• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون سئو لازم داره ؟؟؟؟؟

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان اگه میشه نظر بدین که سایت من احتیاج به سئو داره یا نه؟؟؟؟ (خودم تا جایی که تونستم از لحاظ سئو روش کار کردم)

سایت چند ماهی هست که فعالیت خودشو شروع کرده و روزی حداقل 7 پست ترجمه شده و اختصاصی اضافه میشه
روزی تقریبا 1000 ایپی داره و ورودی گوگل 500 تا 600 متغیره
و 523 تا مطلب داره و 4000 ایندکس گوگل داره

به نظرتون وضعیت سایت خوبه؟ یا نیاز به سئو و چه کاری داره؟
سایت دانلود هست + لینک هم تو امضام هست

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان اگه میشه نظر بدین که سایت من احتیاج به سئو داره یا نه؟؟؟؟ (خودم تا جایی که تونستم از لحاظ سئو روش کار کردم)

سایت چند ماهی هست که فعالیت خودشو شروع کرده و روزی حداقل 7 پست ترجمه شده و اختصاصی اضافه میشه
روزی تقریبا 1000 ایپی داره و ورودی گوگل 500 تا 600 متغیره
و 523 تا مطلب داره و 4000 ایندکس گوگل داره

به نظرتون وضعیت سایت خوبه؟ یا نیاز به سئو و چه کاری داره؟
سایت دانلود هست + لینک هم تو امضام هست

سلام دوست عزیز

روی کلمات کلیدی بیشتر کار کن + عنوان سایت + متا کلید + کلید عکس ها + و....

• Like
Reactions: tdh

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تنها نکته ای که هستش سئوی شبکه های اجتماعی هستش و سئو برای موبایل و تبلت

در ضمن این اکانت تویتر topdownloadha هنوز ازاد هستش بهتره سریع ثبتش کنید بعدا لازم میشه

و اینکه تگ های h2 و h3 درست به کار نرفتن

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
به نظر من هر سایتی سئو لازم داره چون سئو یک کار دراز مدت هست. بخصوص از نظر طراحی و ورود محتوا باید حرفه ای کار بشه تا نتیجه بگیرین.

moslem72

Registered User
لایک‌ها
7
سلام وب من با 1400 مطلب و البته 1300 مطلب ایندکس شده در گوگل وردی گوگل بسیار کمی داره در حد 200.نمی دونم چه کار کنم یک سال هست راه افتاده البته رزبلاگه.یه راهنمایی کنید.ادرش در امضام هست

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام وب من با 1400 مطلب و البته 1300 مطلب ایندکس شده در گوگل وردی گوگل بسیار کمی داره در حد 200.نمی دونم چه کار کنم یک سال هست راه افتاده البته رزبلاگه.یه راهنمایی کنید.ادرش در امضام هست

دوست عزیز شما باید خودتون با مبانی سئو آشنا بشین و راجع بهش تحقیق کنید. قطعا مطالبی که روی سایت گذاشته شده یا کپی بوده و یا اینکه اصول سئو در اونها رعایت نشده، وگرنه باید بازدید بالاتری داشتید.

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
مرسی از همه دوستان خیلی روی سئوش کار کردم ولی از تعداد بازدید و رتبه سایت توی گوگل راضی نیستم میخوام بدم http://3oo.ir سئو کنه به نظرتون خوبه؟

moslem72

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز شما باید خودتون با مبانی سئو آشنا بشین و راجع بهش تحقیق کنید. قطعا مطالبی که روی سایت گذاشته شده یا کپی بوده و یا اینکه اصول سئو در اونها رعایت نشده، وگرنه باید بازدید بالاتری داشتید.

حدود 200 تا اولی کپی هستن ولی بقیه نه.تازه مدل لباس هم گذاشتم کاملا اختصاصی ولی اصلا از گوگل بازدید ندارن.چرا؟

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
حدود 200 تا اولی کپی هستن ولی بقیه نه.تازه مدل لباس هم گذاشتم کاملا اختصاصی ولی اصلا از گوگل بازدید ندارن.چرا؟

دستت درد نکنه

داداش یه خلاقیت از خودت نشون بده تو که حداقل داری کپی میکنی یه مقدار سئو هم بکن مطالب رو

moslem72

Registered User
لایک‌ها
7
دستت درد نکنه

داداش یه خلاقیت از خودت نشون بده تو که حداقل داری کپی میکنی یه مقدار سئو هم بکن مطالب رو

اولش بلد نبودم.الان یاد گرفتم.این مطالبی که میزارم مگه سئو نیستن؟مشکلشون چیه؟

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
اولش بلد نبودم.الان یاد گرفتم.این مطالبی که میزارم مگه سئو نیستن؟مشکلشون چیه؟

نه داداش سئو نیستن
اگه میخوای من میتونم باهات همکاری کنم تو سئو کردن مطالب سایتت و بالا اوردن سایتت تو گوگل

بالا