواهم داد}
4- دریافت مشاوره و وارسی سایت توسط سئو کار هر سه ماه یک بار و پرداخت حق الزحمه این امر (چون معتقدم باید همیشه زیر نظر سئو کار باشه سایت )
*** سئو کار محترم نباید قیمت فضایی بدهد چون من با ایمیل با چندین سئو کار صحبت کردم و قیمت اکثرا تو دستم هست;) ( قیمت های با تخفیفشون )

نکته پایانی : اولویت با سئو کاریست که نمونه کارهای قدرتمند تر و قیمت مناسب تر باشد ( چون بابت پاداش هر500 آی پی و وارسی سه ماهه بناست مبلغ به سئو کار بدهم انتظار دارم قیمت مناسبی پیشنهاد دهد )

نیاز داشتی در خدمتم

[email protected]

Send By My Tablet

بالا