• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی سایت: ۵ اصل تغییر ناپذیر

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
دنیل کوکو (Daniel Scocco) یکی از نویسندگان با تجربه در زمینه ی سئو: من خودم را یک متخصص سئو نمی دانم، اما از سال ها قبل در این کار بودم و موفق به ساخت برخی وب سایت های نسبتا خوب شدم که مرز یک میلیون بازدید کننده ی ماهانه را میشکنند. بعضی از اصول پایه هستند که تغییر نمی کنند که می خواهم درباره برخی از آن ها صحبت کنم. [h=3]۱. محتوا همچنان پادشاهی میکند[/h] شما احتمالا پیش از این در این باره می دانستید بنابراین زیاد در این مورد صحبت نمی کنم. اما داشتن محتوای منحصر به فرد و مفید هنوز اساس هر استراتژی سئو است. بدون آن، هیچ تکنیک پیچیده ی سئویی قادر نخواهد بود ترافیک سایت شما را افزایش دهد. [h=3]۲. شریک گوگل باشید نه رقیب آن[/h] هنگامی که در تلاش برای بهینه سازی سایتتان هستید شما میتوانید از دو روش پیروی کنید: یا با آن شرکت همکاری کنید و یا زرنگی بیشتری به خرج دهید! زرنگی کردن شامل: تلاش برای پیدا کردن نقاط ضعف در الگوریتم، راه هایی برای حقه زدن به موتورهای جستجو، روش های مصنوعی افزایش رتبه بندی شما و … می باشد که به اصطلاح به مجموع این روشها black hat seo می گویند. به نظر من این بدترین روش برای دنبال کردن است، ممکن است در کوتاه مدت جواب بدهد اما در دراز مدت شما احتمالا دردسر های زیادی خواهید داشت و حتی می تواند منجر به حذف شما از فهرست نتایج موتورهای جستجو گردد! اگر به جای آن شما در امتداد و همراه با گوگل پیش روید، چیزهای استوار و مفید بیشتری از وب سایت خود خواهید داشت و در دراز مدت ترافیک بیشتری دارید. [h=3]۳.درک مدل کسب و کار (business) گوگل[/h] در مورد قبلی من از همکاری با گوگل صحبت کردم اما این در عمل به چه معناست؟ این یعنی شما باید مدل کسب و کار گوگل را درک کنید و در وب سایتتان از آن پشتیبانی کنید. اساسا در آمد گوگل از به کار رفتن نتایج جستجو است و این دقیقاً همان چیزی است که مردم به دنبال آن هستند، و همچنین راه دیگر آن به وسیله ی تبلیغات در صفحات نتیجه ی جستجو و وب سایت های همکار که محتوایی مطابق با جستجوی نمایش داده شده دارند، می باشد. به عبارت دیگر، اگر شما رتبه های بالا در نتایج جستجو میخواهید، باید اطمینان حاصل کنید که مطالبتان با آنچه بازدید کنندگان شما برای جستجو در گوگل نیاز دارند مطابقت دارد. اگر شما به این بخش عمل کنید نیمی از مبارزه را برده اید. [h=3]۴.محتوای مفید و یکتا (منحصر به فرد) داشتن کافی نیست[/h] همان طور که در ابتدا اشاره کردم، داشتن محتوای مفید و منحصر به فرد باید همیشه به عنوان اولین بخش استراتژی سئو شما باشد ولی این به تنهایی کافی نیست… . اما چرا؟ چون فقط انتشار محتوا به این معنا نیست که گوگل آن را خواهد شناخت. باید در یافتن محتوا به گوگل کمک کنید… . [h=3]۵. گرفتن مردمی که درباره ی وب سایت یا محتوای سایت شما صحبت می کنند[/h] نیمه ی دوم معادله ی SEO (نیمه ی اول آن داشتن محتوایی منحصر به فرد و مفید است) این است که کاری کنید تا گوگل شما را بشناسد و به محتوای سایت اعتماد کند. بدون نیاز به هیچ فعالیت فنی، میتوانید این مهم را با جذب افرادی که درباره ی شما و سایتتان صحبت میکنند، بدست آورید… . برای مثال اگر شما یک پست با مهارت بالا در توضیح آنچه باعث بحران مالی اخیر شده است بنویسید، این احتمال وجود دارد که بسیاری از وبلاگ نویسان مالی به پست شما لینک دهند، مردم علاقه مند به سرمایه گذاری پست شما را در فیس بوک می پسندند و به اشتراک می گذارند و …
5 نکته ی فوق در عین سادگی، تأثیر شگرفی بر میزان موفقیت شما در بهینه سازی سایتتان دارند… . فراموش نکنید که تولید محتوا پایه ی تمام فعالیت های سئو شماست.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دم شما گرم۴
.محتوای مفید و یکتا (منحصر به فرد) داشتن کافی نیست
این رو واقعا گل گفته

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
قشنگ نوشتی