• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون Galaxy Y Pro Dous بگیرم یا HTC Cha Cha ؟؟

saeed025

Registered User
لایک‌ها
21
سلام . تا فردا میخوام یکی از این دوتا رو بگیرم ... موندم کدوم رو بگیرم ... جفتشون یه مزیتی دارند که البته گلکسی بیشتره : مشخصات گلکسی : Samsung Galaxy Y Pro Duos - مشخصات گوشی سامسونگ گالاکسی وای پرو دواس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران مشخصات چاچا : HTC ChaCha - مشخصات گوشی اچ تی سی چاچا | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من چاچا رو داشتم فقط! خیلی مصرف باطریش بالاست!

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14
dada man dashtam galaxy y pro yeki az refigham k harooz pisham bod oon chacha dasht
chacha behtare
ham LCDsh behtare ham ba inke cpu 800 ama az y pro bishtar javab mide
dorbinesham k behtare

mohammeds

Registered User
لایک‌ها
55
dada man dashtam galaxy y pro yeki az refigham k harooz pisham bod oon chacha dasht
chacha behtare
ham LCDsh behtare ham ba inke cpu 800 ama az y pro bishtar javab mide
dorbinesham k behtare
اینم اضافه شه که گالکسی y از نظر محبوبیت قابل مقایسه با چــاچـــا نیست

dadgar23

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من جفتشو امتحان کردم الانم یدونه گلاکسی Y پرو دیتمه از چاچا خیلی بهتره ضمنا هم دو سیم هست هم تماس تصویری داره که تو تین رنج قیمت هیچ گوشی اندرویدی دو سیم با تماس تصویری گیرت نمیاد یه رایتل بنداز توش اینترنت توپول حالشو ببر تماس تصویریم که میده اون دکمه وستشم باحاله مثل موس میمونه من دست دوشو گرفتم در حد 380 خدایی راضیم

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
داداش به نظرم من چاچا بگیر یا اکسپریا مینی

saeed025

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان دمتون گرم ... سراغ دارید آک این گوشی رو ؟؟؟ ارزون فروش منظورمه ....

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست گرامی ، من تا حالا نه با chacha کارکردم ، نه با y pro ، چون کلاً با گوشیهای اندرویدی که صفحه شون Landscape باشه مشکل دارم ، تو اجرای برنامه ها یکم اذیت میکنند ، ولی طبق تجربه ی شخصیم اینو میگم ، اگه میخوای گوشی سامسونگ بخری ، تلاش کن گوشیهای خیلی خوبش رو بخری ، چون گوشیهای متوسط رو به پایینش زیاد چنگی به دل نمیزنن. در اصل خوبای سامسونگ خیلی خوبن ،ولی متوسط رو به پایینش به نظر من که زیاد جالب نیستن. اگه گوشی ارزون میخوای بخری بیشتر برو سراغ سونی اریکسون و سونی ، چون با قیمت خوب ، چیزی رو بهت ارایه میدن که راضیت میکنه. ;)

saeed025

Registered User
لایک‌ها
21
بچه های پی تی دمتون گرم از راهنمایی ... رفتم چاچا مشکی رنگ تایوان گرفتم ... با گارانتی اینترنشنال ( که اصلا گارانتی نیست . بدون گارانتی رو میگن اینترنشنال که خودشون یک سال گارانتی نرم افزاری میکنن) 500 انداختن بهمون ... ....... 450 هم بود نمیدونم چرا خریت کردم از این گرون فروشا خریدم ... به هر حال رفتم تو .... 50 تومان

بالا