• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به دنبال راهکاری برای داشتن تمرکز

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام دوستان

من به دنبال راهکاری میگردم که بتونم تمرکز رو بیشتر کنم در حال حاضر تمرکز ندارم مثلا میخوام درس بخونم 10 دقیقه میخونم هواسم به در و دیوار پرت میشه ونمیشه درس خوند.
فکر کنم خیلی ها یه همچین مشکلی دارن ..اگه کسی داروی .........فنی.........چیزی سراغ داره لطفا اعلام کنه تا هم من استفاده کنم و هم بقیه دوستانی که مثل من تمرکز کافی ندارن

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان

من به دنبال راهکاری میگردم که بتونم تمرکز رو بیشتر کنم در حال حاضر تمرکز ندارم مثلا میخوام درس بخونم 10 دقیقه میخونم هواسم به در و دیوار پرت میشه ونمیشه درس خوند.
فکر کنم خیلی ها یه همچین مشکلی دارن ..اگه کسی داروی .........فنی.........چیزی سراغ داره لطفا اعلام کنه تا هم من استفاده کنم و هم بقیه دوستانی که مثل من تمرکز کافی ندارن

قبل از شروع به خووندن درس، به خودت قول بده تا اینجا درس میخوونم یا یه ساعت و نیم درس میخوونم، یه ربع فکر میکنم به در و دیوار :دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
قبل از شروع به خووندن درس، به خودت قول بده تا اینجا درس میخوونم یا یه ساعت و نیم درس میخوونم، یه ربع فکر میکنم به در و دیوار :دی
همین جوری دیگه مثلا باخودم میگم از صفحهی 1 تا 5 میخونم تا 2 میخونم بعد یا میام نت یا در و دیوار رو نگاه میکنم
توکتابخونه هم میرم همینجوره
موندم به خدا هی با خودم میگم درسو ول کنم هی میگم ول نکنم .........یکی بیاد یه راهنمای بکنه دیگه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
باید تمرین کنی!! نمیشه یهو تمرکزت بالا بره
خودتو درگیر درس کن سعی کن به درس علاقه مند بشی!!
اکثر دلیل اینکه حواست جمع نیست اینه که به درس علاقه ای نداری و چیزای دیگه برات مهمتره!!

سعی کن یه تفریح های کوچلو به خودت بدی !! البته بعد یه مدت عادت میکنی تمرکزت بالاتر میره البته اگه مطالعه رو ادامه بدی!!

یادمه وقتی برا کنکور میخوندمک اولش هی نیم ساعت به نیم ساعت میرفتم بیرون ولی بعد دو هفته عادت کردم و بعد دو ماه فقط برا غذا میومدم ژیش خانواده و حتی موقع غذا هم فکرم سر حل مسئله بود!!!

بخون و ادامه بده به مرور تمرکز رو هم عادت وکنی عزیزم!!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
باید تمرین کنی!! نمیشه یهو تمرکزت بالا بره
خودتو درگیر درس کن سعی کن به درس علاقه مند بشی!!
اکثر دلیل اینکه حواست جمع نیست اینه که به درس علاقه ای نداری و چیزای دیگه برات مهمتره!!

سعی کن یه تفریح های کوچلو به خودت بدی !! البته بعد یه مدت عادت میکنی تمرکزت بالاتر میره البته اگه مطالعه رو ادامه بدی!!

یادمه وقتی برا کنکور میخوندمک اولش هی نیم ساعت به نیم ساعت میرفتم بیرون ولی بعد دو هفته عادت کردم و بعد دو ماه فقط برا غذا میومدم ژیش خانواده و حتی موقع غذا هم فکرم سر حل مسئله بود!!!

بخون و ادامه بده به مرور تمرکز رو هم عادت وکنی عزیزم!!
ممنون بابت راهنمایت عزیزم............
فقط این قضیه مهمه که چطور به درس علاقه مند بشم
دوست دارم دوستش داشته باشم ولی نمیشه.........بعضی از درس ها رو مثل دشمن خودم میدونم مثل ادبیات خدایش خیلی مزخرفه درسش
حاضرم سخترین کار ها رو بکنم ولی 10 صفحه ادبیات نخونم

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
خوبه که وقتت پره..........
بعد از مراجه براتون وقت میگیرم.چون احساس میکنم خیلی لازمت باشه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
1- شطرنج بازی کن
2-یه انگیزه ای که خودت با تمام وجود قبول داری برای خودت بساز
مثلا ازدواج با یه دختر موفق که واقعا دوستش داری. اون وقتی می بینی نه تنها برای خودن وقتی بیشتری می گذاری. نکته جالب اینکه سطح یادگیریت بسیار بسیار بالا می ره.

3- آینده ات رو تخیل کن
یه آینده ای روشن که بخاطر موقعیت تحصیل و دانشگاه بدتس میاد. ذهنت بلده چطور انگیزه بده پس از رویا سازی. و اون رویات رو تقویت کن. یک رویا رو تقویت کن و یک مکان رو نه هر بار یه رویای جدا. چون تمرکز باعث جذب انرژی می شه.

به قول انیشتین
Imagination is more important than knowledge...

موفق باشی

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
سلام دوستان

درست مثل من!!!!!
منم همینجور حواسم جمع نیست.چند وقت پیش(3-4سال)تو یه مجله خوندم که ادامس برای تمرکز حواس خوبه.منم امتحان کردم و در 80 درصد مواقع جواب میده!!!!مثلا موقع درس خوندن و یا سر جلسه امتحان خیلی کمکم میکنه.من 5 دقیقه قبل از مطالعه دوتا حب میندازم و بعدشم مطالعه یا امتحان;)
البته باید جنبه ادامس جویدن داشته باشید :lol:شوخی کردم .منظور با دهان بسته و به ارامی ادامس رو بجویید خوب جواب میده.
اینم یه راه ساده و بی دردسر بود که انجام دادم و جواب گرفتم.حالا شما هم امتحان کنید شاید جواب گرفتید;)

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
بهترین راه اینه که بهت میگم .امتحانش کردم.از200 دوتا دوتا معکوس بیا عقب 198-196-194-192-180 ادامه بده تا برسی به عددد2.

بالا