• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما دانشگاه خوبه ؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام

خیلی از افراد موفق در سطح جهان هستن که یا به دانشگاه نرفتن یا کلا چند ماهی بیشتر نبوده، این خودش نشون میده که دانشگاه فاکتور ثابتی توی موفقیت نیست ولی نمیدونم توی اینجا (و در امروزه تقریبا همه جهان) چرا اینقدر به دانشگاه رفتن اهمیت میدن. حالا فرقی نداره اونی که میره دانشگاه چیزی هم یاد بگیره یا نه. اصلا به نظر من علم این وسط مهم نیست فقط دانشگاه رفتن مهمه!

به نظر خود من سطح علمی هیچ دانشگاهی از اینترنت بیشتر نیست یعنی شما هر شاخه ای از علم رو که بخواهید داخل ایبوک های انگلیسی، ویکی پدیا و یوتیوب هست. کلا سوالی که اینجا از شما دارم اینه که واقعا فایده دانشگاه رفتن چیه؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مدرک!

و یه چیزایی که نمیشه گفت دی:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
حالا توی ایران اینجور ولی تو خارج چی؟!

ضمن اینکه در همین ایران هنوزم علم به مدرک برتری داره. یعنی اگر یک آدم بتونه ثابت کنه که از علم بالایی برخورداره، اولویت با اونه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بحث يوتيوب و ويكي ها بالا بردن اطلاعات عمومي و كلي هستش.
اما شايد يه نفر به دنبال يك بحث تخصصي باشه كه همراه با مدلسازي،آزمايش و ... همراه باشه.اينجا دانشگاه معني پيدا ميكنه.حضور استاد و ديگر مسائل.من 4 سال دانشگاه هوا خوردم نفهميدم چي بهم گذشت و هدف از علم رو متوجه نشدم اما الان توي مرحله ي جديد تحصيليم متوجه شدم كه يك شخص بدون علم هيچ هويتي نداره. و اما بازم يو تيوب،ما نياز به يك سر نخ داريم تا اون رو دنبال كنيم.
استاد دانشگاه و جو دانشگاه ناخوداگاه به انسان سر نخ ميدن و اين دست ماست كه بقيه سر نخ رو از نت بگيريم.
خيلي كم پيدا ميشه شخصي كه ديپلم باشه در مورد طراحي سد هاي CFRD توي نت مطالعه كنه؟شما ديديد؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه خودت خوب باشي ، دانشگاااااااااااااااااااه ججاي خوبيه !‌

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
بحث يوتيوب و ويكي ها بالا بردن اطلاعات عمومي و كلي هستش.
اما شايد يه نفر به دنبال يك بحث تخصصي باشه كه همراه با مدلسازي،آزمايش و ... همراه باشه.اينجا دانشگاه معني پيدا ميكنه.حضور استاد و ديگر مسائل.من 4 سال دانشگاه هوا خوردم نفهميدم چي بهم گذشت و هدف از علم رو متوجه نشدم اما الان توي مرحله ي جديد تحصيليم متوجه شدم كه يك شخص بدون علم هيچ هويتي نداره. و اما بازم يو تيوب،ما نياز به يك سر نخ داريم تا اون رو دنبال كنيم.
استاد دانشگاه و جو دانشگاه ناخوداگاه به انسان سر نخ ميدن و اين دست ماست كه بقيه سر نخ رو از نت بگيريم.
خيلي كم پيدا ميشه شخصي كه ديپلم باشه در مورد طراحي سد هاي CFRD توي نت مطالعه كنه؟شما ديديد؟

ببینید اولا شما در مورد ایبوک ها هیچی نگفتید! آدم میره توی ویکی پدیا سرنخ پیدا میکنه بعد میره یک ایبوک پیدا میکنه و به طور تخصصی در مورد اون علم مطالعه میکنه و اگر در اون ایبوک مواردی نیاز به فیلم آموزشی و امثالهم داشت میره تو یوتیوب. ثانیا اون سد های CFRD رو که ذکر کردین من تا حالا اسمش رو نشنیدم و اصلا نمیدونم چی هست؟! ولی در مورد خیلی از رشته ها من جمله کامپیوتر میدونم توی اینترنت چیزهایی بسیار بیشتری از دانشگاه پیدا میشه. دانشگاه هم که میگم منظورم صنعتی شریف و این مزخرفات نیست حتی جزوه های آموزشی دانشگاه MIT رو در این زمینه بررسی کردم از اینترنت پایین تر بودن!

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
به نظر من دانشگاه های ایران به جزء تعداد محدودی, سیلابس درسی خیلی قدیمی ای داره, برای همین اصلا به درد نمی خوره. مشکل دوم اینه که استادا دانشجوها رو تشویق نمی کنن که خودشون دنبال مطالب جدید باشن و به متن کتاب بسنده می کنن!

من رشتم سخت افزار بود اما همه درسهام مربوط به رشته برق می شد, رشته رو از برق جدا کرده بودن اما به مباحث درسی اصلا کاری نداشتن. خوب فایدش چیه؟! فقط اسمش رو تغییر داده بودن.

متاسفانه بعضی از دانشگاه ها هی الکی مدرک می دن, مثل علمی کاربردی که منم تو همین دانشگاه درس خوندم, همه کلی غیبت می کردن بعد می رفتن پیش استاد آه و ناله که کارمندیم زن و بچه داریم. استاد هم سوالارو بهشون می داد (اینارو دیدم که دارم می گم, سوالارو به ما هم می دادن) اوایل باورم نمی شد بعد دیدم نه انگاری جدی جدی سوالارو دارن!

من فقط وقتم تلف شد, فامیلامون, بهتر بگم ایرانی ها متاسفانه فقط به مدرک نگاه می کنن و خیلی اصرار دارن که من درسم رو ادامه بدم ولی من می گم نمی خوام وقتم رو تلف کنم.

منم اینترنت رو بهترین دانشگاه می دونم و همه چیز رو از اینترنت یاد گرفتم.

برنامه نویسی سایت های داینامیک
برنامه نویسی بازی های سه بعدی
نقاشی دیجیتالی
مدلسازی سه بعدی و ...

مدتی که دانشگاه رفتم درست حسابی نتونستم به این موارد بالا برسم و باعث می شد پیشرفتم به تاخیر بیوفته :blink:

مردم تو اینترنت صادقانه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن. منابع من, هم شامل سایت یو تیوب می شه و هم آموزش های متنی که ترکیب این دو باهم خیلی برام مفید بود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به عنوان تجربه (!) خدمتتون عرض کنم که هدفتون را دانشگاه رفتن قرار ندید. گم نکنید هدفتونو. آرزوته ورزشکار بشی؟ خب برو تربیت بدنی بخون! دوست داری آهنگساز باشی؟ خب برو موسیقی بخون. چرا بیخودی میری طرف مهندسی یا پزشکی؟ که پس فردا بهت بگن دکتر مهندس؟!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بله تو کتاب ها و اینترنت میشه خیلی چیزها رو یاد گرفت ولی در خیلی از زمینه ها وقتی میخواید کار کنید باید مدرک داشته باشید. از همه دکتر ها و مهندس ها و وکلای دانشگاه رفته با سواد تر باشید، ولی وقتی مدرک ندارید نمیتونید کار کنید. تازه این با فرض این بود که صرفا با کتاب و اینترنت میشه همه چیز رو یاد گرفت در حالی که اینطور نیست.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام

خیلی از افراد موفق در سطح جهان هستن که یا به دانشگاه نرفتن یا کلا چند ماهی بیشتر نبوده، این خودش نشون میده که دانشگاه فاکتور ثابتی توی موفقیت نیست ولی نمیدونم توی اینجا (و در امروزه تقریبا همه جهان) چرا اینقدر به دانشگاه رفتن اهمیت میدن. حالا فرقی نداره اونی که میره دانشگاه چیزی هم یاد بگیره یا نه. اصلا به نظر من علم این وسط مهم نیست فقط دانشگاه رفتن مهمه!

به نظر خود من سطح علمی هیچ دانشگاهی از اینترنت بیشتر نیست یعنی شما هر شاخه ای از علم رو که بخواهید داخل ایبوک های انگلیسی، ویکی پدیا و یوتیوب هست. کلا سوالی که اینجا از شما دارم اینه که واقعا فایده دانشگاه رفتن چیه؟

درود به شما
راستش به نظرم اول باید تفکیک کلی بین همه جهان ایران قائل بشی :)

در کشورهای پیشرفته اون چیزی که شما می فرمائید بدون دانشگاه به مه حا رسیدند و درست هم هست خلاقیت دارند
و مهم تر از اون زمینه بروز خلاقیت وجود داره
یعنی کل سیستم حمایتش می کنه و زمینه سازی می کنه برای رشد خودش و دیگران
اما در کشورهای جهان سوم خلاقیت معنا نداره بلکه متاسفانه زرنگ بازی (زرنگ بازی خلاقیت معنا می شه ) معنا داره که نه تنها سودی به دیگران نمی رسونه، بلکه رشدش بر خلاف چرخه هستی هست و به بیان بهتر خیلیا رو نابود می کنه تا خودشو بالا بکشه. که هر چقدر چنین روالی رشد کنه (زرنگ بازی) جامعه در نهایت به سوی قهقرا می ره و نابودی برای جامعه یپش میاد.

و نهایتا بارها با تمام وجودم لمس کردم مدرک با شعور فرق داره.
خیلی از افراد رو دیدم که مدرک دکترا داشتند اما...
و خیلی از افرادی که ادعای خدائی بودن داشتند اما...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
راستی یه دوست مهندسی هم داریم برده بودنش ژاپن برای دوره. تعریف می کرد که از یکی از ژاپنی های اونجا پرسیدم شما بچه تون درس نخونه چیکارش می کنید (چون پسرش نمی خواد درس بخونه و دانشگاه بره). می گفت اصلا ژاپنیه نمی دونست "درس نخونه" یعنی چی! می گفته اصلا مگه میشه درس نخوند؟! اونجا فکر کنم رفتگرهاشونم مثلا رفتن کالج مدرک رفتگری گرفتن! ولی جدا از شوخی می دونید چه قدر تاثیر داره وقتی هر کسی سر هر کاری که هست براش آموزش دیده؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
تو ایران مخصوصا مدرک خیلی خیلی مهمه!
هم برای کار ، هم برای سربازی ، هم مخصوصا واسه ازدواج

من خودم رشته کامپیوتر میخونم تو دانشگاه دولتی و متنفرم ازش...
واقعا متنفرم ، خیلی درس های بی ربط داره خیلی
و اینکه تا کارشناسی یه رشتس و هیچ شاخه بندی نداره
فکر کنم بستگی به رشته و دانشگاهش داره

مثلا شما اگه رشته گرافیک باشی تو هنرستان خیلی چیزا یاد میگیری طراحی با دست ، صفحه آرایی ، عکاسی ، انواع تکنیک های چاپ و... تو دانشگاه هم خیلی خیلی چیزای بهتر و مفید با درصد چرت های کمتر
ولی رشته ما درصد چرت هاش زیاده
بستگی به اون جایی که توش درس میخونید هم داره...
هر دو روش فواید خودشون رو دارن
تو محیط کلاس چون جمع هست و کسای دیگه ای هم هستن هم میتونین از اونا کمک بگیرین ، هم بساط خنده هست همش راجع به درس نیست و ...
راجع به اینترنت و ای بوک هم من خودم شاید 95% اطلاعات کامپیوترم رو از نت گرفته باشم خیلی خوبه راحت میشینی پاشون و هم انگلیسیت قوی میشه هم هروقت بخوای میخونی
درکل بسنگی به شاخه ای داره که میخوای توش فعالیت کنی
میتونی دانشگاه رو بری و حداقل کاردانی تو بگیری در کنارش دهن نت و سرویس کنی
هم یه مدرک دانشگاهی داری ، هم خیلی اطلاعات. اگه بتونی تو رشته خودت خیلی حرفه ای بشی علاوه براینکه میتونی بازار شهرخودت رو در دست بگیری میتونی خارج هم بری و اونجا یه زندگی عالی رو تشکیل بدی...
موفق باشید

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
راستی یه دوست مهندسی هم داریم برده بودنش ژاپن برای دوره. تعریف می کرد که از یکی از ژاپنی های اونجا پرسیدم شما بچه تون درس نخونه چیکارش می کنید (چون پسرش نمی خواد درس بخونه و دانشگاه بره). می گفت اصلا ژاپنیه نمی دونست "درس نخونه" یعنی چی! می گفته اصلا مگه میشه درس نخوند؟! اونجا فکر کنم رفتگرهاشونم مثلا رفتن کالج مدرک رفتگری گرفتن! ولی جدا از شوخی می دونید چه قدر تاثیر داره وقتی هر کسی سر هر کاری که هست براش آموزش دیده؟

برای ما که در حال حاضر ایران زندگی میکنیم خیلی عجیبه!:blink:

تو ایران مخصوصا مدرک خیلی خیلی مهمه!
هم برای کار ، هم برای سربازی ، هم مخصوصا واسه ازدواج

من خودم رشته کامپیوتر میخونم تو دانشگاه دولتی و متنفرم ازش...
واقعا متنفرم ، خیلی درس های بی ربط داره خیلی
و اینکه تا کارشناسی یه رشتس و هیچ شاخه بندی نداره
فکر کنم بستگی به رشته و دانشگاهش داره

مثلا شما اگه رشته گرافیک باشی تو هنرستان خیلی چیزا یاد میگیری طراحی با دست ، صفحه آرایی ، عکاسی ، انواع تکنیک های چاپ و... تو دانشگاه هم خیلی خیلی چیزای بهتر و مفید با درصد چرت های کمتر
ولی رشته ما درصد چرت هاش زیاده
بستگی به اون جایی که توش درس میخونید هم داره...
هر دو روش فواید خودشون رو دارن
تو محیط کلاس چون جمع هست و کسای دیگه ای هم هستن هم میتونین از اونا کمک بگیرین ، هم بساط خنده هست همش راجع به درس نیست و ...
راجع به اینترنت و ای بوک هم من خودم شاید 95% اطلاعات کامپیوترم رو از نت گرفته باشم خیلی خوبه راحت میشینی پاشون و هم انگلیسیت قوی میشه هم هروقت بخوای میخونی
درکل بسنگی به شاخه ای داره که میخوای توش فعالیت کنی
میتونی دانشگاه رو بری و حداقل کاردانی تو بگیری در کنارش دهن نت و سرویس کنی
هم یه مدرک دانشگاهی داری ، هم خیلی اطلاعات. اگه بتونی تو رشته خودت خیلی حرفه ای بشی علاوه براینکه میتونی بازار شهرخودت رو در دست بگیری میتونی خارج هم بری و اونجا یه زندگی عالی رو تشکیل بدی...
موفق باشید

منم بیشتر منظورم همین رشته کامپیوتر بود ولی با گستردگی ای که از اینترنت میشناسم باید برای بقیه رشته ها مثل فیزیک و شیمی و ... هم همینطور باشه.

راستش میدونین من دنبال Apply هستم و برای اپلای باید درس های دانشگاهت خوب باشه کاری ندارن که واقعا اطلاعاتت توی اون رشته خوبه یا نه! چون باید ریزنمراتت خوب باشه و استاد هم تاییدت کنه. تا جاییکه من میدونم جور دیگه نمیشه پذیرش گرفت!

شما مثلا خدای کامپیوتر هم باش وقتی بخوای پذیرش بگیری میگن ثابت کن به ما که اطلاعاتت خوبه. خوب اگه نمرات دانشگاهت خوب نباشه که نمیتونی به اونا ثابت کنی!

همین جور چیزهاست که آدم رو ناراحت میکنه. آخه این خارجی ها پیش خودشون فکر نمیکنن نمره تو دانشگاه های ایران چه ربطی به علم داره! :hmm:

esool

Registered User
لایک‌ها
6
جدای از این صحبت هایی که دوستان درباره مدرک گفتن و من قبول دارم
شما از مدرک که بگذری به روابطی که توی دانشگاه پیدا می کنی نگاه کن
من خیلی چیز ها رو توی دانشگاه یاد گرفتم و خیلی چیز ها رو فهمیدم
واین چیزا از اون دسته ای از مسائل هست که کسی به شما نمیگه بلکه باید خودت تجربه کنی و بفهمی
و نه تو ایبوک نه یوتیوت و نه ویکی پدیا پیدا نمیشه
ولی خوب همیشه استثنا هست و نمیشه گفت کسی که دانشگاه نمیره موفق نمیشه

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
نه در ایران و نه در هیچ جای جهان دانشگاه به راستی دانشگاه نیست

مدرک گاه هست

دانشگاه نیست جای عقده گشایی اساتید

جای عقده گشایی دانشجویان (در زمینه های گوناگون)

جای تکرار دروس و مطالب همیشگی و قدیمی و ... که اصلا دانش دیگر به شمار نمی آید

جای ساختن ماشین هایی هست که در جامعه تزریق می شن و کارهای مکانیکی انجام می دن (مهندس عمران می شن و پزشک می شن و رئیس شرکت می شن و ..) کار م یکنند هم دیگر را می چاپند و می میرند. روزانه هزاران تن از این نوع اشخاص دانشگاهی می آیند و می روند و هیچ کدام ماندگار نمی شود

نیچه و هگل و فردوسی و خیام و رازی و شکسپیر و صادق هدایت و و بیل گیتس و حافظ و سعدی و ... هیچ کدام مدرک دانشگاهی نداشتند یا مدرک دانشگاهی آنها را این چیزی که هستند نکرد

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم...

خوب، مثل اینکه بسیاری از دوستان با من هم عقیده هستن. بازم اگر نظر دیگه ای دارین ذکر کنید :) مخصوصا که نزدیک باز شدن دانشگاه ها (یا به قول دوستمون مدرک گاه ها) هم هستیم

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دانشگاه خوبه برای کسی که واقعا در آن رشته علاقه داشته باشه و دنبال اینه که معلوماتش زیاد شه و بتونه ازش پولی بدست بیاره

نه برای این که وقتش بگذرونه

به نظر من 90درصد کسایی که دانشگاه میرن وقت برای گذراندن وقته و لاغیر ...

واقعا کسایی که برای تفریح و .. میرن دانشگاه الکی وقتشون را هدر میکنند و الکی دوران جوانیشان را نیز ازدست میدهند ...

------

به نظرمن در کل مفیده

بالا