• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین cms چند مدیریته چیه؟

به نظر شما بهترین cms چند مدیریته چیه؟

• ودپرس

Votes: 2 40.0%
  • جوملا

Votes: 1 20.0%
  • نیوک

• دیتالایف

• Total voters
    5

taranoome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه یک راهنمایی کنید ممنون میشم با تشکر
من cms قوی و حرفه ای میخام که قابلیت ارتقا داشته باشه و بدرد اون چیزی هم که میخام بخور نظر شما رو میخام بدونم که چی باشه بهتر
امکانات cms میخام اینا باشه :
1. قابلیت تعریف چند مدیر رو داشته باشه و هر کدوم از مدیران فقط رو یک موضوع بتونند مدیریت داشته باشند یا موضوعاتی که براشون تعریف میشه
2.قابلیت عضو گیری کاربر و یک پروفایل جدا برای کاربر راستس کاربر هم بتونه قابلیت ارسال پست داشته باشه و بعد از تایید با نام کاربر قابل مشاهده باشه
3. سیستم خبرنامه و پیام کوتاه داشته باشه
4.سئو قوی و سرعت بالا داشته باشه
5.موضوعاتش قابلیت زیر مجموعه زنی داشته باشه
6. و غیره ...

nasimmojtaba

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه یک راهنمایی کنید ممنون میشم با تشکر
من cms قوی و حرفه ای میخام که قابلیت ارتقا داشته باشه و بدرد اون چیزی هم که میخام بخور نظر شما رو میخام بدونم که چی باشه بهتر
امکانات cms میخام اینا باشه :
1. قابلیت تعریف چند مدیر رو داشته باشه و هر کدوم از مدیران فقط رو یک موضوع بتونند مدیریت داشته باشند یا موضوعاتی که براشون تعریف میشه
2.قابلیت عضو گیری کاربر و یک پروفایل جدا برای کاربر راستس کاربر هم بتونه قابلیت ارسال پست داشته باشه و بعد از تایید با نام کاربر قابل مشاهده باشه
3. سیستم خبرنامه و پیام کوتاه داشته باشه
4.سئو قوی و سرعت بالا داشته باشه
5.موضوعاتش قابلیت زیر مجموعه زنی داشته باشه
6. و غیره ...

همه این موارد در هیچ سیستم مدیریت محتوایی وجود نداره. ولی به نظر من که با سیستم های زیادی کار کردم وردپرس از همه بهتره.

taranoome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ولی به نظر من هر cms که هست حتما افزونه هایی یا ماژولهایی داره برای ارتقای اون cms

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
همه این موارد در هیچ سیستم مدیریت محتوایی وجود نداره. ولی به نظر من که با سیستم های زیادی کار کردم وردپرس از همه بهتره.

وردپرس تو دسترسی ها و نقش های کاربری نسبت به اون 3 تای دبگه ضعیف تره.

taranoome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من تا حالا با این cms ها کار نکردم ولی سایت هایی هستن که دارن ازش استفاده میکنند
سایت beytoote.com به وسیله این سی ام اس اداره میشود sNews
سایت mihandownload.com به وسیله این سی ام اس اداره میشود Powered By Movable Type
سایت freedownload.ir به وسیله این سی ام اس اداره میشود Joomlaسایت vatandownload.com به وسیله این سی ام اس اداره میشود Powered By Movable Type

taranoome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان جوابی برای ما ندارند

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
لطفا بگوئید سایت شما در چه زمینه ای هست
چه تعداد صفحه چه مقدار کاربر در روز

Last edited:

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
همه اين موارد درخواستي به بهترين شكل در ديتالايف هستن .. فقط اينكه هر كاربر پروفايل داشته باشه رو نداره
هم سرعت عالي .. هم سئو بي نظير .. هم محيط كاملا حرفه اي ..
عضوگيري خيلي عالي داره .. ميتوني هر چند گروه كاربري خواستي تعريف كني .. و اختيارات متفاوتي به هر گروه بدي ..

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
همه اين موارد درخواستي به بهترين شكل در ديتالايف هستن .. فقط اينكه هر كاربر پروفايل داشته باشه رو نداره
عضوگيري خيلي عالي داره .. ميتوني هر چند گروه كاربري خواستي تعريف كني .. و اختيارات متفاوتي به هر گروه بدي ..

روی تعداد صفحات بالا به مشکل باش بر می خورید

شما قرار شد یه دیتیلی از کارت بدی دوست عزیز ولی هنوز ازت خبری نیست

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
این گزینه رو هم داره , یه صفحه مجزا داره که مشخصات کاربر و همینطور لینک به صفحه ای که فقط لیست پست های اون کاربر بیاد رو هم داره

bartareen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین سیستم از نظر کامل بودن دروپال هست.. ولی کار کردن با اون کمی حوصله میخواد چون روش کارش با سیستمهای دیگه فرق داره. ولی خیلی کامل و جالبه..
وردپرس برای کارهای کوچیک مناسبه..
نیوک و جوملا به نظرم خیلی افتضاحن !

بالا