به هیچ وجه این کارو نکن
از نظر کارایی قابل مقایسه نیستند من برادرم بلک بری 9900 داشت به زور اخر تو الائدین فروخت
البته این نظر شخصی من بود
به نظرتون 4s را با blackberry 9900 تعویض کنم؟
خواهشن یه راهنمایی خوب کنید.
کسی که با جفتش کار کرده بگه ممنون.
میدونم فروشش سخته ولی میگن واس اینترنت و اینا خوبه. مثل 4s سریع هست؟
میدونم فروشش سخته ولی میگن واس اینترنت و اینا خوبه. مثل 4s سریع هست؟
مرسی قربان ممنون. حالا شاتوت همین 4s هست؟گرامی اگر لطف نموده حاجات و توقعات خویش را نیز بیان نمایید بهتر میتوان شما را به منزل مقصود رهنمون نمود اما اگر اینگونه که از سوال شریف بر میاید منظور فقط قیاس میان شخصیت این دو غول است به شخصه ذائقه مان شاتوت را به سیب ارجح میداند
یا حق
و اگر منظور جنابتان اینترنت و بقول شما اینا است بهیچ وجه به سمت شاتوت نروید که زبانتان را گس و رویتان را ترش مینماید
یا حق
مرسی قربان4s رو نگه دار ك ضرر ميكني
بلک بری همون شاه توت یا توت سیاه میشه از دست این اقا مهران گله به خدا :دی بوس به مهران
قربونت همه دوست دارنمطمئنا 4s رو نگه دار
اما اونم داشته باش که خیلی با کلاسه
ايفون از نظر نرم افزار و بازي خيلي خوب ساپورتت ميكنه اما بلك بري محدوده تو اين موارد و به عبارتي اصلا قابل قياس نيستن با هم،اما از نظر اينكه دست هركسي نيست بلك بري يه بحث ديگه است كه بستگي به خودت داره كه بخواي از گوشي چه استفاده اي كني"من خودم 4s داشتم فروختم الان دنبال بلك بري هستم چون از ايفون سير شدم يه كم با اينكه ميدونم باز بر مي گردم سمت ios اما دوست دارم بلك بري رو هم تجربه كنم"anyway اگه معامله تون نشد به ما بگو بلك بري رو بخريم از طرف
merc ghorban.akhe midooni man fahgat net miram o email chek mikonam doos daram ye gooshie tak dashte basham.iphone khoobe vali dase hame hastدرود
عزیز این دو برند برندهای شاخی هستند و هرکدام کلاس خودشون رو دارن ولی در کل ایفون اولین برند باکلاس دنیا و بلکبری برند مدیریتی هست . این دیگه بستگی به خودتون داره. هرکدام را که تو دستتون ببینند فکشون میخوره زمین. دی:
delam mikhad tanavo bedam akhe, iphone 5 oomadam bekharam hich fargi ba 4s nadare.به هیچ وجه بلک بری نخر دوست من
گوشیه بسیار خوبیه ولی اصلا تو ایران کاربرد نداره چون نمیشه خیلی از نرم افزار هارو تو ایران ازش استفاده کرد
بازم 4s ازین خیلی بهتره....
موفق باشید
delam mikhad tanavo bedam akhe, iphone 5 oomadam bekharam hich fargi ba 4s nadare.