• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون 4s را با blackberry 9900 تعویض کنم؟

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهشن یه راهنمایی خوب کنید.
کسی که با جفتش کار کرده بگه ممنون.

hamid72hasani

Registered User
لایک‌ها
42
به هیچ وجه این کارو نکن
از نظر کارایی قابل مقایسه نیستند من برادرم بلک بری 9900 داشت به زور اخر تو الائدین فروخت
البته این نظر شخصی من بود

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم فروشش سخته ولی میگن واس اینترنت و اینا خوبه. مثل 4s سریع هست؟

به هیچ وجه این کارو نکن
از نظر کارایی قابل مقایسه نیستند من برادرم بلک بری 9900 داشت به زور اخر تو الائدین فروخت
البته این نظر شخصی من بود

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
خواهشن یه راهنمایی خوب کنید.
کسی که با جفتش کار کرده بگه ممنون.

گرامی اگر لطف نموده حاجات و توقعات خویش را نیز بیان نمایید بهتر میتوان شما را به منزل مقصود رهنمون نمود اما اگر اینگونه که از سوال شریف بر میاید منظور فقط قیاس میان شخصیت این دو غول است به شخصه ذائقه مان شاتوت را به سیب ارجح میداند
یا حق

و اگر منظور جنابتان اینترنت و بقول شما اینا است بهیچ وجه به سمت شاتوت نروید که زبانتان را گس و رویتان را ترش مینماید
یا حق

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرامی اگر لطف نموده حاجات و توقعات خویش را نیز بیان نمایید بهتر میتوان شما را به منزل مقصود رهنمون نمود اما اگر اینگونه که از سوال شریف بر میاید منظور فقط قیاس میان شخصیت این دو غول است به شخصه ذائقه مان شاتوت را به سیب ارجح میداند
یا حق

و اگر منظور جنابتان اینترنت و بقول شما اینا است بهیچ وجه به سمت شاتوت نروید که زبانتان را گس و رویتان را ترش مینماید
یا حق
مرسی قربان ممنون. حالا شاتوت همین 4s هست؟

4s رو نگه دار ك ضرر ميكني
مرسی قربان

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
مطمئنا 4s رو نگه دار

اما اونم داشته باش که خیلی با کلاسه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بلک بری همون شاه توت یا توت سیاه میشه از دست این اقا مهران گله به خدا :دی بوس به مهران

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
دادا واسه تنوع عوض کن گوشی فوق العاده ایه
البته ببین دلت چی میگه

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
موقع فروشش پدرت درمیاد!
بلکبری طرفداراش خاصن!

Sent from my LG-P940

aquamarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
عزیز این دو برند برندهای شاخی هستند و هرکدام کلاس خودشون رو دارن ولی در کل ایفون اولین برند باکلاس دنیا و بلکبری برند مدیریتی هست . این دیگه بستگی به خودتون داره. هرکدام را که تو دستتون ببینند فکشون میخوره زمین. دی:

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
بلك بري گوشي فوق العاده ايه
تجربه اي كه با بلك بري خواهي داشت هيچ برند ديگه اي نداره
اپل هم مزيت هاي خودش رو داره
ولي اگه با اينترنت زياد كار داري با گوشي اصلا سمت بلك بري نرو كه من فقط تنها دليل فروش بلك بري خودم همين بود
اينترنتش او ايران دردسر زياد داره

Dj Farhad

Registered User
لایک‌ها
4
ايفون از نظر نرم افزار و بازي خيلي خوب ساپورتت ميكنه اما بلك بري محدوده تو اين موارد و به عبارتي اصلا قابل قياس نيستن با هم،اما از نظر اينكه دست هركسي نيست بلك بري يه بحث ديگه است كه بستگي به خودت داره كه بخواي از گوشي چه استفاده اي كني"من خودم 4s داشتم فروختم الان دنبال بلك بري هستم چون از ايفون سير شدم يه كم با اينكه ميدونم باز بر مي گردم سمت ios اما دوست دارم بلك بري رو هم تجربه كنم"anyway اگه معامله تون نشد به ما بگو بلك بري رو بخريم از طرف

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به هیچ وجه بلک بری نخر دوست من
گوشیه بسیار خوبیه ولی اصلا تو ایران کاربرد نداره چون نمیشه خیلی از نرم افزار هارو تو ایران ازش استفاده کرد
بازم 4s ازین خیلی بهتره....

موفق باشید

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ايفون از نظر نرم افزار و بازي خيلي خوب ساپورتت ميكنه اما بلك بري محدوده تو اين موارد و به عبارتي اصلا قابل قياس نيستن با هم،اما از نظر اينكه دست هركسي نيست بلك بري يه بحث ديگه است كه بستگي به خودت داره كه بخواي از گوشي چه استفاده اي كني"من خودم 4s داشتم فروختم الان دنبال بلك بري هستم چون از ايفون سير شدم يه كم با اينكه ميدونم باز بر مي گردم سمت ios اما دوست دارم بلك بري رو هم تجربه كنم"anyway اگه معامله تون نشد به ما بگو بلك بري رو بخريم از طرف

مرسی عزیزم

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود
عزیز این دو برند برندهای شاخی هستند و هرکدام کلاس خودشون رو دارن ولی در کل ایفون اولین برند باکلاس دنیا و بلکبری برند مدیریتی هست . این دیگه بستگی به خودتون داره. هرکدام را که تو دستتون ببینند فکشون میخوره زمین. دی:
merc ghorban.akhe midooni man fahgat net miram o email chek mikonam doos daram ye gooshie tak dashte basham.iphone khoobe vali dase hame hast

k1console

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به هیچ وجه بلک بری نخر دوست من
گوشیه بسیار خوبیه ولی اصلا تو ایران کاربرد نداره چون نمیشه خیلی از نرم افزار هارو تو ایران ازش استفاده کرد
بازم 4s ازین خیلی بهتره....

موفق باشید
delam mikhad tanavo bedam akhe, iphone 5 oomadam bekharam hich fargi ba 4s nadare.

بالا