• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به جای Nexus 7 چه تبلتی بگیرم؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا من میخوام یک تبلت نکسوس 7 سلولار ( یعنی سیم کارت خورا 3G ) بخرم. اما خیلی بد پیدا میشه توی بازار و اگرم باشه قیمتا بالاست. یکی بهم Fonepad معرفی کرد اما رفتم دیدم مشکلش نداشتن ژیروسکوپ و 3G هستش.

لذا دوستان چی پیشنهاد می کنید با بودجه بین 600 تا یک تومن برای تبلت خوب؟

- 3G

- کیفیت و پدر مادر دار بودن

- آپدیت شونده به ورژن های بالاتر آندروید

از الویت هام هستش.

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
فونپد یعنی 3G نداره ؟ من دوستم داره رایتلم انداخته مشکلی باهاش نداره . کیفیتش بی نظیر هست اگر نکسوز نخریدی اینو بگیر بخاطر اون دو گزینه خطش نزن چون مدلای بهتری پیدا نمی کنی . بخصوص که قیمتشونم خیلی خوب هست .

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بله درست می فرماید الان چک کردم اشتباه رسونده بودن.
میدونید ژیروسکوپ توی بازی زیاد مهم نیست برام چون اکثر کارم باهاش برای کار های اینترنتمه و یکی از گزینه هایی که دارم اینه که میخوام به تبلت موس و کیبورد وصل کنم و کارهامو انجام بدم نداشتن ژیروسکوپ به منزله ی اینه که باید همیشه به صورت ایستاده تصویر داشته باشم و نمیشه به صورت عریض تصویر داشته باشم و تبلت رو به بغل بخابونم تصویر جا به جا نمیشه برام که این خیلی توی کار کردنم و اندازه های وبسایت سخت میشه

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
بله متوجه منظورتون شدم . امیدوارم که گزینه خوبی رو پیدا کنید . نکسوز هم دیجی کالا داره البته نسخه جدیدش رو .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بالا