• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به طور متوسط چند روز طول می کشه تا یه سایت تازه تاسیس از گوگل ورودی بگیره؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من 7 روز پیش یه سایت راه اندازی کردم و تا حالا 110 پست هم تو سایت ارسال کردم. سایت در وبمستر تولز گوگل ثبت شده و 52 تا هم ایندکس داره تا این لحظه. پست ها کپی نیست ولی در طی این 7 روز حتی یک ورودی هم از گوگل نداشتم. این طبیعیه؟ به طور متوسط چند روز طول می کشه تا یه سایت از گوگل ورودی بگیره؟

ممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

من 7 روز پیش یه سایت راه اندازی کردم و تا حالا 110 پست هم تو سایت ارسال کردم. سایت در وبمستر تولز گوگل ثبت شده و 52 تا هم ایندکس داره تا این لحظه. پست ها کپی نیست ولی در طی این 7 روز حتی یک ورودی هم از گوگل نداشتم. این طبیعیه؟ به طور متوسط چند روز طول می کشه تا یه سایت از گوگل ورودی بگیره؟

ممنون

خب سایت شما باید رقابت پزیر باشه
محتوی شما باید طرفدار داشته باشه
بعد از محتوی سالم سایت شما با سایت های رقیب مقایسه میشه و سایت بهتر به گوگل نشون داده میشه

ادرس سایت :

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
خب سایت شما باید رقابت پزیر باشه
محتوی شما باید طرفدار داشته باشه
بعد از محتوی سالم سایت شما با سایت های رقیب مقایسه میشه و سایت بهتر به گوگل نشون داده میشه

ادرس سایت :

ممنون دوست عزیز.

رقابت پذیر که باید باشه. قبول دارم. به نظرم چون محتوا یونیک هست و از جایی کپی نشده به احتمال زیاد قدرت رقابت داره. همون محتوای کپی هم از گوگل ورودی می گیره هرچند کم.
طرفدار هم زیاد داره. در مورد ورزش هایی مثل فوتبال و بسکتبال و .. هست.

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
من هفته پیش یه سایت با وردپرس راه اندازی کردم ، روز دوم راه اندازی 10 تا ورودی گوگل داشتم ...

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
من هفته پیش یه سایت با وردپرس راه اندازی کردم ، روز دوم راه اندازی 10 تا ورودی گوگل داشتم ...

الان وضعیتش چطوره؟ نکته خاصی هست که باید بهش توجه کنم؟ منظورم مواردی غیر از رعایت استانداردهای معمول برای راه اندازی سایت هست.

ممنون

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
الان وضعیتش چطوره؟ نکته خاصی هست که باید بهش توجه کنم؟ منظورم مواردی غیر از رعایت استانداردهای معمول برای راه اندازی سایت هست.

ممنون

الان سایت توی هفته دومه و چند روزه که آپدیت نکردم با این حال روزانه 20 تا ورودی رو داره
من قالبم html5 ئه که با تگ هایی که داره خوراک خود گوگله !
در مورد محتوا هم متن کپی هست ولی یه خورده ویرایشش میکنم ، کلمات کلیدی خیلی تاثیر داره ، نحوه لینک دهی ، تاکید روی کلمات و ...
راجع به الگوریتم پاندای گوگل یکم مطالعه کنی ، همه چی دستت میاد

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
والا منم این سایتم 4روزه که راش انداختم تقریبا 17 تا مطلب داره سایت مپ ساختم به گوگل هم معرفی کردم اما اصلا بازدید نداشته هیچ حتی ادرس سایت رو توی گوگل میزنم پیداش نمیکنه کسی میتونه بررسی بکنه بگه ایراد چیه همین 6 ماه پیش یه سایت داشتم هفته دوم 120 تا ورودی گوگل داشت اما این اصلا هیچی

دانلود رایگان زیرنویس فارسی

اینم لینک سایت حتی ادرس رو تو گوگل هم میزنم چیزی نمیاد برام

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@استارتر: مشکلی نداره. کاملاً عادی است. گذشت 7 روز خیلی زوده برای قضاوت. حتی شده یکماه هم طول می کشه تا ورودی بدست بیاد. ضمناً اینقدر سریع مطلب نذار. اگه مطالبت با گذشت زمان کهنه نمیشن یکم سرعت قرار دادن مطالب رو کم کن. 110 تقسیم بر 7 = 15 پست در روز برای سایت تازه تاسیس یکم زیاده. فعلاً روزانه بین 3 تا 5 مطلب بیشتر نذار. تا وقتی ورودی گرفتی، اونوقت سرعت ارسال مطالب رو بیشتر کن.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
@استارتر: مشکلی نداره. کاملاً عادی است. گذشت 7 روز خیلی زوده برای قضاوت. حتی شده یکماه هم طول می کشه تا ورودی بدست بیاد. ضمناً اینقدر سریع مطلب نذار. اگه مطالبت با گذشت زمان کهنه نمیشن یکم سرعت قرار دادن مطالب رو کم کن. 110 تقسیم بر 7 = 15 پست در روز برای سایت تازه تاسیس یکم زیاده. فعلاً روزانه بین 3 تا 5 مطلب بیشتر نذار. تا وقتی ورودی گرفتی، اونوقت سرعت ارسال مطالب رو بیشتر کن.

آخه سایت دوستان رو دیده بودم که در همون یکی دو روز اول از گوگل ورودی گرفته بودن برای همین نگران شدم. آخه حتی یک ورودی هم برای نمونه نداشتم تا حالا. مطالب هم با گذشت زمان کهنه نمی شن چون محدودیتی در این زمینه نداشتیم پست زیاد ارسال کردیم. با این حال اگر موثر باشه رعایت می کنیم.

ممنون

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
الان سایت توی هفته دومه و چند روزه که آپدیت نکردم با این حال روزانه 20 تا ورودی رو داره
من قالبم html5 ئه که با تگ هایی که داره خوراک خود گوگله !
در مورد محتوا هم متن کپی هست ولی یه خورده ویرایشش میکنم ، کلمات کلیدی خیلی تاثیر داره ، نحوه لینک دهی ، تاکید روی کلمات و ...
راجع به الگوریتم پاندای گوگل یکم مطالعه کنی ، همه چی دستت میاد

سایت ما تحت وردپرس هست. تا جایی هم که اطلاعاتمون قد می داد سعی کردیم قوانین سئوی گوگل رو رعایت کنیم. ظاهرا فعلا تنها راه چاره صبر هست تا ببینیم چی می شه.

والا منم این سایتم 4روزه که راش انداختم تقریبا 17 تا مطلب داره سایت مپ ساختم به گوگل هم معرفی کردم اما اصلا بازدید نداشته هیچ حتی ادرس سایت رو توی گوگل میزنم پیداش نمیکنه کسی میتونه بررسی بکنه بگه ایراد چیه همین 6 ماه پیش یه سایت داشتم هفته دوم 120 تا ورودی گوگل داشت اما این اصلا هیچی

دانلود رایگان زیرنویس فارسی

اینم لینک سایت حتی ادرس رو تو گوگل هم میزنم چیزی نمیاد برام

نمی دونم شاید گوگل هم سخت گیرتر شده نسبت به دو سه ماه قبل. من هم دو سه ماه پیش سایت دوستان رو دیدم که تو همون روزهای اول ورودی گرفتن از گوگل.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
من با ورد پرس سایت میزنم روز دوم + 100 و روز دهم + 500 ای پی از گوگل میارم روش ... با تکنیک ها و ترفند های خاص :blush:

می شه کمی راهنمایی کنید؟ اگر سکرت بید کلی گویی هم می تونه خیلی مفید باشه.

ممنون

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ورودی و رتبه گرفتن بستگی به خیلی چیزا داره ساده ترینشون نوع محتوای شماست اینکه محتوای شما چقدر طرفدار داره؟ چقدر جستجو داره؟چه کلماتی برای توصیف سایتتون استفاده کرده اید؟
در کل باید صبر داشته باشید انشالله که ورودی میگیره

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
حدود یک ماه زمان میبره تا در گوگل جا باز کنه

دوست عزیز که فرمودند در روز اول 100 و دوم 500 ورودی گوگل میگیره !!!!!!!!!!!!!! اصلا مگه دو روزه سایت تاسیس ایندکس میشه که ورودی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوگل سایتهایی که همیشه اپدیت میشوند را دوست دارد

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
حدود یک ماه زمان میبره تا در گوگل جا باز کنه

دوست عزیز که فرمودند در روز اول 100 و دوم 500 ورودی گوگل میگیره !!!!!!!!!!!!!! اصلا مگه دو روزه سایت تاسیس ایندکس میشه که ورودی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوگل سایتهایی که همیشه اپدیت میشوند را دوست دارد

سلام
داداش من روز هشتم 1000 تا ورودی گرفتم پس هیچ چیز غیر ممکن نیست
سرعت ایندکس شدن مطالبم هم خوبه

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
در اینکه گوگل سخت گیر شده شکی نیست

من خودم چهار روز کلا دوتا ایندکس داشتم اما تقصیر خودم بود url تم رو درست نکرده بودم و هنوز اسم سایت قبلیم روش بود حتما اینو چیک کن چون دقیقا اونو درست کردم بعد نیم ساعت 130 تا ایندکش داشتم و ورودی گوگل هم داره کم کم میاد

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
داداش من روز هشتم 1000 تا ورودی گرفتم پس هیچ چیز غیر ممکن نیست
سرعت ایندکس شدن مطالبم هم خوبه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس اگه یک سال از تاسیس سایتت بگذره میشه 45625 ورودی گوگل در روز پس نتیجه میگیریم بعد یک سال میشه سایت یک ایران !
لطفا آدرس سایتت رو برام بفرست با یک آمار گیر خوب تا من تایید کنم ورودی شما رو

Last edited:

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
بستگی به میزان سرچ موضوعات مطالب شما داره

بالا