• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون با سرويس جديد rapidshare ، عمرش تمون ميشه !؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حتما ديدين مدتيه رپيدشير ظاهر سرويس هاي خودش رو عوض كرده
سواي بعضي امكانات جالب كه اضافه كرده ( مثلا الان مي تونين قايلي رو توو رپيدشير upload كنين اما اون رو طوري UP كنين كه براي دانلودش نياز به خريد اكانت نباشه ! بلكه اگر كسي دانلود كرد از سرويس شما ( به همه پهناي بايد 10 گيگ داده ) كم شه ‌) ظاهر نرم افزار ها وصفحه ها رو هم جابجا كرده

مشكلي كه امروز ديدم از اين قرار هست :
رپيد شير امكان search نداشت ! براي همين سايت هاي warez برنامه ها رو توو اون upload مي كردن و خيلي طول مي كشيد پيدا و پاك بشه، خيلي ftp ها به خاطر اينكه امكان search داشتن به دليل قوانين كپي رايت دچار مشكل و در نهايت بسته شدن‌،‌ اما از بعد از تغيير سرويس من ديدم كه :

http://************/files/t8io0nmcunux7xnxvm8l.jpg
http://************/files/k7xd1zb97qqwts2miwxv.jpg

يعني ديگه نتايج search خود رپيد شير رو هم جواب ميده !
به نظرتون با اين كار عمر اين سايت به پايان مي رسه يا نه !؟:(

King Of Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خپل جان
اين كه يكي از روشهاي قديمي اين سايته.
تو گوگل به همراه اسم فايل rapidshare.com هم اگر قبلا مي زدي فايلاشو سرچ مي كرد.
مشكلي كه است اينه كه اگه يه فايلي پسورد داشته باشه نمي توني پسوردش رو پيدا كني.
براي رفع اين مشكل من rapidoogle.com رو پيشنهاد مي كنم اگر تيش فايلي رو سرچ كنين ميره تو همون سايتي كه فايل رپيدشير قرار داره و اگه پسورد را اونجا داشت كه حله.
در مورد پهنا .اين پهنا براي دانلود و اپلود نرم افزار كاربرد زيادي داره اما مسلما براي فيلم به درد نمي خوره. كساني كه پرميوم هستن فيلم و چيزاي ديگه رو نميان لينك مستقيم كنن كه پوينت از دست بدن. خيلي ها براي پوينت با رپيد كار مي كنن.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خپل جان
اين كه يكي از روشهاي قديمي اين سايته.
تو گوگل به همراه اسم فايل rapidshare.com هم اگر قبلا مي زدي فايلاشو سرچ مي كرد.
مشكلي كه است اينه كه اگه يه فايلي پسورد داشته باشه نمي توني پسوردش رو پيدا كني.
براي رفع اين مشكل من rapidoogle.com رو پيشنهاد مي كنم اگر تيش فايلي رو سرچ كنين ميره تو همون سايتي كه فايل رپيدشير قرار داره و اگه پسورد را اونجا داشت كه حله.
در مورد پهنا .اين پهنا براي دانلود و اپلود نرم افزار كاربرد زيادي داره اما مسلما براي فيلم به درد نمي خوره. كساني كه پرميوم هستن فيلم و چيزاي ديگه رو نميان لينك مستقيم كنن كه پوينت از دست بدن. خيلي ها براي پوينت با رپيد كار مي كنن.

روش جستجو منظورم نبود ! اگر دقت كنين الان توو نتايج، مستقيم حاصل خود رپدشير آورده شده. يعني خود سايت رپيد شير داره جستجو ميشه !‌نه اينكه سايتهايي كه اون رو دارن !‌لينك مستقيم خود سايت رپيد شير نبايد به اين شكل ميومد

سرويس دوم هم حسنش توو به اشتراك گذاشتن فايلي براي كسي هست !‌ اصولا هدف رپيدشير اشتراك فيلمها و برنامه هاي قفل شكسته نيست !‌ هدف اين بود كه يك FTP داشته باشين و كسي لينك فايلتون رو تا بهش ندادين نداشته باشه !‌ فقط افرادي كه آدرس رو مستقيم دادين بهش بتونه بياد

اما فكر كنين فايلي براي دوستي UP مي كردين، بعد اون شخص هر كاري مي كرد نمي تونست فايل شما رو بگيره ! چون اكانت نداشت ...
اما الان ...

من فكر كنم عمر رپيدشير كم باشه ...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ايميلي زدم با اين متن :

1- گوگل الان مي تونه سايت شما رو ايندكس كنه !

2- سيستم منزل من 24 ساعته روشن و در حال دانلود هست، محيط كار من (دانشگاه ) از IP كه بين همه share هست استفاده مي كنه و گاهي اوقات نياز ميشه من فايلي رو دانشگاه دانلود كنم،اين امر نيازمند اكانت پرميوم هست،آيا امكانش هست من از 2 IP همزمان دانلود كنم ؟

جوابي كه بالاخره بعد از 2 روز دادن اين بود !‌ :

http://************/files/25etenhwo3jyx5w8lfm5.jpg

حالا نفهميدم كوم يكي رو حل مي كنن ! ايندكس شدن رو يا اينكه با 2 IP بتونم بگيرم !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اینا یه تمپلیت دارند برای جواب دادن ایمیل رو میخونن یکی از جواب ها رو انتخاب میکنن برات بهت میفرستن ! من میگم اصلا یارو نفهمیده چی میگی همین دم دستی اه رو برات فرستاده :D

وگرنه اگر میخواستن چند IP اه بکنن که از اول خرابش نمیکردند :D

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اینا یه تمپلیت دارند برای جواب دادن ایمیل رو میخونن یکی از جواب ها رو انتخاب میکنن برات بهت میفرستن ! من میگم اصلا یارو نفهمیده چی میگی همین دم دستی اه رو برات فرستاده :D

وگرنه اگر میخواستن چند IP اه بکنن که از اول خرابش نمیکردند :D

من كه فكر كنم كلا من رو در مورد IP اصلا اصطلاحا به شمارش نياورده اند !!! كه جواب بدن
اين هم بگم بخش زيادي از كاربرهاي اين هارو ايراني ها يا مردم كشورهايي كه هنوز نمي تونن روزي 10گيگ دانلود كنن !!!!! تشكيل ميده، مي دونن با اين كار ههه مشتري ها رو از دست مي دن !

من توو يكي از فروم هاي Warez برقي همون لينك ها كه PT هم UPLOAD كردم رو دارم، ميبينين برنامه هاي به روز و نابي هستن. اوايل با اينها 25000 point جمع كردم !روزي كمش 200 تا 250 پوينت جمع مي شد،اما اين 2-3 ماهه آخر با اين وضع دانلود كه پيش اومده ( معماهاي انيشتيني تصويري !!!! :wacko::lol: و ... ) كلا روزي 5~10 پوينت دارم !
نمي دونم ايراد از چي هست ! اما فكر كنم با اين وضع بقيه هم ديگه رقبتي براي استفاده از اينجا به اون صورت نداشته باشن

البته اينكه جديدا مثل قديم به محض بد ريپورت فايل رو پاك نمي كنه جالب شده، اونطور كه متوجه شدم ظاهرا 1 هفته فايل رو غير قابل دانلود مي كنه اما نگه مي داره تا اگر دفاعيه دارين ...

فكر كنم جواب فقط در مورد ايندكس شدن بوده ! اتفاقي اين ها بارها تاكيد كرده بودن نخواهد افتاد ! اما الان افتاده ...

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بعید می دونم محدودیت چند ip رو حذف کنند. گویا دانلود همزمان به سروراشون فشار آورده. نمی دونم تو این 2 هفته به این مشکل برخورده بودید یا نه، ولی من خودم چندین فایل رو می خواستم بگیرم که می گفت الان سروری که فایل توش بوده از کار افتاده!! من قبلا به این مشکل برنخورده بودم.به هر حال برای کسانی که اونورن ماهی 10 دلار با توجه به سرعت بالاشون چیزی نیست، ما که سرعت بالا نداریم ،زورمون میاد یک اکانت رو خودمون تنها استفاده کنیم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بعید می دونم محدودیت چند ip رو حذف کنند. گویا دانلود همزمان به سروراشون فشار آورده. نمی دونم تو این 2 هفته به این مشکل برخورده بودید یا نه، ولی من خودم چندین فایل رو می خواستم بگیرم که می گفت الان سروری که فایل توش بوده از کار افتاده!! من قبلا به این مشکل برنخورده بودم.به هر حال برای کسانی که اونورن ماهی 10 دلار با توجه به سرعت بالاشون چیزی نیست، ما که سرعت بالا نداریم ،زورمون میاد یک اکانت رو خودمون تنها استفاده کنیم.

من توو 2 سالي كه از اين سرويس استفاده ميكنم تقريبا هميشه اين مشكلات كذايي رو داشتم !
مربوط ميشه به وقتي كه توو option اعلام كنين خود رپيدشير اتوماتيك يكي از سرور ها رو انتخاب كنه !

اين هم بگم،اونهايي كه 10 دلار براشون چيزي نيست برنامه ها رو مي خرن :p ما هاييم كه براي نخريدن برنامه اكانت رپيدشير ميگيريم كه بتونم از اون دانلود كنيم :wacko: :lol:

بالا