• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین فیلم سینمای ایران در ژانر وحشت کدام است؟

به نظر شما بهترین فیلم سینمای ایران در ژانر وحشت کدام است؟

• رازها

Votes: 0 0.0%
  • خواب لیلا

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    41

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
من این فیلم شب بیست و نهم رو خیلی بچه بودم دیدم و واقعا اونموقع گرخیده بودم دستشویی مون تو حیاط بود تا 1 هفته شب ها جرات نمیکردم برم دستشویی تو باغچه ترتیب ج-یش رو میدادم بیچاره درختا همشون خشکیدند
خلاصه چند وقت پیش باز دیدم اصلا هیچ احساسی بهم دست نداد
همین اتفاق برای فیلم جن گیر هم برام افتاده بود :D

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
فیلم قرمز ر یادت رفته بذاری خیلی ترسناک بود. اما از بین گزینه ها من حریم ر انتخاب کردم.
در سینما کلا دو نوع زانر وحشت وجود دارد: هارر فیلم و ثریلر فیلم که اولی توش دست و پای بریده نشون میدن مثل فیلم اره و دومی بیشتر ترس ناشی از هیجانه مثل فیلم اتاق ۱۸۰۴

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
توبه نصوح (محسن مخملباف/1361)

عملا در ژانر وحشت قرار نمیگیره ولی به خاطر موضوعی که داره و قضایای مربوط به ترس از گناه بد نیست که بهش اشاره بشه. لطفعلی خان کارمند بانک سکته می کنه و به خیال اینکه از دنیا رفته خاکش می کنن. اما موقع دفن بلند میشه و همه رو فراری میده. این اتفاق باعث میشه شیوه زندگی لطفعلی خان عوض بشه و میره دنبال افراد مختلف تا ازشون حلالیت بطلبه.

فیلمی فوق العاده شعاری که از چند نظر هم قابل توجه هست. این فیلم اولین اثر سینمایی مخملباف به حساب میاد و اولین کار سینماییش برای حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی هم هست. جالب اینکه فرج‌الله سلحشور (یوسف پیامبر) مرد منفور این روزها نقش اول فیلم رو بازی می کنه. کلا دیدن کارهای اولیه مخملباف و مقایسه اونها با چیز (فیلم؟) هایی که الان میسازه هم خالی از لطف نیست.

فایل های ضمیمه

• 1.jpeg
    1.jpeg
    110.6 KB · نمایش ها: 14
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    85 KB · نمایش ها: 14
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    102.9 KB · نمایش ها: 13

starchess

Registered User
لایک‌ها
0
توبه نصوح رو همین چند سال پیش از سیما دیدم . همانطور که دو چشم بی سو رو هم در مناسبت خودش پخش میکرد . توبه نصوح قابل دیدنه و به همراه استعاذه و دو چشم بی سو سه گانه اعتقادی محکمی رو در کارنامه خاص و عجیب مخملباف است . نمی دونم اگه خود مخملباف درباره این کاراش الان توضیح بده چه خواهد گفت ؟ فکر می کردم آخرین فیلمش همان فریاد مورچه هاست . اما الان در IMDb دیدم به همراه مرضیه مخملباف The Man Who Came with the Snow رو ساخته که دربارش اصلا نشنیده بودم .

به هر حال اگر مخملباف رو در سال قبل و بخاطر مسائل آن سال ، از این شبکه به آن شبکه و از این جا به آن جا و از این سایت به اون سایت میدیدیم و باورمان هم نمی شد که او یک هنرمند بوده و باید با دیگر تحلیل گران تفاوت هایی داشته باشد حالا فراموش کرده بودیم که او آن فیلم های اولیه رو با آن مضامین خاص ساخته بود .

به غیر از سلحشور ، بهزاد بهزاد پور ( هم نسل مخملباف بود که بعد در چند فیلم دیگر از او هم بازی کرد و بعد ها کارگردان شد که خداحافظ رفیق اش دیدنی است ) و محمد کاسبی هم بازی می کنن.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
من به خوابگاه دختران رای دادم!
اما واقعا فیلم شب بیست و نهم رو نمیشه ازش گذشت.

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
توبه نصوح (محسن مخملباف/1361)

عملا در ژانر وحشت قرار نمیگیره ولی به خاطر موضوعی که داره و قضایای مربوط به ترس از گناه بد نیست که بهش اشاره بشه. لطفعلی خان کارمند بانک سکته می کنه و به خیال اینکه از دنیا رفته خاکش می کنن. اما موقع دفن بلند میشه و همه رو فراری میده. این اتفاق باعث میشه شیوه زندگی لطفعلی خان عوض بشه و میره دنبال افراد مختلف تا ازشون حلالیت بطلبه.

فیلمی فوق العاده شعاری که از چند نظر هم قابل توجه هست. این فیلم اولین اثر سینمایی مخملباف به حساب میاد و اولین کار سینماییش برای حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی هم هست. جالب اینکه فرج‌الله سلحشور (یوسف پیامبر) مرد منفور این روزها نقش اول فیلم رو بازی می کنه. کلا دیدن کارهای اولیه مخملباف و مقایسه اونها با چیز (فیلم؟) هایی که الان میسازه هم خالی از لطف نیست.

این فیلمو تو مدرسه ما با آپارات قیژ قیژ کنان نشون دادن. سکانسهایی داشت که میشد اون موقع ترسید رویارویی حاجی با عزراییل . زنده شدن مرده برای ما بچه مدرسه ایها ترسناک بود.حالا نگاه می کنم فیلم شعاری گل درشت و سرشار از ایدلوژزی که حقنه میشه در طول فیلم.

Blue_Lady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من به شب بیست و نهم رای دادم

بقیه چنگی به دل نمیزنن بخصوص خواب لیلا که واقعا بی سروته بود :p

بالا