• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما يك نرم افزار خوب بايد چه ويژهگي هايي داشته باشد؟

به نظر شما يك نرم افزار خوب بايد چه ويژهگي هايي داشته باشد؟

• Total voters
    7

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
در مورد نرم افزار جديدي كه در حال تهيه آن هستم دچار يك دوگانگي شدم. البته از وقتي كه دايموند خريدم. :happy:
به نظر شما يك نرم افزار خوب بايد چه ويژهگي هايي داشته باشه؟
گزينه هاي خيلي زيادي بود كه مي خواستم به نظر سنجي بگذارم! ولي خوب فقط دو مورد رو انتخاب كردم.
خود من هميشه به اين اعتقاد داشتم كه يك نرم افزار خوب بايد در عين حالي كه قدرتمندانه عمل مي كند، محيطي كاملا ساده و استاندارد داشته باشد.
اين موضوع رو مي شه به دو صورت پي گرفت. تخصيصي و كاربري. هميشه نظرات كاربران بايد مهمتر از برنامه نويسان باشه. چون نرم افزار توسط برنامه نويس براي كاربران توليد مي شه. يعني يه رابطه 1 به n . به همين دليل از همه شما دوستان دعوت مي كنم كه در جهت ايجاد يك سند "استاندارد واسط كاربر" جهت نرم افزار هاي PPC من رو ياري دهيد. واقعا براي ايجاد يك نرم افزار پر قدرت و كامل، به كمك تمامي شما دوستان احتياج دارم. ;)
هر چي كه فكر مي كنيد از يك نرم افزار انتظار داريد بگيد.
و اينكه كدام قابليت را حاظريد فداي كدام قبليت كنيد. مثلا من حاظرم بگم اگر فلان برنامه حجم زيادي داشته باشه هم مي تونم به خاطر قابليت هاي چشمگيرش ازش استفاده كنم.
مثلا: سرعت بالا، حجم كم، ظاهر زيبا و چشم نواز، امكان تغيير رنگ و شكل برنامه و ... .

اديت :
منظور نرم افزار هاي براي PPC است. بر روي Windows Mobile ها.

Last edited:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
خسته نباشید آقا شهرام
والا از نظر من یه نرم افزار خوب باید بتونه با یوزرش ارتباطی منطقی و ساده ایجاد کنه ... منظورم اینه که یوزر فرندلی باشه ... یه Help خیلی قوی و ساده و خوب داشته باشه که بتونه تمام جزئیات و آپشن ها و توانایی های اون برنامه رو کاور کنه ...
من خودم به شخصه عملکرد و کارائی یک برنامه بیشتر از ظاهرش برام اهمیت داره ...
About برنامه راه های ارتباط با نویسنده رو نوشته باشه تا اگر برنامه اشکالی داره یا پیشنهادی یوزری داره بتونه با نویسنده ارتباط برقرار کنه ...
ترجیها سرش به کار خودش باشه ;) و با برنامه های دیگه کانفلیکت نداشته باشه ....
نصب و ریموو کردنش با مشکل روبرو نشه ...
و ...
حالا یه سری موارد جزءی تری هست که دیگه برمیگرده به بحث های تخصصی تر که برنامه برای چه OS ی نوشته بشه که باز یه سری دیگه نظر می تونه ارائه بشه ...
ولی نظر سنجیت خیلی باحال و منطقی بود ... ای ولا
موفق باشی

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
منم محیط ساده و سبک بودنو سرعت بالا ارجعیت داره برام. ضمن اینکه باگ ترکر قوی و رفع مشکلات به سرعت.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
خسته نباشید آقا شهرام
والا از نظر من یه نرم افزار خوب باید بتونه با یوزرش ارتباطی منطقی و ساده ایجاد کنه ... منظورم اینه که یوزر فرندلی باشه ... یه Help خیلی قوی و ساده و خوب داشته باشه که بتونه تمام جزئیات و آپشن ها و توانایی های اون برنامه رو کاور کنه ...
من خودم به شخصه عملکرد و کارائی یک برنامه بیشتر از ظاهرش برام اهمیت داره ...
About برنامه راه های ارتباط با نویسنده رو نوشته باشه تا اگر برنامه اشکالی داره یا پیشنهادی یوزری داره بتونه با نویسنده ارتباط برقرار کنه ...
ترجیها سرش به کار خودش باشه ;) و با برنامه های دیگه کانفلیکت نداشته باشه ....
نصب و ریموو کردنش با مشکل روبرو نشه ...
و ...
حالا یه سری موارد جزءی تری هست که دیگه برمیگرده به بحث های تخصصی تر که برنامه برای چه OS ی نوشته بشه که باز یه سری دیگه نظر می تونه ارائه بشه ...
ولی نظر سنجیت خیلی باحال و منطقی بود ... ای ولا
موفق باشی
ضمن تایید حرفهای امیر عزیز،بنده مهمترین نکته رو همون یوزر فرندلی بودن می دونم،استفاده راحت از یک برنامه،فکر می کنم خیلی اهمیت داره تو تداوم استفاده از اون،داشتن قابلیتهای بالا رو به ظاهر برنامه ترجیح می دم،اما به ظاهر هم در وهله بعد،اهمیت می دم به شرطی که با حجم برنامه در تعادل باشه،یعنی توجه بیش از حد به ظاهر رو تا جایی که حجم برنامه از یک مقداری مثلا" 4 مگ بیشتر نشه،ترجیح می دم،
موفق باشی،

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
یک نکته یادم رفت بگم. من ترجیح میدم اگر برنامه هدف تجاری و پولی نداره اپن سورس باشه. یعنی سورس اصلی هم در اختیار قرار بگیره که باعث میشه هم باگها بهتر رفع بشند و هم اون برنامه دولاپرهای نامحدود باشند (مثل فایرفاکس) . ضمن اینکه میتونه یک آموزش خوب برای تازه کاران باشه که هم با سینتکس و نحوه نوشتن اشنا میشن و هم الگوریتم های جدیدی رو یاد بگیرن.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شهرام جان
امیدوارم که منظور شما رو درست فهمیده باشم :
من پیشنهاد می کنم که هیچ یک از دو گزینه بالا را فدای دیگری نکنی ، بهترین کار نوشتن برنامه به صورتی ست که اینترفیس ش قابل انتخاب باشد ، یعنی کاربری که دستگاهی سریع و با رم بالا دارد از اینترفیس ادونس با جزییات گرافیکی فراوان استفاده کند و کاربر معمول از نسخه بیسیک
موفق باشی

بالا