• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به صفحه اصلي جي ميل نميتوانم واردشوم

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من در نوت بوكم كه اكس پي است نمينوانم وارد صفحه اصلي بشوم كه login شوم

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مدتیه که نمی تونم واردش بشم
البته به صورت POP3 کار می کنه
ولی وارد سایت نمیشه؟ :blink: :blink:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جايي كه من متوجه شدم اشكال از خود گوگل است و مشكل من به شدت شما نيست كه اصلا صفحه لاگين رو نياره بلكه 3 يا 4 بار پسورد داده شده رو قبول نميكنه ولي بعد واردش ميشه - اركات اش هم غير از مسئله فيلترينگ و ... خودش هم داراي مشكلاتي هست كه البته من همونطور كه در تاپيك ديگه اي هم گفتم از كش گوگل براي لاگين كردن استفاده ميكنم كه جواب ميده شما هم براي آوردن صفحه جيميلتون از اين طريق يه امتحاني بكنيد شايد مشكلتون ( اگه از جاي ديگه نباشه !! ) حل شد . ( آخر هم به اين نتيجه ميرسين كه ياهو از همه بهتره !)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
از گوگل واقعا بعيده اينقدر مشكل داشته باشه . منم خيلي از اين مشكلات دارم با اين گوگل !
حالا 10 دقيقه است مي خوام با اوتلاك يه ايميل سند كنم اين گوگل تحفه ! هي خطا ميده :(
A time-out occurred while communicating with the server. Account: 'AMD', Server: 'smtp.gmail.com', Protocol: SMTP, Port: 465, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC19

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز مجدد سلام و تشكر
دوستان چيزي كه مرا كلافه كرده اين است كه دسك تاپ من كه ويندوز 2000 داره راحت باز ميكنه ولي نوت بوكم كه
اكسپي پرو است و سي پيو ان سنترينرو است نميتواند ان را باز نميكند
لطفا اگر راه حلي داريد ارائه نماييد
متشكرم

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
؟ يعني چي دسك تاپم باز ميكنه ولي نوت بوكم باز نميكنه ؟؟؟
( اين همون نوت بوكيه كه .... :rolleyes: )

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Azalia :
؟ يعني چي دسك تاپم باز ميكنه ولي نوت بوكم باز نميكنه ؟؟؟
( اين همون نوت بوكيه كه .... :rolleyes: )
MISS OR MRS oR MR AZALIA
I have 2 PC one is desck top with Win2000 PRO O.S and brand New Notebook with XP PRO OS
I can open Gmail in Descktop but I couldnt open in my notebook\
For Your information :D I sold my P3 Samsung notebook and I got new brand DELL notebook(2GHz CPU/1GB RAM/128MB V.RAM?90 GB Hard?15.4 inch/DVD+RW
Please Dont hesitate to call me

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
( آخر هم به اين نتيجه ميرسين كه ياهو از همه بهتره !)
من از طرف انجمن مبارزه با شركتهاي چند مليتي خدمت شما عرض ميكنم ياهو بره بوقشو بزنه :lol: :lol:
گوگلته :D
البته از طرفدار زيمنس بيشتر از اين نمي شه توقع داشت ;)

foto1344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
از قديم گفته اند كه كس نخارد پشت من جز اناخن انگشت من
من مشكل خود را پيدا كردم مشكل در ستينگ اينترنت بود كه ست شد و اكنون مثل ماه گوگل ميل باز ميشود.و حتي
يكبار هم مشكل نداده است

yar1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما هم قبلا جيميلمون مث ماه باز مي شد(مگه ماه باز مي شه؟) ولي حالا دو سه روزه باز نمي شه. تريس كردم ظاهرا مشكل از خود گوگله. شما هم اين مشكلو داريد؟

sh7228

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من چند روزه يه مشكل عجيب دارم اونم اينكه نميتونم تو جيميل برم و وقتي هم تو گوگل سرچ ميكنم يه صفحه مياره با چند تا لينك نامربوط! ياهو و ام اس ان هم همين بلا سر سرچ اشون اومده!!! البته آلتا ويزتا هنوز كار ميكنه! انواع و اقسام ويروس كش و spyware كش هم ران كردم اما فايده نداره!!!!!!
كسي ميدونه چي كار ميشه كرد؟؟؟؟ :(

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا جايي كه من متوجه شدم اشكال از خود گوگل است و مشكل من به شدت شما نيست كه اصلا صفحه لاگين رو نياره بلكه 3 يا 4 بار پسورد داده شده رو قبول نميكنه ولي بعد واردش ميشه

منم تقریبا همیشه مشکل دارم اعصابم له میشه تا بالاخره باز می کنه

بالا