• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما تبلت (ipad ) اپل بهتره یا (galexy) سامسونگ؟

tse trader

Registered User
لایک‌ها
65
دانش یا تجربه شما از داشتن تبلت

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
به نظرم اصلا تبلت یه چیز غیر ضروری هست
خودم که تبلت داشتم فروختم
اطرافیان هم دارن میبنیم کار خاصی باهش نمیکنن !
یعنی کار خاصی باهاش نمیتونید انجام بدید مگه اینکه ویندوز روش نصب باشه
اگه قبلا تجربه کار با تبلت رو نداشتید فکر میکنید خیلی چیزه جالبی باشه بعدش دلتون رو میزنه
به نظر من یه گوشی خوب بخرید مثل اس تری یا فور خیلی راضی تر خواهید بوددددد

blake

Registered User
لایک‌ها
531
عزیز مقایسه ipad با galaxy مثل مقایسه بنز با پرایده.
apple کجا و Samsung کجا!!!!!!!!!!!!!!!
100% ipad

البته اگر مدل دقیق بذارین بهتر میشه نظر داد.

roholasepehri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
apple بهتره وقتی یه مقدار اندروید کار کنی می فهمی چه سیستم عامل بی خودیه
فقط به درد بازی می خوره ios یه چیز دیگس
اگه میخای تو بیزینس استفاده کنی فقط ویندوز اگه میخای لذت ببری apple
گه میخای دیونه شی و همش دنبال آپ دیت باشی و هر روز مجبور باشی فریمور نصب کنی و هر نصب فریمور بیای ببینی یه چیزی از دستگاهت کار نمی کنه(دوربین، بلوتوث و..)
برو تو کار اندروید که واقعا سیستم عامل خوبی واسه بهم ریختن اعصابه

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﺍﮔﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﮑﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﭘﻞ ﻳﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻨﺰﻭﻳﻪ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﻴﮑﺮﺩ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﻣﻴﺘﻮﻧﯽ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻴﺎﺯﺕ ﻳﺎ ﺣﺘﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﺕ ﺗﻮﺍﻥ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﻴﺘﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﮐﻨﯽ ﺍﻳﻦ ﻳﻌﻨﯽ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﭼﻴﺰﯼ ﺑﻬﺖ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺗﺤﻤﻴﻞ ﻧﻤﻴﮑﻨﻪ ﺑﻌﺪﺷﻢ ﺑﺎﻼﺧﺮﻩ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺟﺎﯼ ﻳﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﻳﺲ ﺣﺎﺿﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﻪ ﺗﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﭘﻞ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻨﻮﻳﺴﯽ ﻳﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﮐﻪ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺍﻳﻦ ﺗﺒﻠﺘﺎﯼ ﭼﻴﻨﯽ ﻫﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻦ ﺍﺟﺮﺍﺵ ﮐﻨﻦ
ﺑﻌﺪﺷﻢ ﭼﻮﻥ ﮐﺮﻧﻞ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﻟﻴﻨﻮﮐﺴﻪ ﺭﻭ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺗﺒﻠﺘﺎ ﻟﻴﻨﻮﮐﺴﻢ ﻧﺼﺐ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﻼﻥ ﺑﺎ ﻟﻴﻨﻮﮐﺴﺶ ﺍﻳﻦ ﭘﺴﺖ ﺭﻭ ﺩﺍﺩﻡ
ﺗﺎﺯﻩ ﺑﺮﺍ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﻫﺮﮔﻮﺷﯽ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﮐﺎﺳﺘﻮﻡ ﺭﺍﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺜﻼ ﺣﺘﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﯽ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻴﺎﺯﺕ ﺑﺎﻫﺮﮐﺪﻭﻡ ﺭﺍﺣﺘﺘﺮﯼ ﺍﻭﻧﻮ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯽ
ﮐﻼ ﻣﻨﻌﻄﻒ ﺗﺮﻩ
ﻭ ﮐﻠﯽ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺧﻮﺍﺏ ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﻭ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺑﻴﺨﻴﺎﻝ ﺷﺪﻡ ﺑﮕﻢ!

بهجون

Registered User
لایک‌ها
60
اپل انحصار طلبه ... کار باهاش سخته ... دستگاهت متعلق به تو نیست .... به آیتیونز وصله ... نیاز به اینترنت
در حالت کلی اپل مال آمریکا است ... هر کاری با دستگاهت داری باید در آیتیونز سینک بشه
قانونمنده ...
من سابقه کار با هردو رو دارم ...
آندروید روونه و قابلیت نصب برنامه و ریختن آهنگ و فیلم و اتصال فلش و ... در اختیار خودته
به قول خارجی ها USER FREINDLY تره
البته کلاس اپل و تنوع بازی و نرم افزار ش معرکه است
البته اگه توهین نباشه ایرانی ها برای کلاسش دوستش دارند

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اپل انحصار طلبه ... کار باهاش سخته ... دستگاهت متعلق به تو نیست .... به آیتیونز وصله ... نیاز به اینترنت
در حالت کلی اپل مال آمریکا است ... هر کاری با دستگاهت داری باید در آیتیونز سینک بشه
قانونمنده ...
من سابقه کار با هردو رو دارم ...
آندروید روونه و قابلیت نصب برنامه و ریختن آهنگ و فیلم و اتصال فلش و ... در اختیار خودته
به قول خارجی ها USER FREINDLY تره
البته کلاس اپل و تنوع بازی و نرم افزار ش معرکه است
البته اگه توهین نباشه ایرانی ها برای کلاسش دوستش دارند
ﺷﺪﻳﺪﺍ ﺗﺎﻳﻴﺪ ﻣﻴﺸﻦ ﻣﻦ ﺧﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺣﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﭘﺴﺘﻤﻮ ﺗﮑﻤﻴﻞ ﮐﻨﻢ ﺍﻳﺸﻮﻥ ﺑﻘﻴﺸﻮ ﮔﻔﺘﻦ
ﺑﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺁﺧﺮﯼ ﺍﻳﺸﻮﻥ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩﺍﺭﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
من سامسونگ دارم و فوق العاده راحت هستم. مجبور نیستم برم کلی هزینه کنم برای یک تبلت غیر ضروری به قول دوستان که بخوام کلی هزینه کنم. هر کسیم میخواد کلاس بذاره هی اپل اپل میکنه ! این طرفدار های اپل همونایی هستند که دنبال گوشی های اپل هستند. خدا نفر توی دنیا دارن از اندروید استفاده میکنند. اندروید یک سوم راه اپل رو هم توی نرم افزار نرفته و زمان ازش نگذشته ولی ببینید به کجا رسیده. روز به روزم بازار پسندی بیشتری پیدا میکنه ! پس لطفا الکی جو پراکنی نکنید !

من گوشی اپل دارم . دارم استفاده میکنم. سیستمش خوبه. ولی راحتی کار کردن با این اندروید یک چیز دیگه هست. یک عده جوری میان میگن اپل یک جور دیگست و برای بیزینس خوبه انگار ملت همه آیفون اپل رو خریدند و دارن باهاش بیزینس میکنن. انگار نه انگار اینا همونایی هستند که فقط یک تماس بر قرار میکنند !!!! و یک اس ام اس میدن

حالا از اینا هم که بگذریم. اپل واسه هر چیزی که بخواد اضافه کنه کلی هزینه میگیره . تازه بخواید جیبرلیکم کنید سرعتش میاد پایین. توی رنج قیمت مناسب هم مجبورید که برید ipad mini بگیرید. رم که نمیخوره خدارو شکر. نرم افزارای اپل هم که ماشالا حجمشون. کابل رابط و ایناشم که حساب کردم ضروریاش توی 1 تومان می افته. وقتی حتی شما بخواید راحت یک جا انتقال بدید فایل هاتون رو مجبورید از درگاه اختصاصی استفاده کنید با کلی هزینه. یا زمانی که بخواید یک کیف محافظ بگیرید کلی هزینه کنید بابا جان مجبور نیستید که.

خیلیا صفحه نمایش رو پیش میکشند. من همین صفحه نمایش سامسونگ رو روی note 10.1 قبول دارم واقعا خوش کیفیت هست. با توجه به اینکه صفحه کوچیک هست تراکم پیکسلی عالی داره . دوربینشم که استفاده خاصی ندارم خودم ازش زیاد استفاده نمیکنم ولی عالی هستش . الکی خیلیا میگن دوربین اپل خداست و فلانه !

حالا از نظر پردازش اطلاعات هم سخت افزار معرکه هست و هیچ وقت ندیدم حتی با اجرای سنگین ترین برنامه ها هم یک مقدار بخواد کند بشه . اصلا همچین چیزی ندیدم

رم هم میخوره. یک درگاه راحت هم برای انتقال اطلاعات داره. قربونش برم نرم افزار های اندروید هم زیاده ! حالا اگر اگر ( کسانی که به قول بعضی ها بیزینس من هستند ) میخوان حرفه ای حرفه ای کار کنند !! برن نرم افزار های پولی رو بخرند. من نسخه jet audio رو پلاسش رو خریدم برای اندروید یک معرکه ای هست که زندگی میکنم باهاش واقعا.

از قلمش هم هر چی بگم کم گفتم. بالاخره این چشم بادامی های ظریف پسند دنبال این هستند که مشتری جذب کنند دیگه. طرفدار های سامسونگ و محصولاتش خوب میدونن چی میگم. با قلمش هر چی لازم داشته باشید در دسترس هست و راحتی نوشتاری برای کسانی که مثل من همیشه مجبور به نت برداری هستند راحت هست. دوستانی که مثل من هستند خوب متوجه اند مچی میگم ! نت برداری های کلیدی رو همه یک جا سیو میکنید اونم با یک قلم حرفه ای !

شارژ نگهداریشم حرف نداره. من الان تا 15 ساعت مدام استفاده کردم نه زیاد گرم شده نه مشکلی برای پیش آمده .

حالا وزنش 50 تا 100 گرم این ور اون ور باشه نسبت به اپل توی دست زیاد محسوس نیست ! ولی به قیمتش می ارزه. که 1800 پول بدید جا اینکه اپل بگیرید 1 تومان بالا تر بدید و کلی لوازم جانبی براش بریزید .

تازه آقایون حرفه ای چقدر از ملت ما حرفه ای هستند که خودشون هر مشکلی برای سیستمشون پیش بیاد ببرند و توی چند تا شهر های ایران خدمات تخصصی اپل هست !

بحث رو ادامه نمیدم. من راضی ام. آدمی هستم که هم اپل بازم. هم اچ تی سی و هم سامسونگ. آقایونی هم که دنبال حرفه ای بودن اند برن دنبال تبلت های Asus !!

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
دوستان به جدید ترین ورژن اندروید آپدیت کردم. واقعا حالا لذت تر بخش شده. مخصوصا سرعت !

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
100 در صد ایپد من خودم میخواستم تبلت بگیرم خیلی تحقیق کردم بین ایپد مینی و نکسوس ۷ بعد فهمیدم ایپد خیلی بهتره ، تو این چند ماه که ایپد خریدم خدایش حتی یبار هم هنک نکرده ویا سرعتش کم بشه نشده برای این که بخوای دستگاتو جیلبرک نکنی و بخوای اپ های پولی بریزی می تونی با برنامه 25pp به راحتی برنامه و بازی های پولی دانلود کنی به صورت رایگان بریزی تو دیوایست ، در ضمن هیچ سیستم عاملی مثل ios نمیشه خدایش من یه بازی رو تو ایفون ۴ و تو گالکسی اس ۳ ریختم و تو گوشی ۴ رون تر از گالکسی اس ۳ بود ( واقعا باید اینطوری باشه )
اپل یه چیز دیگه هست و نه بخاطر مارکش شما برید یه ذره هم تحقیق کنید می بینید ای او اس برتر از اندروید هست
درسته کمی پول بیشتر خرج می کنید ولی در عوضش یه چیز عالی خریدی

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
اتفاقا دقیقا زدید به خال و Ipad mini در مصاف با Nexus 7 هیچ شکی نیست که نکسوس 7 بهتر هست . :)). بررسی هاشو توی خیلی از سایت های خارجی دیدم که مثل ایرانی ها یک طرفه بیان طرفداری کنند.

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
اتفاقا دقیقا زدید به خال و Ipad mini در مصاف با Nexus 7 هیچ شکی نیست که نکسوس 7 بهتر هست . :)). بررسی هاشو توی خیلی از سایت های خارجی دیدم که مثل ایرانی ها یک طرفه بیان طرفداری کنند.

عزیزم درسته سیستمش بالاست ولی اصلا به گرد ایپد مینی نمی رسه بری فیلم هاشو ببینی می فهمی عزیزم من خودم ۱۰۰ تا فیلماشو دیدم و تو همشون ضعیف تر از ایپد مینی بود حالا اگه فیلم فارسیشو هم بخوای برات بینکشو بزارم

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
عزیزم درسته سیستمش بالاست ولی اصلا به گرد ایپد مینی نمی رسه بری فیلم هاشو ببینی می فهمی عزیزم من خودم ۱۰۰ تا فیلماشو دیدم و تو همشون ضعیف تر از ایپد مینی بود حالا اگه فیلم فارسیشو هم بخوای برات بینکشو بزارم

من الان سامسونگ دارم و فوق العاده راضیم. واقعا دارم لذت میبرم ! آقا فرشید به امید روزی که تبلت ایران تب بگیریم دستمون بگیم گور پدر سامسونگ و اپل و ... :) / سرت سلامت

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
من الان سامسونگ دارم و فوق العاده راضیم. واقعا دارم لذت میبرم ! آقا فرشید به امید روزی که تبلت ایران تب بگیریم دستمون بگیم گور پدر سامسونگ و اپل و ... :) / سرت سلامت

ایشالا

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درکل اندروید بهتره به نظرم پس سامسونگ بهتره

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
بنظر من nexus 7 asus از هردوی اینا بهتره...

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
آى او اس به معناى يوزر فرندلى بودن هست از هر لحاظ.

من هم با آندرويد كار كردم هم با آى او اس.
به نظر من اندرويد جايى براى حرف نداره در دنياى امروزى دليل هاش مشخص هست :
چندين شاخه شده و هر كس داره براى خودش و نياز هاش كار ميكنه روش.
سيستم قوى نيست و بسيار بسيار در مديريت رم و برنامه هاى در حال اجرا نسبت به آى او اس عقب هست.
براى هر گوشى بايد صبر كنيد تا شايد شركت براى مدل گوشى شما آپديت آماده كنه و اگر بخوايد از كاستوم ها استفاده
كنيد بايد هزار بار دعا كنيد كه مشكلى بوجود نياد.
و دلايلى ديگر

اما شركت آپل فقط بر روى يك سيستم عامل براى گوشى ها و تبلتش كار ميكند بنابراين مشكلات بالا را ندارد.
سيستم عامل براى دستگاه هاى خودش نوشته ميشود بنابراين هيچ مشكلى در اجراى برنامه ها نخواهد داشت.
شما براى راه اندازى دستگاه هاى آپل نيازى به آيتونز نداريد. ( بر خلاف گفته ى دوستان )
بسيار راحت بدون پاك شدن اطلاعات سيستم عامل را ميتوانيد آپديت كنيد.
برنامه هاى گوناگون را ميتوانيد بسيار راحت و با خيالى آسوده نصب كنيد بدون اينكه نگران مسائل امنيتى آنها باشيد
( در صورتى كه جيل بريك نكرده باشيد )

بعضى از دوستان گلايه از قيمت بالاى دستگاه هاى اپل كردند. البته اين گرانى بى حكمت نيست. در كشور هاى توسعه يافته
شما به راحتى ميتوانيد از خدمات رايگان اپل استفاده كنيد. كوچكترين مشكلى را براى شما بررسي ميكنند و آن را در كمترين
زمان رفع خواهند كرد ( رايگان در مدت وارانتى ) كه البته اين خدمات در ايران متاسفانه معنايى ندارد. شما پول vip ميدهيد
براى دستگاه هاى اپل و خدمات وى آى پى نيز دريافت ميكنيد. خب دوستانى كه مايل نيستند از چنين كيفيت و خدماتى استفاده
كنند ميتوانند از موارد ديگرى استفاده كنند. اما درست نيست از اين شركت بد گويى كنند به هزار علت ( انحصار طلب ، گرانى ،
قانونمند و ... )

در مورد ساپورت اپل يك اتفاق را مثال ميزنم:

يادم مى آيد ٥ روز از وارانتى آيفون ٤ من باقى مانده بود و دكمه هوم گوشى من نيز از هر ٥ بار يكبار بعضى مواقع عمل نميكرد
از سايت براى اپل جينيس وقت گرفتم و به استور رفتم. گوشى را نشان دادم از من اجازه گرفتند كه دكمه را تميز كنند بلكه مشكل
رفع شود. اين كار انجام شد و من هنوز فكر ميكردم مشكل كامل رفع نشده است. متخصص اپل به من گفت كه ما گوشى را براى
شما تعويض ميكنيم و يك گوشى نو به من دادند و كلى عذرخواهى كه به خاطر چنين مشكلى مجبور بودم به استور بروم و وقت من
گرفته شد ( حال اين پروسه فقط ١٥ دقيقا بطول انجاميد و ٣ ماه ديگر براى گوشى جديد به من وارانتى تعلق گرفت )

خوشبختانه در دنياى امروزى حق انتخاب بسيار است و دوستان بسته به نيازشون انتخابى را خواهند داشت. استارتر عزيز هم
اگر بيشترذكر كنند كه چه استفاده و كارايى مد نظر دارند بهتر ميتوان كمك كرد.

بالا