• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به زودی: شکل ظاهری جدید Gmail

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
[h=3]یک شکل ظاهری جدید[/h] برای دریافت یک نمای کلی از بهبودها، ویدیو را مشاهده کنید.
به زودی به طور خودکار به شکل ظاهری جدید ارتقا می‌یابید. اگر نمی‌خواهید منتظر بمانید، می‌توانید با ورود به Gmail و کلیک کردن بر رفتن به شکل ظاهری جدید، همین امروز به آن بروید.

[h=3]ساده‌تر و مدرنتر[/h] از مکالمات بهبودیافته گرفته تا موارد سفارشی و طرح‌های زمینه به‌روز، Gmail اکنون ساده‌تر و مدرنتر شده است.

برای مشاهده یک نسخه بزرگتر، روی تصویر کلیک کنید

[h=3]طرح‌های زمینه جدید[/h] طرح‌های زمینه جدید را کاوش کنید و شکل ظاهری Gmail را سفارشی کنید.
بیشتر بیاموزید.

[h=3]نمای مکالمه بهبود یافته[/h] طراحی مکالمات به گونه‌ای تغییر خواهد کرد که محتوای پیام‌های شما را به قسمت جلو می‌آورد و با استفاده از عکس‌های نمایه می‌توانید در یک نگاه به سهولت متوجه شوید که با چه کسی صحبت می‌کنید.
بیشتر بیاموزید.

newlook_customize.png

[h=3]قابل سفارشی سازی به روش‌های جدید[/h] اکنون می‌توانید تعداد پیامی را که می‌خواهید در هر لحظه روی صفحه قرار داشته باشد، با انتخاب یکی از سه تراکم‌ متفاوت نمایشگر انتخاب نمایید: استاندارد، متوسط، فشرده.
بیشتر بیاموزید.

[h=3]کنترل بیشتر[/h] و همچنین بر اندازه پنجره گپ خود کنترل بیشتری دارید. فقط آن را به اندازه دلخواه خود بکشید
بیشتر بیاموزید.

newlook_control.png

[h=3]جستجو و فیلترها ساده شده‌اند[/h] با کادر جستجوی جدید می‌توانید به سهولت جستجوی خود را سفارشی کنید و دقیقاً آنچه را که به دنبال آن هستید پیدا کنید. همچنین می‌توانید یک فیلتر را درست از همان مکان ایجاد کنید.
بیشتر بیاموزید.

[h=3]رفتن به "مخاطبین" و "کارها"[/h] روش جدیدی برای تغییر وضعیت آسان بین "نامه"، "مخاطبین" و "کارها" وجود دارد.
بیشتر بیاموزید.

newlook_switch.png

newlook_icons.png

[h=3]یک نوار ابزار جدید[/h] نوار ابزار جدید همیشه قابل مشاهده است و فقط دکمه‌های مورد نیاز شما را هنگامی که به آنها نیاز دارید نشان می‌دهد.
بیشتر بیاموزید.

منبع : https://mail.google.com/mail/help/intl/fa/newlook.html

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نه من به جيميل علاقه دارم نه اون به من . كارمون به طلاق ميكشه اخرش.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یه هفته ای هست اینجوریش کردم..
خوشجله..
سمت چپ .پایین یه پیغام میده..از اونجا می تونید تغییر بدیدش

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
واسه منم حدود یه 10 روزی میشه فکر کنم شایدم کمتر که اینجوری شده، فقط مشکلش اینه که وقتی میخواد بره توی اکانت خیلی سخت لود میشه اما وقتی توی اکانته دیگه راحت تر میشه باهاش کار کرد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من خوشم نیومد از این ظاهر جدید.
ظاهر قبلی رو بیشتر می پسندیدم.

بالا