• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما با وضعيت فعلي به دانشگاه رفتن كار درستي ؟ اصلا به مدرسه رفتن چطور؟

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر من يكي از اهداف اصلي براي ادامه ي تحصيلات در دانشگاه ، اشتغال است (حداقل براي پسرها) ولي با توجه به وضع فعلي كه هر چه تحصيلات بيشتري داشته باشي سخت تر كار گيرت مياد ديگه اين مسئله منتفيه .آيا بهتر نيست كه آدم از همون ابتدا به فكر يه كسب و كار باشه تا اينكه هم وقت هم پول و هم عمرشو هم ... رو پشت ميزاي دانشگاه تلف كنه؟ نظر شما چيه؟

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
به نظر من يكي از اهداف اصلي براي ادامه ي تحصيلات در دانشگاه ، اشتغال است (حداقل براي پسرها) ولي با توجه به وضع فعلي كه هر چه تحصيلات بيشتري داشته باشي سخت تر كار گيرت مياد ديگه اين مسئله منتفيه .آيا بهتر نيست كه آدم از همون ابتدا به فكر يه كسب و كار باشه تا اينكه هم وقت هم پول و هم عمرشو هم ... رو پشت ميزاي دانشگاه تلف كنه؟ نظر شما چيه؟

من چند وقتیه یه سوالی تو ذهنم هست : تو اروپا هزینه تحصیل دولت می ده و شغل رو هم بعد از فارغالتحصیل تضمین می کنه و وقتی رفتی سرکار بصورت اقساط هزینه هایی ازت پس میگیرن ماهیانه چرا تو ایران این کارئ نمی کنن ؟ ولی تو ایران جوانا توسط هیچ ارگانی حمایت نمیشن اگر خانواده طرف هم مشکل داشته باشه که دیگه ول مطله ، چرا هیچ کس در رابطه با این مسائل اعتراضی نمیکنه یا هیچ کجا بحثی ازش نیست

الان که دانشگاههای دولتی همشون غیرانتفاعی شدن با این حال کنکور برگزار می کنن بازم با این همه شهریه سنگین تازه وقتی درس تموم میشه یه جا بخوای بری سرکار باید سابقه کار داشته باشی و مشکلات دیگه

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
دقيقا منظور من هم از سوال اول همين بود . تازه اين موضوع وقتي دردناك تر ميشه كه اين فارغ التحصيلاي بيچاره در دوران قبل از دانشگاهشون جزء شاگرد اول هاي مدرسه بودن و يا اينكه طرف وضع ماليش بعد بوده و تنها راه سعادتش رو توي ادامه ي تحصيل و پيدا كردن يه شغل مناسب تر ميديده و با هر بدبختي كه بوده هزينه ي ادامه ي تحصيلش رو فراهم كرده . بعدش بعد از دريافت مدركش با نمرات خوب و چندسال بيكار بودن ميبينه كه وزير آموزش و پرورش در توجيه بيكار بودن فارغ التحصيلان ميگه كه فارغ التحصيلان ما كار بلد نيستند.(فقط پشت همين يه جمله يه دنيا حرف خوابيده كه بزاريد حداقل تو اين تاپيك يه خورده راجع به بدبختيمون حرف بزنيم تا حداقل دلمون خنك شه.)

البته جواب به سوال دوم هم يادتون نره.

بالا