• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به من بدبخت کمک کنید , پارتیشنم پاک شد

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.:(
آقا نمیدونم چطوری شد اشتباهی پارتیشن لاجیکال مربوز به اطلاعاتم رو delete کردم و توسط همون برنامه (BING)
نتونستم undelete کنم (توی محیط داس بودم).
توی ویندوز هم که اومدم و برنامه ی Avanquest partition commander رو باز کردم ، گزینه ی undelete partitions.. رو اجرا کردم و خوشبختانه پارتیشنم رو شناخت از لحاظ فضای اشغال شده و حجم کلی ولی موقعی که اومد بازیابی کنه ، خطا داد ؛ فکر کنم اندازه ی همون درایو پاک شده فضای خالی می خواد .
خواهشن کسانیکه میتونند منو راهنمایی کنند که چکار کتم .
من فضای اضافه ی 300 گیگ ندارم برای بازیابی پارتیشن 300 گیگی ام.:hmm:
راه دیگه ای نداره ؟
به نظرتون خیالم از بازیابی راحت باشه ؟:(

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
1264555725.png

1264583094.png

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
عزیز نگران نباش ...
برمیگرده !
فقط باید یه فضا داشته باشی که اطلاعات رو بریزی اون رو ...
این برنامه رو دانلود کن :
http://www.asandownload.com/archives/utility/recovery/download_r-studio_full/

اگه پیدا کرد کرد !
اگه نکرد بعد بی خیال شو !
ولی احتمال خیلی زیاد پیدا می کنه .
نتیجشو بگو ;)

پ ن : درست نفهمیدم چی شده ... ولی اگه پارتیشن بندی کنی یعنی هارد رو هم فرمت کنی این نرم افزار پیدا می کنه ...

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
قربونت ، الان تست میکنم .

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
این برنامه قدرت شناسایی فضای پارتیشن نشده رو نداره در حالیکه من پس از اشتباهی delete کردن پارتیشن 300 گیگی ام ، اون رو دیگه اصلا فرمت نکردم چون بدتر میشه .
این برنامه هم چون از نوع مذیریت پارتیشن نیست ، نمیتونه توی این زمینه به من کمک کنه .
من سوال اصلیم این هست که من 200 گیگ اطلاعات توی اون درایو 300 گیگی داشتم . آیا حتما باید یک فضای 300 گیگ پیوسته و خالی داشته باشم برای recovery کردن و یا اینکه میتونم چند تا درایو هاردم رو که نمیخوام ، فرمت کنم و 200 گیگ خالی درست کنم براش ؟

1264568834.png

Last edited:

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
از پارتیشن مجیک استفاده کن شاید درست بشه !

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
دوستان مشکلم الحمدلله حل شد .
از دو دوست گلم safa2002 و Parsa-Undead که حداقل با زدن یک پست به من کمک کردند و نشان دادند که به فکر دوستشون هستند ، تشکر میکنم .

از برنامه ی UNDELETE7.3Enterprise استفاده کردم و علاوه بر اینکه طی 50 دقیقه کل 300 گیگم رو آنالیز کرد ، و همه ی فایل هام رو شناخت و لیست کرد ، اجازه ی بازیابی مورد به مورد رو هم داد و واقعا بهتر از این نمیشد .فایل ها مثل اولش بودند و مخصوصا عکس ها .

موفق باشید .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من تا حالا چند بار از این اتفاقا افتاده با ابن برنامه به راحتی شناساییش کردم ... نمی دونم شاید مال شما مشکل خاضی داره ...
در هر حال خوشحالم که درست شده ... ;)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. من هم الان تاپيكتان را ديدم!!! آخه باز يك چندروزي نبودم! خدا را شكر كه مشكلتان حل شد. خوبه كه دوباره از يكي از محصولات شركت Active استفاده نموديد؛ اين شركت دوتا برنامه ريكاوري ديگه هم دارد به نام‌هاي Partition Recovery كه همانند هميني هست كه استفاده نموديد ولي براي زماني خوبه كه خيلي روي هاردديسك دستكاري شده باشد يا برنامه‌هاي ديگه كم بيارند! و File Recovery كه بسيار برنامه پرقدرتي هست براي يازيافت فايل‌ها حتي پس از فرمت و پارتيشن بندي مجدد!! اما يك نكته در مورد R-Studio كه فرموديد:

این برنامه قدرت شناسایی فضای پارتیشن نشده رو نداره ...
. خير دارد! بايد روي نام هاردديسك كليك مي‌كرديد و سپس Super scan را انتخاب مي‌نموديد، آنگاه از سكتور 0 تا سكتور انتهايي را برايتان scan مي‌كرد. مي شود سكتور شروع و انتها را هم بر اساس جاي پارتيشن حذف شده، تعيين نمود ولي از برنامه اي كه استفاده نموديد بر اساس مورد خاص شما، خيلي مناسبتر بوده.... قبلن R-Studio را در اينجا توضيح داده‌ام ولي Active File & Partition & Undelete Recovery بعلاوه EaseUS File Recovery هم خيلي عاليند و به نوعي مي‌توان اول محصولات Active بعد R-Studio و EasyUS را در قدرت بازيابي داده‌ها قرار داد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/11
26.gif
103.gif

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز ، ممنون از راهنماییتون ، متاسفانه مشکلم با برنامه ی BootIt NG بود و کاملا بدلیل سهل انگاری خودم بود !
همینجوری داشتم پارتیشن هام رو delete میکردم و معمولا یک پارتیشن کوچولوی 10 مگی اون آخر هاردم رو اشغال میکرد که نمیدونم برای چه بود ، تنظیمات SMART یا ... نمیدونم ولی بعد از فضای آخرین پارتیشن لاجیکالم بوجود اومده بود و من هم اون رو اشتباهی گرفتم و این یکی رو delete کردم و .. خلاصه ابنکه مشکلم هم خیلی ساده حل میشد ولی من بلد نبودم .
تازه من خودم فهمیدم باید بجای بازیابی مورد به مورد فولدر ها که زمان بر و نشدنی بود بدلیل بازیابی نشد بعضی از فایل ها به خاطر نام طولانیشون ، خلاصه با خوندن help برنامه دیدم که ای دل غافل ، بجای اینکه 1 روز عزا بگیرم ، فقط کافی بود روی پارتیشن detect شدم کلیک راست کنم و recover بزنم چون دیگه نیازی به 300 گیگ فضای اضافی هم نبود.
به همین سادگی در کسری از ثانیه کل 300 گیگم مثل اولش بازیابی شد.
راستی این برنامه ی active Undelete خیلی عالی بود .
محشر بود . دست سازنده ش درد نکنه .
اون 300 گیگ نصف همه ی زندگیم بود !

در مورد R-Studio که فرمودید باید اسم هارد رو انتحاب میکردم ودر اینصورت زمان طولانی تری میبرد البته دادن شماره سکتور روش خوبی بود برای تعیین بازه ، ولی این برنامه ی active undelete خیلی راحت بود .
الان به نظرم اومد که میشه اطلاعات مهم رو در پارتیشنی جدا گذاشت و برای جلوگیری از دسترسی دیگران ، آنرا delete کرد و برای استفادخه از فایلها ی پارتیشن delete شده از این برنامه استفاده کرد . تازه میشه نتایج super scan را برای استفاده های بعدی save کرد !

ممنونم از توجهتون .

Last edited:
بالا