• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما این دامنه را تمدید کنم یا نه؟!

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
درود فراوان،

یکی از مسائلی که دوستان دومینر گاها باهاش درگیرند، بحث تمدید دومین هاست.

ثبت یا خریداری دومین مسئله ایست که کاملا به طرز تفکر دومینر در آن زمان خاص ثبت یا خریداری مربوط می شود. یعنی ممکن است من سه سال پیش اقدام به خرید دومینی کرده باشم که به نظر خیلی تاپ می آمده، اما در حال حاظر با تغییر دیدگاهم حتی برای تمدید آن هم دچار شک شده باشم. تا جائیکه من میدانم این یک مسئله بسیار شایع بین دومینر های حرفه ای است.

خود من (با در اختیار داشتن بیش از 600 دومین دات آی آر) بار ها شده که بین دوراهی برای تمدید دومین قرار گرفته ام و چاره ای جز مشورت با چند نفر از دوستان آگاه نداشته ام.

امروز داشتم به این فکر میکردم که اگر جایی برای مشورت و نظرخواهی در مورد تمدید دامنه ها وجود داشته باشد بد نیست. جایی که دوستان در مورد دومین های اعلام شده نظر بدهند و بگویند اصلا کاربرد این دامنه چه می تواند باشد.

به نظر شما همچین کاری می تواند مفید باشد؟!

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
فکر خیلی خوبیه، البته بشرط مطرح شدن بی طرفانه نظرات از جانب دوستانی که قرار نظری در مورد دامنه ای اعلام کنن.

parsiman

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر شما

بدون شک مشورت بی طرفانه در این زمینه بی محتوا نخواهد بود.

من هم کاملا با این حرف شما موافقم، به مرور زمان و با توجه به اینکه در زمانهای متفاوت القاب یا واژگان خاصی در وب پارسی باب می شود می تونه روی طرز تفکر دامینر اثر گذار باشه. اما توجه داشته باشید اگر دومین شما یکی از چندین فاکتور لازم برای اینکه دومین خوبی محسوب بشه رو داشته باشه من توصیه می کنم حتما تمدید کنید . این نکته رو هم فراموش نکنیم هنوز فرهنگ و ساختار تجارت الکترونیک در ایران همه گیر نشده و در نتیجه وقتی تجارت دومین در ایران و جهان با هم مقایسه می شوند این سوال برای اکثر دامینر ها پیش میاد که آیا اسامی که توسط آنها به ثبت رسده مرغوب نیست یا اساسا این نوع تجارت یک رویا بیش نبوده.

mehrancp

Registered User
لایک‌ها
2
این تالار جای خریدو فروش با مدیریت حرف بزنید برای ایجاد بخش مشاوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
البته این مسئله که تجارتی که ما سالهاست در آن سرمایه گذاری کرده ایم در ایران، آینده دار خواهد بود یا چند سال دیگر متوجه خواهیم شد که میلیون ها تومان پول را به هدر داده ایم، بحث مفصل دیگریست.

مسئله ای که TruthPraiser عزیز عنوان کردند هم خیلی اهمیت دارد.
1. کسی نباید به سئوال کننده جواب پرت و پلا بدهد و او را گمراه کند.
2. دوستان با تجربه و حرفه ای به بقیه کمک کنند و به سئوالات پاسخ دهند.

سپاس.

درود بر شما

بدون شک مشورت بی طرفانه در این زمینه بی محتوا نخواهد بود.

من هم کاملا با این حرف شما موافقم، به مرور زمان و با توجه به اینکه در زمانهای متفاوت القاب یا واژگان خاصی در وب پارسی باب می شود می تونه روی طرز تفکر دامینر اثر گذار باشه. اما توجه داشته باشید اگر دومین شما یکی از چندین فاکتور لازم برای اینکه دومین خوبی محسوب بشه رو داشته باشه من توصیه می کنم حتما تمدید کنید . این نکته رو هم فراموش نکنیم هنوز فرهنگ و ساختار تجارت الکترونیک در ایران همه گیر نشده و در نتیجه وقتی تجارت دومین در ایران و جهان با هم مقایسه می شوند این سوال برای اکثر دامینر ها پیش میاد که آیا اسامی که توسط آنها به ثبت رسده مرغوب نیست یا اساسا این نوع تجارت یک رویا بیش نبوده.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
من خودمو دومینر نمیدونم گه گداری اگه از یه دومینی خوشم اومد واسه خودم ثبتش میکنم همین
چندین بار هم شده که به دلایلی خواستم کنارش بزارم و دومین ها مو هم گذاشتم واسه فروش . حالا فروش رفته یا نه باز از نو شورع کردم البته اعتیاد به ثبت دامنه نیستا :D همیشه دلیلی داشتم

به دومینر های عزیز جسارت نباشه اما به نظر من یه کم مسخره میاد .
اگه از یه جهت خوب باشه از خیلی جهات هم میتونه بد باشه
بستگی داره دومینو واسه چی ثبت کرده باشین به قصد فروش یا بیخودی میخوای فقط بگی که اینم مال منه
ثبت دامنه و مهمتر تمدیدش یه جور نظر شخصیه
الان من خودم تو تمدید یکی از دامنه هام مشکل دارم اول به قصد نگهداری ثبتش کردم بعد گذاشتم واسه فروش -فروش نرفت
همچنین تو ثبت یه دامنه آزاد که به احتمال 80 درصد هیچ کس ثبتش نکنه مگه این که از من دیوونه تر باشه . واسه فروش ارزشی نداره -تو ایران هم موضوش هیچ ارزشی نداره .
با ثبتش فقط سالی 4 تومن میریزی تو شکم نیک

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
هم میتونه خوب باشه و هم بد...
مثلا میای یه دامین رو میگی..یه طرف دیگه دربه در این دومینه..
میاد و میگه تمدید نکن.فایده نداره...این نظر منه
شاید من نیمه خالی لیوان رو میبینم...:wacko:

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
آواشاپ
avashop.biz

چطوره؟

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز،

یک دومینر حرفه ای، دومین رو فقط به قصد فروش در آینده ثبت میکند نه چیز دیگر (نظیر راه اندازی و ...)
اتفاقا در این میان خیلی هم منطقی است (همانطور که دوستان حرفه ای تائید کردند) برای تمدید دومینی که سالیان قبل ثبت کرده ایم شک داشته باشیم.

مطمئنا کسی که اینجا سئوال می کند نیاز دارد از طرف عده ای حرفه ای به او گفته شود که:

اصلا کاربرد این دامنه چه می تواند باشد.

اگر بشود خیلی خوب است. من خودم مشتری اولی هستم!
سپاس.

من خودمو دومینر نمیدونم گه گداری اگه از یه دومینی خوشم اومد واسه خودم ثبتش میکنم همین
چندین بار هم شده که به دلایلی خواستم کنارش بزارم و دومین ها مو هم گذاشتم واسه فروش . حالا فروش رفته یا نه باز از نو شورع کردم البته اعتیاد به ثبت دامنه نیستا :D همیشه دلیلی داشتم

به دومینر های عزیز جسارت نباشه اما به نظر من یه کم مسخره میاد .
اگه از یه جهت خوب باشه از خیلی جهات هم میتونه بد باشه
بستگی داره دومینو واسه چی ثبت کرده باشین به قصد فروش یا بیخودی میخوای فقط بگی که اینم مال منه
ثبت دامنه و مهمتر تمدیدش یه جور نظر شخصیه
الان من خودم تو تمدید یکی از دامنه هام مشکل دارم اول به قصد نگهداری ثبتش کردم بعد گذاشتم واسه فروش -فروش نرفت
همچنین تو ثبت یه دامنه آزاد که به احتمال 80 درصد هیچ کس ثبتش نکنه مگه این که از من دیوونه تر باشه . واسه فروش ارزشی نداره -تو ایران هم موضوش هیچ ارزشی نداره .
با ثبتش فقط سالی 4 تومن میریزی تو شکم نیک

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من شخصا این دومین رو می پسندم.
ترجیحا اگر بتونید خودتون یک فروشگاه باهاش راه اندازی کنید، به نظر من خیلی عالی است.

خودم که نمیتونم روش فروشگاه راه بندازم.
هیچ کسی هم نمیخره.
اسم به این خوبی دیده بودید !!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خودم که نمیتونم روش فروشگاه راه بندازم.
هیچ کسی هم نمیخره.
اسم به این خوبی دیده بودید !!

اسم خوبی هست
بخاطر پسوندش هست که مشتری نداره , ,چون دامنه های زیادی رو این پسوند ازاده ...

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
اسم خوبی هست
بخاطر پسوندش هست که مشتری نداره , ,چون دامنه های زیادی رو این پسوند ازاده ...

خب پسوندش رو به همین خاطر اینجوری انتخاب کردم که مربوط به فروشگاه هست.
اگه یه پسوند دیگه هم انتخاب کنم بازم هیچکس نمیخره.

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
من باشم تمدید نمیکنم. چون دومین هایی که عدد درشون بکار رفته بخصوص بصورت اینچنینی رو آینده دار نمی دونم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینو به نظرتون تمدید کنم یا نه:www.best4fun.ir
خیر، دامین های عددی معمولاً تاپ نیستن! به جز موارد خاصی که این جزئشون نیست.

persianvps.ir رو دارم، vpspersian.ir رو پارسال برای این گرفتم که کسی ازش سوء استفاده ای نکنه! ارزش تمدید داره یا نه؟

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
خیر، دامین های عددی معمولاً تاپ نیستن! به جز موارد خاصی که این جزئشون نیست.

persianvps.ir رو دارم، vpspersian.ir رو پارسال برای این گرفتم که کسی ازش سوء استفاده ای نکنه! ارزش تمدید داره یا نه؟

به نظر من لزومی نداره تمدیدش.

من چیکار کنم برای این دو تا؟
Regional . ir
VPS Server . ir

اولی به چه دردی ممکنه بخوره؟

بالا