• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به مناسبت نمایشگاه کتاب

mehrdad_xn

Registered User
لایک‌ها
69
اول سلام
دوستان این تاپیک رو زدم که هر کسی خواست یه لیست پیشنهادی بده واسه بقیه که امسال چه کتابایی بخرند تا هم با سلیقه هم دیگه آشنا بشیم هم کم تجربه هایی مثل من با کتابای خوب و جدید آشنا بشیم
مرسی از توجهتون

mehrdad_xn

Registered User
لایک‌ها
69
.
1.قیدار | رضا امیرخانی (رمان)

2. بی انسان| فاصل نظری (دفتر شعر)

3. فلسفه حقوق | دکنر ناصر کاتوزیان (البته کسانی که رشتشون حصوص هست یا علاقه دارند)

4. مولوی و فن حقوق | دکتر ولویون (استاد ما هستش مطمئن باشید لذت میبرید)

5.چند گزارش در مورد محسن و نگار | مصطفی مستور ( داستان)
/SIZE]

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
با سلام .
منم فعلآ چندتا کتاب تو لیست خریدم قرار دادم که بیشترشون کتاب های زبان اصل مربوط با رشته ی تحصیلیم هست ، که ضرورتی نداره اینجا معرفیشون کنم ،
سایر کتاب هایی که دنبالشون هستم :
کادربندی در عکاسی و ترکیب بندی در عکاسی ، از انتشارات سروش
مجموعه اشعار رسول یونان به زبان تورکی
زندگی و زمانه مایکل ک از کوتسیا
تصوير دوريان گري نوشته ی اسکار وايلد
سلاخ خانه ی شماره 5 ، نویسندش یادم نیست .
و چندتا کتاب دیگه .

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
"کافکا در ساحل" موراکامی
"ابله"
ایرانی هم کتاب جدید مستور فکر کنم خوب باشه
از حسین سناپور هم شاید یکی گرفتم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با سلام .
منم فعلآ چندتا کتاب تو لیست خریدم قرار دادم که بیشترشون کتاب های زبان اصل مربوط با رشته ی تحصیلیم هست ، که ضرورتی نداره اینجا معرفیشون کنم ،
سایر کتاب هایی که دنبالشون هستم :
کادربندی در عکاسی و ترکیب بندی در عکاسی ، از انتشارات سروش
مجموعه اشعار رسول یونان به زبان تورکی
زندگی و زمانه مایکل ک از کوتسیا
تصوير دوريان گري نوشته ی اسکار وايلد
سلاخ خانه ی شماره 5 ، نویسندش یادم نیست .
و چندتا کتاب دیگه .

درود معین عزیز

نویسنده ی سلاخ خانه ی شماره 5 ، Kurt Vonnegut می باشه !

من هم اگر خدا قسمت کرد رفتم نمایشگاه ، بیشتر قصدم اینه که سری به غرفه های خارجی بزنم ببینم از نوول های موراکامی چیزی پیدا می کنم یا نه ! به غرفه های دکوراسیون هم که حتما سر می زنم و همینطور غرفه های مربوط به کتاب کودک. کتاب خاصی مدنظرم نیست. اگر چیزی چشمم رو بگیره می خرم ، و در ضمن ، یادم نمی ره که کفش ورزشی بپوشم :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
درود معین عزیز

نویسنده ی سلاخ خانه ی شماره 5 ، Kurt Vonnegut می باشه !

من هم اگر خدا قسمت کرد رفتم نمایشگاه ، بیشتر قصدم اینه که سری به غرفه های خارجی بزنم ببینم از نوول های موراکامی چیزی پیدا می کنم یا نه ! به غرفه های دکوراسیون هم که حتما سر می زنم و همینطور غرفه های مربوط به کتاب کودک. کتاب خاصی مدنظرم نیست. اگر چیزی چشمم رو بگیره می خرم ، و در ضمن ، یادم نمی ره که کفش ورزشی بپوشم :دی

مرسی لی لی جان . اسمش نوک زبونم بود ولی گوگلینگم نمی اومد =))
به هایدا هم سر بزن :دی .

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
"کافکا در ساحل" موراکامی
"ابله"
ایرانی هم کتاب جدید مستور فکر کنم خوب باشه
از حسین سناپور هم شاید یکی گرفتم

درود

ببخشید فضولی می کنم، Kafka on the Shore رو با ترجمه ی مهدی غبرایی و با عنوان "کافکا در کرانه" بخرید . البته نظر شخصیمه :blush: فکر می کنم ترجمه بهتریه.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اصلا بعد از انتخابات انتشارات کاروان تقریبا تعطیل شد بعد از اتفاقاتی که برای موسسش آرش حجازی افتاد انتشارات رو جمع کردن. بله دقیقا باید همون کافکا در کرانه رو بخرم، از هاروکی موراکامی دیدن دختر .... رو از نمایشگاه پارسال خریدم

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
چند سال هست کتاب های چاپ شده در نشر هزار کرمان و سمرقند رو زیر نظر گرفتم. پیشنهاد من حتما اینه که سر بزنید به این دو نشر و کتاب های

1- زبان باستانی آذری از احمد کسروی تبریزی
2- اران و آذربایجان از عنایت الله رضا
3- پان ترکسیم، ایران و آذربایجان محسنی و هوشنگ طالع رو تهیه کنید (معرفی کتاب آخری توی امضام هست
)

کتاب پان ترکسیم، ایران و آذربایجان ارائه در نمایشگاه کتاب 1391 - تاریخ ایران / آریا پارس

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
قشر کتاب خوان ، نمایشگاه کتاب نرفت هم نرفت! (لی لی ره!)

چه کاریه آخه ! می ری اونجا تو گرمای بیرون سالن و هوای خفه ی داخل غرفه ها ، هی راهروها رو گز می کنی !بیشتر غرفه ها هم یا مذهبی هستن و یا چرت و پرت :دی

بخش خارجی هم که ادبیات داستانی درست و حسابی نداشت. (یا من خسته و گیج شدم و خوب نگشتم! نمی دونم!) موراکامی پیدا نکردم crysmiley1.gif

انتشارات مرکز ، "در جستجوی زمان از دست رفته" ی مارسل پروست رو با تخفیف، 110000 تومن می فروخت :blink: من هفته ی پیش از شهرکتابی که نزدیک پارک ساعیه پرسیدم ، گفتن 98000 تومن. نمی دونم این هایی که تو نمایشگاه گذاشته بودن چاپ جدید بود؟ نپرسیدم !(البته من دارمشون ، برای دوستان پرسیدم)

تو غرفه ی یاس ،یه کتاب دیدم با عنوان "برف بهاری" از ميشيمای ژاپنی که انتشاراتش رو پیدا نکردم . زیاد هم نگشتم البته ! ولی بعدا می خرمش.(ارادت ویژه نسبت به نویسندگان ژاپنی!)

آخرشم دیدم که کلی وقت گذاشتم برای نمایشگاه ، به ناچار چند تا اثر کلاسیک خارجی خریدم که بی نصیب از نمایشگاه نرم!

The great Gatsby

Madame Bovary

A Portrait of the Artist as a Young Man

100Selected Stories از اُ. هنری

flat.gif

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

چه کاریه آخه ! می ری اونجا تو گرمای بیرون سالن و هوای خفه ی داخل غرفه ها ، هی راهروها رو گز می کنی !بیشتر غرفه ها هم یا مذهبی هستن و یا چرت و پرت :دی

بخش خارجی هم که ادبیات داستانی درست و حسابی نداشت. (یا من خسته و گیج شدم و خوب نگشتم! نمی دونم!) موراکامی پیدا نکردم مشاهده پیوست 144194

]

لی لی جان شما که 25 سال جهاد فرهنگی رو با خاک یکی کردی رفت پی کارش
icon10.gif

البته منم با شما موافق هستم . تو بخش خارجی کتاب بدردبخور خاصی برای من نوعی پیدا نمی شد ؛ کتاب های موجود هم که قیمتاش سر به فلک کشیده بود . فکر کن یه هیت ترنسفر هولمن 530 تومن :دی

Miinaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره

کتب خارجی خیلی خیلی گرون بود

من که با دیدن قیمتا راهمو کج کردم برگشتم:cool:

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

بخش خارجی هم که ادبیات داستانی درست و حسابی نداشت. (یا من خسته و گیج شدم و خوب نگشتم! نمی دونم!) موراکامی پیدا نکردم مشاهده پیوست 144194

انتشارات مرکز ، "در جستجوی زمان از دست رفته" ی مارسل پروست رو با تخفیف، 110000 تومن می فروخت :blink: من هفته ی پیش از شهرکتابی که نزدیک پارک ساعیه پرسیدم ، گفتن 98000 تومن. نمی دونم این هایی که تو نمایشگاه گذاشته بودن چاپ جدید بود؟ نپرسیدم !(البته من دارمشون ، برای دوستان پرسیدم)

تو غرفه ی یاس ،یه کتاب دیدم با عنوان "برف بهاری" از ميشيمای ژاپنی که انتشاراتش رو پیدا نکردم . زیاد هم نگشتم البته ! ولی بعدا می خرمش.(ارادت ویژه نسبت به نویسندگان ژاپنی!)

آخرشم دیدم که کلی وقت گذاشتم برای نمایشگاه ، به ناچار چند تا اثر کلاسیک خارجی خریدم که بی نصیب از نمایشگاه نرم!

The great Gatsby

Madame Bovary

A Portrait of the Artist as a Young Man

100Selected Stories از اُ. هنری

مشاهده پیوست 144195

خب یعنی خیلی غصه نخورم من؟:دی بسیار غصه ها رفت بر من که نمایشگاه نرفتم امسال !

در جست و جوی زمان از دست رفته رو چند هفته قبل من 70 تومن دیدم یه جا! خب پس میرم میخرم!!

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
نظرتون راجب نمایشگاه امسال چیه ؟ بریم نریم ؟ معمولا چند درصد تخمیف میشه گرفت ؟

Mehdi Zare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بیشتر کتابهای منتشر شده و موجود در بازار از طریق سایت کتاب فردا قابل دسترس هستند. ضمناً در زمان نمایشگاه کتاب هم برای علاقه مندانی که امکان مراجعه به نمایشگاه رو ندارند یا حوصله شلوغی رو ندارند جشنواره ویژه فروش در نظر می گیره.

http://www.fardabook.com

Last edited:

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852

kayba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این قضیه بن دانشجویی نمایشگاه کتاب چطوریه تو سایت زده بود از نمیشه دوم فروردین شروع میشه رفتم ثبت نام کردم الان بعد ورود فقط اسمم هست چیز دیگه ای نیست باید تایید هویت بشه یا چطوری سهم دانشجو بریزم؟
سوال بعد کاربردش چطوریه دفعه اوله این کارت دیدم اینطور که گفته 60 تومن تو حسابه مثل کارت عادی میشه کتاب خرید کرد؟ ناشرا تفاوتی قائل نمیشن؟ یا باید تو موضوعات خاصی باشه یا اگه تخفیف داده باشن با این کارت اون تخفیف برمیدارن؟
اگه کتاب علمی خوب هم سراغ دارین معرفی کنین بد نیست.
ممنون

nomix

Registered User
لایک‌ها
105
به نام خدا

سلام به همه دوستان

همون طور که خیلی از شما دوستان میدونید به زودی نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار میشه

من تازه با کتاب و کتاب خونی رفیق شدم ;)

لطفا اگر کتابی میشناسید که ارزش خوندن داشته باشه معرفی کنید

مهم نیست در چه زمینه ای باشه ( عملی ، سیاسی ، فلسفه ، اجتماعی ، داستانی و ...)

لطفا اگر تونستید به غیر از اسم کتاب ، نویسنده ، مترجم ، انتشارات و به همراه تصویر جلد

همچنین توضیح کوتاهی در حد یک خط بدید تا بدونیم به چه صورت هست

ایشالا همه دوستان بتونن استفاده کنند

سپاس

بالا