• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این سایت نروید و مواظب باشید === Wjunction.com and Idiot moderators

chance

Registered User
لایک‌ها
119
در نبود سایتی مناسب برای ایرانیان و سو استفاده این پاکستانی ها از پی پال سایتی درست کرده اند به نام wjunction.com

Wjunction for scammers

چرا این سایت ؟ چون این سایت شده است مرکز پشتیبانی فایل هاست های معتبر مثل فایل فکتوری یا بیت شیر و غیر

از آنجا که به دنبال VPS می گشتم بدین سایت برای خرید مراجعه کردم چرا که میخواستم از آن برای chiz pee en استفاده کنم نمیتوانستم از ایرانی ها بخرم چرا ؟
چون ایرانی ها یا وابسته به وزارت اط /لا /عا ت هستند یا مشکوک هستند یا اگر پل/ی/س یا جایی به آنها مراجعه کند بی برو برگرد اطلاعات کاربران را تقدیم میکنند
برای همین برای خرید وی پی اس به این سایت مراجعه کردم
در اولین قدم به یکی از تاپیک هایی رفتم که صاحب آن یکی از مدیران این سایت هم بود و با حساب اینکه او مدیر moderator rox is scammer است و سر کاربران کلاه نمی گذارد از سایتش خرید کردم
بعد از 72 ساعت هیچ خبری از سرویس نشد چند بار هم تماس گرفتم در صورتی که در تاپیک گفته بودند 6 ساعته جواب میدهیم به این تاپیک رفتم و گفتم اگر وی پی اس ندارید پول من را پس بدهید
یکی دیگر از مدیران گفت WTF is scammer on wjunction
اینجا تاپیک فروش است پست نده
مودبانه گفتم من هم خرید کرده ام ولی چیزی نگرفتم این هم فروش است کجا باید بپرسم و به او پی ام دادم و خواهش کردم

بدون اینکه جوابی بدهد یک اخطار برای یوزری که 3 سال در این فروم عضو است فرستاد و گفت حالا برو حالش را ببر تا یاد بگیری هرچی که من میگم انجام بدهی

من هم عصبانی شدم و شروع کردم به فحش دادن به او و گفتم من فقط پولم را میخواهم

در همین حین ادمین اصلی hawk is scammer برای من پیغام فرستاد گفت تو همان فلانی هستی؟ (اسم یک کاربر پاکستانی را گفت)
گفتم خیر من کاربر 3 سال پیش هستم آیپی را چک کنید
بدون اینکه جوابی بدهد آیپی را بن کرد

من از آن شرکت هاستینگ در پی پال شکایت کردم و مدارکی هم فرستادم پی پال پول من را تمام و کامل بعد از 2 هفته پس داد ولی
آن شرکت هاستینگ چند روز بعد اعلام کرد که هک شده است و آن تاپیک را بست
چند روز بعد دوباره همان مدیر و همان شرکت یک سایت جدید درست کردند و فروش همان هاست را از سر گرفتند و اینگونه برای خود تبلیغ می کند

Shared Hosting Accounts - 50 Accounts - WJunction - Webmaster Forum!

هرکس بگوید من این هاستینگ را دوست دارم هاست مجانی می هد در صورتی که این ها همان کلاه برداران هستند من آنها را دوباره به پی پال گزارش می دهم

اما من برای گرفتن حقم از یک شرکت فایل هاست به نام bitshare که پول کاربران را خورده است دوباره آیدی ساختم و اینبار فقط یک پیغام کوچک فرستادم که طبق قوانین مجاز بود
اما این آیدی من رو بستند و گفتند تو همان هستی

این بی شرف ها چگونه اعتبار به دست آورده اند ؟ کاربر را بن کرده اید کجا گفته اید نباید دوباره فعالیت کند؟ مواظب باشید در این سایت از مدیران آن خرید نکنید وگرنه به هیچ پولی نخواهید رسید

wjunction.com scammer dont buy host
ROX is scammer

chance

Registered User
لایک‌ها
119
این را بالا نگه دارید مهم است

chance

Registered User
لایک‌ها
119
چه ربطی به اون سایت داره؟! مدیر فروم مسئول خرید و فروش های انجام شده در سایت نیست!

مطلب را کامل خواندید؟

در اولین قدم به یکی از تاپیک هایی رفتم که صاحب آن یکی از مدیران این سایت هم بود و با حساب اینکه او مدیر moderator rox is scammer است و سر کاربران کلاه نمی گذارد از سایتش خرید کردم

مدیر فروم خودش فروشنده آن محصول است که کلاه برداری کرده است و مدیر دیگر WDF و ادمین فروم HAWK از دوستان آن هستند و مدافعش

chance

Registered User
لایک‌ها
119
مدرک شکایت به پی پال
zmcfqvl3kjrf7e3ut3b7.jpg

تاپیک حذف شده و مربوط به مدیر wjunction که با نام جدید دوباره فعالیت میکند

blazingvps.com

فایل های ضمیمه

• zmcfqvl3kjrf7e3ut3b7.jpg
    zmcfqvl3kjrf7e3ut3b7.jpg
    102.7 KB · نمایش ها: 37