• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** بهینه سازی گرافیک ***

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
درود

مردد بودم این تاپیک را درج کنم یا که خیر.......

بدلیل اینکه بارها با این مسئله روبرو شدم که از روی سهل انگاری و یا تعویض اشتباه کاربر، گرافیک دچار صدمه شده است، این تاپیک را درج می کنم.... در این تاپیک خدمات اورهال گرافیک ارائه می شود....

خدمات عبارتند از :

• شستشوی برد گرافیک با دستگاه آلتراسونیک
  • کاهش دمای مموری
  • کاهش فاصله دمای هات اسپات و نامینال GPU
  • تعویض فن

اجرت برای کارت های متوسط تا 3060 انویدیا و تا 5700 ای ام دی تنها 100 هزار تومان

اجرت برای کارت های رده بالا از 3060 انویدیا و از 5700 ای ام دی به بالا تنها 200 هزار تومان

هزینه مواد مصرفی بسته به هر کارت متفاوت و در انتها محاسبه و به اجرت اضافه می شود....

هزینه شسشتوی آلتراسونیک برد برای کلیه کارت ها 100 هزار تومان است.

کارت پیش از انجام خدمات تست می شود در صورت ایراد سخت افزاری نظیر لگ، مموری،آرتیفکت، هنگ و خرابی در کنترلر و Gpu ...خدمات بهینه سازی ارائه نمی شود، هزینه ارسال و دریافت کارت به عهده خریدار است.

پ ن: گرافیک های های ماین شده اکثرا به روش های غیر اصولی نظیر استفاده از کارواش، سمپاش و .... به ظاهری خریدار-پسند تبدیل می شوند... در صورتی که گرافیک ماین شده ای خریداری می کنید حتما حتما حتما نسبت به بهینه سازی آن اقدام کنید، چه توسط بنده چه توسط خودتان یا هر کسی....

شاید در ادامه تصاویری در تاپیک درج شود...

mahmood.zr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام عزیز. ممنون از این تاپیکی که گذاشتید خیلی عالیه.
فقط ی سوال داشتم، اگه فن گرافیک وقتی که میچرخه ی خورده تاب داشته باشه مشکلی داره؟
قابل تعمیر هس؟

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
سلام عزیز. ممنون از این تاپیکی که گذاشتید خیلی عالیه.
فقط ی سوال داشتم، اگه فن گرافیک وقتی که میچرخه ی خورده تاب داشته باشه مشکلی داره؟
قابل تعمیر هس؟

درود
در گرافیک های قدیمی امکان تعمیر فن وجود داشت ولی از آنجایی که دوستان تولید کننده زرنگ شدند بالای 90% فن های گرافیک بصورت سیلد شده هستند و امکان تعمیر نیست !

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
درود

بدلیل اینکه بارها با این مسئله روبرو شدم که از روی سهل انگاری و یا تعویض اشتباه کاربر، گرافیک دچار صدمه شده است، این تاپیک را درج می کنم.... در این تاپیک خدمات اورهال گرافیک ارائه می شود....

خدمات عبارتند از :

• کاهش دمای مموری
  • تعویض فن

اجرت برای کارت های رده بالا از 3060 انویدیا و از 5700 ای ام دی به بالا تنها 200 هزار تومان

هزینه مواد مصرفی بسته به هر کارت متفاوت و در انتها محاسبه و به اجرت اضافه می شود....

کارت پیش از انجام خدمات تست می شود در صورت ایراد سخت افزاری نظیر لگ، مموری،آرتیفکت، هنگ و خرابی در کنترلر و Gpu ...خدمات بهینه سازی ارائه نمی شود، هزینه ارسال و دریافت کارت به عهده خریدار است.

پ ن: گرافیک های های ماین شده اکثرا به روش های غیر اصولی نظیر استفاده از کارواش، سمپاش و .... به ظاهری خریدار-پسند تبدیل می شوند... در صورتی که گرافیک ماین شده ای خریداری می کنید حتما حتما حتما نسبت به بهینه سازی آن اقدام کنید، چه توسط بنده چه توسط خودتان یا هر کسی....

به این میگن یه کار اساسی و اصولی..
ممنون بابت تاپیک و زحمتی که کشیدین..
👌 🤞

cc2000

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
یه انویدیا evga gtx 690 دارم
پارسال خریدم و دما عادیه و در گیم ۷۰.
بهتر میشه؟
صاحب قبلیش گفت خمیر رو عوض کرده.کل هزینش چه قدر میشه؟ممنون

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
سلام
یه انویدیا evga gtx 690 دارم
پارسال خریدم و دما عادیه و در گیم ۷۰.
بهتر میشه؟
صاحب قبلیش گفت خمیر رو عوض کرده.کل هزینش چه قدر میشه؟ممنون
درود
بهتر میشود ولی با توجه به ارزش فعلی کارت شما هزینه این خدمت مقرون به صرفه نیست.

amirarsalan1999991@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
درود

خدمات عبارتند از :

• کاهش دمای مموری
  • تعویض فن

درود بر شما یک عدد کارت گرافیک ۳۰۷۰ زوتاک xgaming دارم تست استرسش۹۸.۸% دما ۷۴ با دور فن ۷۵%
کارت سالمه برای ارسال؟ و اینکه دور فن میاد پایین دور بر 40% با دما تقریباً 70درجه
هزینه سرویسش چقدر میشه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
بسیاری از ما وقتی گرافیک ماین شده ای می خریم، به قیمت ماین، انتظاراتمون به اندازه یک کارت گیمینگی است که 30% از قیمت آن کسر شده است...!!!
از آنجا که این تاپیک را مدت ها پیش درج کردم تصاویری از کارتی که به تازگی از فروشنده محترمی خریداری کردم را درج می کنم...
لطفا تاپیک را به حاشیه سوق ندید که بنده از خرید خودم راضی هستم، تصاویر جهت راهنمایی دوستان است...

خوب شما وقتی گرافیک را از یک واسطه خریداری می کنید احتمالا این کارت چند دست چرخیده است و محیط بیرونی آن به این زیبایی تمیز است!
20230306_134723 (Copy).jpg

و احتمالا بسیار اصرار دارید که کارت پلمپ باشد! برخلاف شما بنده اهمیت می دهم که کارت پلمپ نباشد تا فرداروز فروشنده ادعا نکند پلمپ کارت را نابود کردی و پس نمی گیرم!

خوب بریم کارت گوگولی را باز کنیم!
این کارت دچار مشکل گرمایی بود که فروشنده به آن اذعان کرده بود....در محیط گیم نشان خواهم داد !

20230306_180050 (Copy).jpg

به به زیبا نیست؟!

20230306_180059 (Copy).jpg

این ذرات چیستند؟!

20230306_180104 (Copy).jpg

جگرمان حال آمد !

20230306_180154 (Copy).jpg

چقدر بورد زیبایی، لذت ببرید!

20230306_181429 (Copy).jpg

یعنی گلاب به روتون ...کارت چیز.. کرده؟!

20230306_181445 (Copy).jpg

روغن لادن طلایی !

20230306_181819 (Copy).jpg

اه؟ فن ها که تمیز بودندی؟ باور کن این مترجم پلید ما را ایستگاه فرموده ....

مترجم با گفتن اجی مجی لاترجی اینطور کرد:

20230306_185047 (Copy).jpg

20230306_192412 (Copy).jpg

بنظرتون مشکل کارت در چه حد حاد بود ؟؟؟

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
حالا دوستان گل برادر....

فکر می کنید کارتی پیدا کردید و با سود به نفر بعدی می فروشید؟ اگر خریدار مثل مترجم باشه که خیلی....باید پاسخگوی طرف باشید...
نظر منو می خواید؟ اگر از ماینر نمی خرید....و قصدتون فروش مجدد هست....یا باید خیلی مفت بخرید یا ...سمتش نرید....

مشکل کارت چی چی بود؟

بریم کمی گیم بزنیم روی تنظیمات آلترا ....

game 1st.jpg

شوخی می فرمایید؟! 86 درجه مموری؟! 78 درجه gpu

مترجم بار دیگر اجی مجی لاترجی می گوید ولی ....رضایت ندارد...

game afther 13.jpg

اومممممممم! 78 درجه مموری 73 درجه gpu

game  atlast.jpg

اومممممممم! 74 درجه مموری 68 درجه gpu

دوستان گرانقدر .....اگر قصد دارید سوالی از من بپرسید، مترجم تا کارت شما را از نزدیک نبیند، امکان اظهار نظر ندارد....

طول پروسه انجام: نصف روز
هزینه انجام: 700 هزار تومان
وضعیت مترجم: جان ندارد

از انجام خودسرانه هرگونه اقدامی روی کارت خود بپرهیزید، به کسی بسپارید که تجربه لازم را داشته باشد...
هر چقدر کارت شما بزرگتر، طول زمان انجام بیشتر، هزینه مجموع بیشتر خواهد بود.

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
جناب مترجم مدل کارت رو میفرمایید. بجز بحث دما مشکلات دیگه نداشت درعمل؟؟ لگ فریز و ...

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
جناب مترجم مدل کارت رو میفرمایید. بجز بحث دما مشکلات دیگه نداشت درعمل؟؟ لگ فریز و ...

درود
اتفاقا یکی از مشکلات کارت های ماین شده همین مشکل لگ هست ولی خیر این کارت ازراک فانتوم ادیشن 5700 اکس تی این مشکل را نداشت.

immoratal

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
اون روغن ها را میشه بگید دلیلش چی هست ؟ واسم سوال شد ؟؟؟

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
اسم این بازی که پلی کردید چی هست؟ و اینکه به طور کلی خرید کارت ماین شده رو پیشنهاد میکنید یا نه ، بعضی از کارت های ماین شده مشکل افت فریم دارن که ربطی به دما نداره و ضعیف شدن gpu و مموری باعث این مشکل هست و قابل تعمیر نیست ، به نظرتون درسته

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
سلام
اون روغن ها را میشه بگید دلیلش چی هست ؟ واسم سوال شد ؟؟؟

تحت فشار بودن کارت چه در گیم چه در ماین و استفاده از پد نه چندان با کیفیت

اسم این بازی که پلی کردید چی هست؟ و اینکه به طور کلی خرید کارت ماین شده رو پیشنهاد میکنید یا نه ، بعضی از کارت های ماین شده مشکل افت فریم دارن که ربطی به دما نداره و ضعیف شدن gpu و مموری باعث این مشکل هست و قابل تعمیر نیست ، به نظرتون درسته

APlagueTale
بنده هر نظری بدم ممکن فرداروز با چوب بی افتید دنبال من که این مترجم باعث بدبختی ما شد !
اگر بودجه دارید آکبند بخرید، در صورت خرید دست دوم بالای 90% کارت های بازار ماین شده هستند و در بهترین حالت نیاز به سرویس اولیه
مشکل افت فریم ارتباطی به خرابی gpu ندارد و قابل تعمیر ولی هزینه آن برای یوزر نهایی به صرفه نیست.

amirarsalan1999991@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بسیاری از ما وقتی گرافیک ماین شده ای می خریم، به قیمت ماین، انتظاراتمون به اندازه یک کارت گیمینگی است که 30% از قیمت آن کسر شده است...!!!
از آنجا که این تاپیک را مدت ها پیش درج کردم تصاویری از کارتی که به تازگی از فروشنده محترمی خریداری کردم را درج می کنم...
لطفا تاپیک را به حاشیه سوق ندید که بنده از خرید خودم راضی هستم، تصاویر جهت راهنمایی دوستان است...

خوب شما وقتی گرافیک را از یک واسطه خریداری می کنید احتمالا این کارت چند دست چرخیده است و محیط بیرونی آن به این زیبایی تمیز است!
مشاهده پیوست 1321334

و احتمالا بسیار اصرار دارید که کارت پلمپ باشد! برخلاف شما بنده اهمیت می دهم که کارت پلمپ نباشد تا فرداروز فروشنده ادعا نکند پلمپ کارت را نابود کردی و پس نمی گیرم!

خوب بریم کارت گوگولی را باز کنیم!
این کارت دچار مشکل گرمایی بود که فروشنده به آن اذعان کرده بود....در محیط گیم نشان خواهم داد !

مشاهده پیوست 1321335

به به زیبا نیست؟!

مشاهده پیوست 1321336

این ذرات چیستند؟!

مشاهده پیوست 1321337

جگرمان حال آمد !

مشاهده پیوست 1321338

چقدر بورد زیبایی، لذت ببرید!

مشاهده پیوست 1321339

یعنی گلاب به روتون ...کارت چیز.. کرده؟!

مشاهده پیوست 1321340

روغن لادن طلایی !

مشاهده پیوست 1321341

اه؟ فن ها که تمیز بودندی؟ باور کن این مترجم پلید ما را ایستگاه فرموده ....

مترجم با گفتن اجی مجی لاترجی اینطور کرد:

مشاهده پیوست 1321342

مشاهده پیوست 1321343

بنظرتون مشکل کارت در چه حد حاد بود ؟؟؟
عالییی
کار رو باید سپرد به کاردان
البته تو ایران همکاران دیگه ای هم هستن که کارشون خوبه و حتی تو همین پرشین تولز هم فعالیت دارن
اما خب به جرئت میتونم بگم شما بین بهترینای ایرانین تو این حوزه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
از آنجایی که وسط خانه تکانی بودم و این وسط چند سفارش داشتم....خوشبختانه یکی از سفارش ها از پرشین تولز بود، بدلیل خستگی بنده تصاویر کمی گرفته شد.

کارت زوتک 3070 سه فن ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 X-GAMING

مشکل اعلامی از سوی دوست خوب درصد زیاد فن هنگام کار بود ...
که البته با توجه به برند فن ها ابتدا می خواستم کار را رها کنم...
ولی مشکل اصلی این کارت از دید بنده نوسان دمایی و همچنین جامپ هایی در هات اسپات در حد 5 درجه! در کسری از ثانیه بود....

fur first.jpg
hw before.jpg

از آنجایی که اصولا این موارد صرفا برای مترجم مهم هست و لاغیر بریم گیم بزنیم:

3070 game (Copy).jpg

کارت خیلی سریع دمای 70 را در محیط گیم تاچ کرد و متاسفانه این مدل کارت گزارش دمایی از مموری ندارد که ....خطرناک هست.

کارت باز و سرویس شد، طبق معمول نفر پیشین هم از خمیر بد و هم از ساز و کار بدی استفاده کرده بودند که شاید در تصویر مشخص نباشد.

20230309_172017 (Copy).jpg

مطابق معمول هم پشت فن ها کویر لوت بود که عکسش یادم رفت بگیرم و تمیز شد(تمیز کردن فن کار حساس و ملویی هست اعصاب و دقت ندارید برید سمتش خرج می اندازید رو دستتون)

20230309_183108 (Copy).jpg

در نهایت کارت بسته شد

20230309_193955 (Copy) (Copy).jpg

یکی از علت هایی که مترجم با زوتک دوست نیست علاقه زوتک به برد رفرنس، هیت سینک های مردنی و طراحی نه چندان دقیق هست.

20230309_194310 (Copy) (Copy).jpg

در نهایت هم جامپ های هات اسپات رفع و با خستگی تمام باز گیم بزنیم:

game after.jpg

امیدوارم به درد حداقل یک نفر بخورد.

باز هم تاکید می کنم از باز کردن و سرویس کارت بدون تجربه خودداری کنید، اینقدر هم این پیچ های gpu را سفت نکنید، مگه پیچ چرخ هواپیما است؟

بالا