• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه کردن سایت های دینامیک برای موتور های جستجو

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سایت ما دینامیک هست و دارای انجمن گفتگوی phpbb هست و صفحات سایت اصلی به زبان php نوشته شده... میخواستماز دوستان بپرسم چه کارهائی باید انجام بدیم تا سایت ما در موتور های جستجو بهتر index بشه و همینطور page rank بهتری داشته باشه..

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
هیچ کاری لازم نیست انجام بدی.
تنها کار مهمی که باعث افزایش رتبه شما تو گوگل میشه به ترتیب اولویت در زیر نوشتم:
---------
1 - متن و مقالات موجود در سایت (اگر تقاضا برای مطالب سایت شما بالا باشد رنک شما بالا میرود)
2 - طریقه لینک دهی صفحات به یک دیگر
3 - طراحی استاندارد
4 - داشتن صفحه ارتباط با ما
--------
به نظر شخصی من بهینه سازی سایت برای کلمات کلیدی اصلی مانند دانلود،برنامه،کرک،هک و... که اکثر مردم دنبالشون میگردن رتبه شما رو بالا میبره و همچنین سعی کنید که به سیستم لینک دهی شما درست باشد و لینک شکسته نداشته باشید.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
سعي كن يه sitemap داشته باشي و اونو به گوگل بدي !
آدرس صفحاتت رو هم SEO كن !
تاثير وحشتناكي ميزاره !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئناً يه جايي اشتباه كردي !‌
چون واقعاً موثره !‌
وبلاگ خود من روزي تقريباًً 300 - 400 تا بازديد كننده از گوگل داره !‌
و كلي هم از بقيه !‌....

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
sitemap های تصویری یه کل فایده کمی دارند چون ربات ها به سختی قادر به درک اونها هستند و زمان زیادی میبره.واسه همین اکثر موتورهای جستجو سایت مپ های تصویری رو یا ناقص ترجمه و ذخیره میکنند یا اصلا دخیره نمیکنند.
بهترین نوع sitemap ، نقشه هایی هستند که با text ساخته شده باشند.بهترین نوع این سایت مپها رو خود frontpage به خوبی میتونه طراحی کنه (درحال حاضر بهترین ابزار واسه اینکار هست) اینو هم اضافه کنم که اگر موتور جستجو یه صفحه رو به عنوان sitemap شناسایی کنه،حتی اگه یه لینک شکسته تو همون صفحه سایت مپ پیدا کنه دیگه با اون صفحه کاری نداره و لینکهای دیگه رو دنبال نمیکنه.

بالا