1- یه طوری داری در مورد اروپایی ها حرف می زنی که انگار ارث بابات هست. طرف کشور خودشه، چندین هزار سال براش زحمت کشیده تا بتونه پیشرفتش کنه. اصلا دوست نداره کس دیگری بیاد تو کشورش، خب چرا باید حالا از دستش عصبی بشیم؟ (حالا واقعیت چیزی دیگری هستا، من که هر کسی رو دیدم که سواد خوندن و نوشتن داشته رفته تو کشورهای اسکاندیناوی و آلمان اقامت گرفته
)
2- ببین معمولا اینجور هست که کشورهای دیگه سعی می کنن افرادی رو برای تدریس زبان بیارن که زبان مادری اون افراد انگلیسی بوده باشه. شما برای اینکه بری خارج از کشور درس بدی شاید مهم تر از اینکه ادبیات بخونی یا آموزش، باید تسلطت به زبان انگلیسی در حد نیتیو باشه (خیلی سخته عملا غیر ممکن
) و یه سری مدارک بین المللی مثل سلتا و این جور چیزها رو داشته باشی (مستلزم وقت و هزینه مادی هست).
اگه هدفت خارج از کشوره من بهت پیشنهاد می کنم که زبان شناسی بخونی. زبان شناسی بازار به نسبت خوبی رو در خارج از ایران داره. علم وسیعی هستش و خیلی توش جای کار زیاده. ولی اگه نتونی بری خارج عملا فاتحت تو ایران خوندس
چون هیچکس یک زبان شناس رو تو ایران آدم حساب نمی کنه. :general509:
کلا من شانس زیادی رو برات نمی بینم که بخوای از این طریق پول در بیاری. از نظر من روی کاغذ ادبیات بخونی و با این همه دشواریش ارشدت رو هم تو این زمینه بگیری و با داشتن چند مقاله خوب و پاس شدن تو آزمون جی آری ای سابجکت و جنرال بخوای فاند اون ور بشی تا پول در بیاری خیلی بیش تر از این هست که بخوای از طریقی که خودت بهش اشاره کردی کسب درآمد کنی.