• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون دیگه امیدی نیست؟

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همه
دوستان همونطور که میدونید چندین مدت پیش گوگل شروع کرد به آپدیت کردن الگوریتم هاش و خیلی از سایت ها با مغز خوردن زمین و هر از چندگاهی هم به روز رسانی انجام میده

خیلی از دوستان هم گله و شکایت کردن که بعد از زحمت های بسیار سایتشون سقوط آزاد رفت

بنده هم مثل خیلی از دوستان دیگه سایتم درآمد و بازدید خوبی داشت که یهو این آپدیت ها شروع شد و الان قریب به یکسالی هست که دیگه بازدید درست و حسابی نداره و با توجه به این وضعیت دیگه انگیزه ای هم واسم نموند که بشینم و بهش رسیدگی کنم و یکی دو ماهیه دیگه اصلا اوضاع جالبی نداره

با توجه به اینکه یهو دلار کشید بالا و هزینه هاست چند برابر شد و یهو الگوریتم ها بازدید ها رو چندین برابر کاهش داد وضع سایت بنده و خیلی از دوستان دیگه حال و روز خوبی نداره

حالا سوالم اینجاست که سایت من 3 سال عمر داره به نظرتون امیدی هست و به کار ادامه بدم یا اینکه سایت رو تعطیل کنم و دوباره یه سایت دیگه بالا بیارم؟

برنامه شما چیه؟ سایت هاتون به بازدید برگشت یا شماهم مثه من ناامید شدید و زحمت چند سالتون به باد رفت:(

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
درود دوست گرامی
برای اینکه وب سایت موفقی داشته باشید خیلی باید هزینه کنید
اینکه میبینید سایتتون سقوط کرده دلیلش اینه که یه عده دیگه با هزینه بیشتر جایگاه شما را تصاحب کردند
مثال عرض میکنم سایتی که ماهانه 10میلیون تومان درامد داره مطمئن باشید حداقل ماهانه 3 تا 5 میلیون تومان بک لینک داره خریداری میکنه
فقط بعضی دوستان که خیلی حرفه ای تر هستند به صورت رایگان یا با هزینه کم لینک بیلدینگ انجام میدن و خودشون را بالا میکشن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
موضوع سایتت چیه؟
مطالبت کپیه یا اختصاصی ؟

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
درود دوست گرامی
برای اینکه وب سایت موفقی داشته باشید خیلی باید هزینه کنید
اینکه میبینید سایتتون سقوط کرده دلیلش اینه که یه عده دیگه با هزینه بیشتر جایگاه شما را تصاحب کردند
مثال عرض میکنم سایتی که ماهانه 10میلیون تومان درامد داره مطمئن باشید حداقل ماهانه 3 تا 5 میلیون تومان بک لینک داره خریداری میکنه
فقط بعضی دوستان که خیلی حرفه ای تر هستند به صورت رایگان یا با هزینه کم لینک بیلدینگ انجام میدن و خودشون را بالا میکشن

درود به شما

من اینا رو بررسی کردم خیلیاشون اصلا بک لینک درست و حسابی ندارن
طرف 4 روزه سایت زده 4 تا دونه بک لینک از سایت های اسپم گرفته لینکش جلوتره من میاد

مشکل بابت همین اپدیت های اخیره وگرنه من سایتم مشکلی نداشت هم سئو کرده بودم و هم لینک سازی کرده بودم و درآمد خوبی هم داشتم ولی از اپدیت اول یهو بازدید 50 درصد کم شد و از اون موقع دیگه رفت سقوط آزاد

من به این مشکل دچار شدم

https://forum.persiantools.com/threads/کاهش-عجیب-بازدید-سایت-لطفا-پاسخ-بدید.918569/

موضوع سایتت چیه؟
مطالبت کپیه یا اختصاصی ؟

موزیک

پست اختصاصی بزنم و کاور هم مثلا اختصاصی بزنم دیگران میان حتی کاور رو هم کپی میکنن بعد سایت اونا جلوتر از من میاد :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حالا سوالم اینجاست که سایت من 3 سال عمر داره به نظرتون امیدی هست و به کار ادامه بدم یا اینکه سایت رو تعطیل کنم و دوباره یه سایت دیگه بالا بیارم؟

برنامه شما چیه؟ سایت هاتون به بازدید برگشت یا شماهم مثه من ناامید شدید و زحمت چند سالتون به باد رفت:(

وب مستری تو ایران فقط مشقت هست و بس. هر روز هزار داستان و درگیری با مسائل داخلی , از مسائل داخلی فارق میشی بر میخوری به مشکلات خارجی
من خودم فروشگاه داشتم و البته هنوز هم دارم که در گذشته به مدت 5-6 سایت اول گوگل با کلمات مرتبط بود ولی فقط با یکبار فیلترشدن به فنا رفت , مشتری , زحمت چند ساله نگهداری سایت , بازدید , رتبه همه با یک کلیک پوووووف!
دیگه با جیب خالی و یه هاست 100 تومنی و یه دامین 5 تومنی نمیشه بالا اومد
به نظرم بیخیال وب شو و روی چیزی بهترو آینده دار تری تمرکز کن

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
با یه دامنه 5 تومنی ویه هاست 20 تومنی میشه یه سایت پربازدید داشت :rolleyes:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وب مستری تو ایران فقط مشقت هست و بس. هر روز هزار داستان و درگیری با مسائل داخلی , از مسائل داخلی فارق میشی بر میخوری به مشکلات خارجی
من خودم فروشگاه داشتم و البته هنوز هم دارم که در گذشته به مدت 5-6 سایت اول گوگل با کلمات مرتبط بود ولی فقط با یکبار فیلترشدن به فنا رفت , مشتری , زحمت چند ساله نگهداری سایت , بازدید , رتبه همه با یک کلیک پوووووف!
دیگه با جیب خالی و یه هاست 100 تومنی و یه دامین 5 تومنی نمیشه بالا اومد
به نظرم بیخیال وب شو و روی چیزی بهترو آینده دار تری تمرکز کن
دقیقا متاسفانه فعالیت تو حوزه وب ایران سخته منم کنار گذاشتم رفتم کلا رو برنامه نویسی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام به همه
دوستان همونطور که میدونید چندین مدت پیش گوگل شروع کرد به آپدیت کردن الگوریتم هاش و خیلی از سایت ها با مغز خوردن زمین و هر از چندگاهی هم به روز رسانی انجام میده

خیلی از دوستان هم گله و شکایت کردن که بعد از زحمت های بسیار سایتشون سقوط آزاد رفت

بنده هم مثل خیلی از دوستان دیگه سایتم درآمد و بازدید خوبی داشت که یهو این آپدیت ها شروع شد و الان قریب به یکسالی هست که دیگه بازدید درست و حسابی نداره و با توجه به این وضعیت دیگه انگیزه ای هم واسم نموند که بشینم و بهش رسیدگی کنم و یکی دو ماهیه دیگه اصلا اوضاع جالبی نداره

با توجه به اینکه یهو دلار کشید بالا و هزینه هاست چند برابر شد و یهو الگوریتم ها بازدید ها رو چندین برابر کاهش داد وضع سایت بنده و خیلی از دوستان دیگه حال و روز خوبی نداره

دوست گرامی باید از چند منظر به این قضیه نگاه کرد اولا الان خیلی سرمایه های کلان اومده تو نت و رو سایتهای رقیب شما کار میشه طرف نویسنده چندتا گرفته با کارشناس محتوا و سئو یه تبلیغم نزاشته ماهی نزدیک 10 تومن حقوق میده خب این طبیعی هست که وبمستر عادی نمی تونه رقابت کنه مورد دوم هم رفتار کاربران نت ایران هست که الان خیلیاشون روی شبکه های اجتماعی فعال هستن تا سایت ها اگر رو ورودی خودتون دقت کرده باشید شاید 80 درصد به بالا ورودیا از موبایل هست و خب رو موبایل افراد فقط تو مواردی که مجبور باشن سرچ میزنن و بقیه موارد کلا رو اپ ها هست و مورد آخر هم دیگه سایت هایی که به نظرم شاید بمونن فقط خدماتی ها و اون تخصصی ها هستن و نباید عمر و سرمایه خودتون رو روی باقی موارد هدر بدید

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
تجربه دوستان رو بخون و عمل کن
من 15 ساله تو نتم 30-40 تا سایت با رتبه های مختلف و زیر هزار داشتم ولی مال زمانی بود که شبکه اجتماعی نبود و انقدرم سایت نبود
بعد مدت ها اولین سایت موزیکمو زدم همین اول ماه دو هفته بعد دو میلیون مشتری واگذار شد!!

مهمترین حرکتت همون باشه که گفتم توی بخش وبمستری بگرد تجربه دوستانو بخون

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تجربه دوستان رو بخون و عمل کن
من 15 ساله تو نتم 30-40 تا سایت با رتبه های مختلف و زیر هزار داشتم ولی مال زمانی بود که شبکه اجتماعی نبود و انقدرم سایت نبود
بعد مدت ها اولین سایت موزیکمو زدم همین اول ماه دو هفته بعد دو میلیون مشتری واگذار شد!!

مهمترین حرکتت همون باشه که گفتم توی بخش وبمستری بگرد تجربه دوستانو بخون
الان نگهداری از سایت موزیک هم راحت نیست طرف ربات زده رو تلگرام همه آهنگا هست توش

بالا