• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون برگردم دانشگاه؟

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
سلام. من سه ترم دانشگاه فردوسی مشهد - ادبیات انگلیسی خوندم. به خاطر مشکلات رمانتیک انصراف دادم. حالا 24 سالمه. به نظرتون برگردم دانشگاه تموم کنم؟ هیچ علاقه ای به ادبیات انگلیسی ندارم. بیشتر دوست دارم TEFLـم رو بگیرم و برم ویتنام یا چین درس بدم تا پول در بیارم و یک دفتر موشن گرافیک بزنم. ولی نمیشه بدون مدرک زندگی کرد... به نظرتون میشه مدرک نداشت؟

Last edited:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
اگه ميخاي بري خارج اصل تخصص و تجربه اس و مدرك در درجه دومه!
ايران بلعكس ؛ مدرك گرا شده!

امینم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
مگه دانشگاه میزاره بعد چن سال برگردی؟؟o_Oo_O

بله چرا نشه مدرک نداشت الان دارن با مدرک 5نجم ابتدایی کشور رو میگردونن:D:D:D

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
اگه ميخاي بري خارج اصل تخصص و تجربه اس و مدرك در درجه دومه!
ايران بلعكس ؛ مدرك گرا شده!
من قصد ندارم برم غرب. خیلی نژاد پرستن. میخوام برم شرق... هنگ کنگ. انگلیسی درس بدم. برای همین TESL رو میخوام بگیرم. که یک مدرکه. برای همین نتیجه میگیرم همه جا مدرک گراست، فقط مدرکهاش فرق میکنه!

مگه دانشگاه میزاره بعد چن سال برگردی؟؟o_Oo_O

بله چرا نشه مدرک نداشت الان دارن با مدرک 5نجم ابتدایی کشور رو میگردونن:D:D:D
چون معافیت کفالت دارم بهم سنواتی میخوره.

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
سلام. من سه ترم دانشگاه فردوسی مشهد - ادبیات انگلیسی خوندم. به خاطر مشکلات رمانتیک انصراف دادم. حالا 24 سالمه. به نظرتون برگردم دانشگاه تموم کنم؟ هیچ علاقه ای به ادبیات انگلیسی ندارم. بیشتر دوست دارم TESLـم رو بگیرم و برم ویتنام یا چین درس بدم تا پول در بیارم و یک دفتر موشن گرافیک بزنم. ولی نمیشه بدون مدرک زندگی کرد... به نظرتون میشه مدرک نداشت؟

حتما ادامه بده.با معدل خوبم درستون رو تموم.کنید.اول مدرک،دوم معدل خوب،سوم،از فنی حرفه ای هم یه مدرک بگیر به عنوان یه حرفه،بعدم به سلامت برو ازایران.

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
اگه می خوای انگلیسی درس بدی بهتر نیست مدرک ادبیات انگلیسی ت رو بگیری یا حداقل تغییر رشته بدی آموزش زبان انگلیسی بخونی که دوست داری؟
پ ن: محض آشنایی بیشتر با هنگ کنگیا:
https://geoexpat.com/forum/52/thread340248.html

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من قصد ندارم برم غرب. خیلی نژاد پرستن. میخوام برم شرق... هنگ کنگ. انگلیسی درس بدم. برای همین TESL رو میخوام بگیرم. که یک مدرکه. برای همین نتیجه میگیرم همه جا مدرک گراست، فقط مدرکهاش فرق میکنه!
یعنی برای اینکه زبان انگلیسی یادشون بدی لازم نیست یه مقدار با زبان خودشون آشنا باشی؟

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
حتما ادامه بده.با معدل خوبم درستون رو تموم.کنید.اول مدرک،دوم معدل خوب،سوم،از فنی حرفه ای هم یه مدرک بگیر به عنوان یه حرفه،بعدم به سلامت برو ازایران.
فکر خوبیه. تا الان که معدلم بد بوده... درس نمیخوندم. انگلیسیم خوبه، تافلم 95 دادم تازه 17 سالم بود، ولی سر کلاس حوصله ی درس خوندن نداشتم. بیشتر دوست داشتم به دختر که دوست داشتم ظل بزنم. حالا امسال کنکور میدم دوباره، همین الان میخوام به استادمون ایمیل بزنم ببینم کمکم میکنه برگردم یا نه.
اگه می خوای انگلیسی درس بدی بهتر نیست مدرک ادبیات انگلیسی ت رو بگیری یا حداقل تغییر رشته بدی آموزش زبان انگلیسی بخونی که دوست داری؟
پ ن: محض آشنایی بیشتر با هنگ کنگیا:
https://geoexpat.com/forum/52/thread340248.html

دانشگاه فردوسی فقط ادبیات داره، آموزش (اپلاید لینگویستیکس) نداره. ولی با TEFL هم میشه به همین هدف رسید... نمیدونم.

در مورد نژاد پرستشیون هم یادت نره، همه جای دنیا به عنوان یک غریبه دچار مشکل میشی. ولی زندگی با این حال از ایران بهتره.

یعنی برای اینکه زبان انگلیسی یادشون بدی لازم نیست یه مقدار با زبان خودشون آشنا باشی؟

در دوره ی TEFL بهت یاد میدن که بدون دونستن زبونشون، حالیشون کنی. ولی اونها بیشتر دنبال سفیدپوستها میگردن. مخصوصا انگلوها. مخصوصا مردها. شانس من برای پیدا کردن شغل درس دادن کمه.

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
1- یه طوری داری در مورد اروپایی ها حرف می زنی که انگار ارث بابات هست. طرف کشور خودشه، چندین هزار سال براش زحمت کشیده تا بتونه پیشرفتش کنه. اصلا دوست نداره کس دیگری بیاد تو کشورش، خب چرا باید حالا از دستش عصبی بشیم؟ (حالا واقعیت چیزی دیگری هستا، من که هر کسی رو دیدم که سواد خوندن و نوشتن داشته رفته تو کشورهای اسکاندیناوی و آلمان اقامت گرفته :D)

2- ببین معمولا اینجور هست که کشورهای دیگه سعی می کنن افرادی رو برای تدریس زبان بیارن که زبان مادری اون افراد انگلیسی بوده باشه. شما برای اینکه بری خارج از کشور درس بدی شاید مهم تر از اینکه ادبیات بخونی یا آموزش، باید تسلطت به زبان انگلیسی در حد نیتیو باشه (خیلی سخته عملا غیر ممکن :D) و یه سری مدارک بین المللی مثل سلتا و این جور چیزها رو داشته باشی (مستلزم وقت و هزینه مادی هست).

اگه هدفت خارج از کشوره من بهت پیشنهاد می کنم که زبان شناسی بخونی. زبان شناسی بازار به نسبت خوبی رو در خارج از ایران داره. علم وسیعی هستش و خیلی توش جای کار زیاده. ولی اگه نتونی بری خارج عملا فاتحت تو ایران خوندس :D چون هیچکس یک زبان شناس رو تو ایران آدم حساب نمی کنه. :general509:

کلا من شانس زیادی رو برات نمی بینم که بخوای از این طریق پول در بیاری. از نظر من روی کاغذ ادبیات بخونی و با این همه دشواریش ارشدت رو هم تو این زمینه بگیری و با داشتن چند مقاله خوب و پاس شدن تو آزمون جی آری ای سابجکت و جنرال بخوای فاند اون ور بشی تا پول در بیاری خیلی بیش تر از این هست که بخوای از طریقی که خودت بهش اشاره کردی کسب درآمد کنی. :rolleyes:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
به تدریس انگلیسی علاقه داری اصن؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
چرا ویتنام و چین؟؟
چرا نمیری تایلند پول در بیاری؟؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
چرا ویتنام و چین؟؟
چرا نمیری تایلند پول در بیاری؟؟
تایلند هم میرم. چرا نرم.
خب پس میخوای بری یه کشور جهان سوم دیگه با کلی تفاوت فرهنگی یکاری بکنی که دوسشم نداری:general208:

چیزی ندارم بگم:general107:

فعلا که تصمیم گرفتم با دوستم که داره ارشد میخونه یک مقاله در مورد اولیس بنویسم شاید رام بدن فردوسی. مدرک مهمه به خدا... از درس دادن خوشم نمیاد ولی از کارهای دیگه ی زبان مخصوصا نوشتن مقاله خوشم میاد. عاشق جیمز جویسم و میخوام اولین مترجم اولیس در ایران باشم. ولی همه ی اینها day jobـم هست من عاشق موشن گرافیکم ولی پول در آوردن ازین راه سخته.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اون که رفته دیگه برنمیگرده
ساقیا مرد نکونام ز یک پیکرند

اچ آی وی منفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
از زبان و انیمیشن اینا هیچ جوره پول درنمیاد:D
جای اینا بری آهنگری!!! یاد بگیری بهتره.

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
برو نونوایی دکتر zgg اونجا به جوانهای خلاقی مثل تو نیاز هست

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
شما جز اسپم کردن کار دیگه ای دارید تو روز؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
تایلند هم میرم. چرا نرم.

فعلا که تصمیم گرفتم با دوستم که داره ارشد میخونه یک مقاله در مورد اولیس بنویسم شاید رام بدن فردوسی. مدرک مهمه به خدا... از درس دادن خوشم نمیاد ولی از کارهای دیگه ی زبان مخصوصا نوشتن مقاله خوشم میاد. عاشق جیمز جویسم و میخوام اولین مترجم اولیس در ایران باشم. ولی همه ی اینها day jobـم هست من عاشق موشن گرافیکم ولی پول در آوردن ازین راه سخته.
100درصد مدرک مهم و حیاتیه.حرفی رو اون نیست

پس به ترجمه علاقه دارین نه تدریسش که خب خیلی هم خوب میتونه باشه.تا الآن تجربه ترجمه داشتین؟(کتاب،زیرنویس یا مقاله)

بالا