• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به ازای تماشای عکستان درآمد کسب کنید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این تایپیک رو ایجاد کردم که سایتهایی که به هر 1000 بار تماشای عکستان به شما مبلغی پرداخت میکنند رو اسامی با توضیحتشون قرار میدم که شما میتوانید در این سایتها عکس دلخواهتون رو آپلود کنید و لینکشو در وبلاگ قرار بدین یا اگر گروه اینترنتی دارین برای اونها لینک کنید یا هرطور خودتون میدونید دیگه و سعی میکنم چندین سایت رو براتون قرار بدم که چندین عکس رو در سایتهای مختلف بذارین و درآمدتون بیشتر بشه شما هم اگه سایتی مشابه سراغ دارن همین جا معرفی کنید.

HotPicX - Free image hosting & earn money!

به ازای هر 1000 تماشا 4.5 دلار میده که البته 4 رده تماشا داره که بازدید کننده های آمریکا و کانادا شمال این طرح میشن برای کشورهای دیگه هم پرداختهاش متفاوته

به بانکهای زیر هم پرداختی داره

Egopay
MoneyBookers
Paypal
Payza

Minimal payout is $0.5
Please request payout is $1 for Payza.

البته خودم هنوز با این سایت کار نکردم
....................................................................................................

این سایت هم مثل بالایی هستش با این تفاوت که حداقل پرداختیش 1 دلار و به پی پال هستش و پاپ آپ داره

http://imagecherry.com/free7264.html

و این که تو فروم های خارجی طرفدارهای زیادی داره

..................................................

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
البته به تماشای عکس پول نمیده بلکه به کلیکی که روی عکس میشه و به صفحه خود اپلودسنتر میره پول میده

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
البته به تماشای عکس پول نمیده بلکه به کلیکی که روی عکس میشه و به صفحه خود اپلودسنتر میره پول میده

آره دیگه شما روی اون لینکی که بهتون میده وقتی با بقیه به اشتراک بگذارینش تو همون صفحه عکستون در صفحه آپلود سنتر میاد بالا این از بقیشون بهتر بود چون پاپ آپ نداشت و اینکه نیاز به کلیک دوباره تو صفحه نداره برای تماشای عکس

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به درد اسکرین شات گرفتن از فیلم و سریال و فیلم های +18 میخوره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به درد اسکرین شات گرفتن از فیلم و سریال و فیلم های +18 میخوره

موقعی که لینک رو آپلود میکنید زیر منوش یه گزینه داره که برای بزرگسالانه یا تماشای امن . همه چی میشه توش گذاشت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستانی که عضو شدند اگه خواهان افزایش درآمدشون هستند به من یه پیام بدن که برای اونها لینک 10 گروه یاهوی خارجی رو بفرستم که در اون گروهها هم عکساشون رو به اشتراک بذارن که فکر کنم چیزی بین 20 هزار تا 30 هزار مجموعاً عضو داشته باشند

farhikhteh

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که عضو شدند اگه خواهان افزایش درآمدشون هستند به من یه پیام بدن که برای اونها لینک 10 گروه یاهوی خارجی رو بفرستم که در اون گروهها هم عکساشون رو به اشتراک بذارن که فکر کنم چیزی بین 20 هزار تا 30 هزار مجموعاً عضو داشته باشند

لطفا برای من بفرستید

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
هیچکدوم به لیبرتی پرداخت ندارن؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
هیچکدوم به لیبرتی پرداخت ندارن؟

نه ولی میتونید درEgopay عضو بشید بعدش از طریق اکسچنجرها به لایبرتی تبدیلش کنید البته سعی میکنم سایتهای دیگه ای معرفی کنم که حتمن توشون لایبرتی باشه ولی متاسفانه خیلی از سایتها ف..ل.تر هستند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

latari

Registered User
لایک‌ها
86
خوب اکثر افراد عکس رو فقط نگاه میکنن به نظر من اگر برای تماشا پول میداد سیستم در آمدی ایده عالی بود ولی کلیک کمتر کسی میکنه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خوب اکثر افراد عکس رو فقط نگاه میکنن به نظر من اگر برای تماشا پول میداد سیستم در آمدی ایده عالی بود ولی کلیک کمتر کسی میکنه

روی اسکریین شات ها کلیک میکنن

بالا