• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پیج رنک گوگل این ماه آپ میشه؟؟؟

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
به نظرتون آپ میشه این ماه ؟؟؟ نزدیک سه ماه داره میشه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
یا این ماه یا ماه دیگه احتمالا آپ میکنه .

احتمال خیلی زیاد میمونه برای ماه بعد .

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
یه سایتی هست که پیش بینی میکنه.
البته دقیق نیست. ولی توی این چند سال همیشه با اختلاف حداکثر 2 هفته پیش بینی هاش درست بوده.

June Page Rank 2012 Update
Expected dates : 30 Jun – 2 July

October PageRank 2012 Update
Expected on : 30 September – 2 October

Google December PageRank 2012 Update
Expected time: 31 Dec – 3 January2013

مثلا اولین آپدیت امسال رو از یکم تا دهم فوریه پیش بینی کرده بود که 6 فوریه اتفاق افتاد.

البته رنک گوگل به طور هفتگی به روز میشه و توی نتایج گوگل تاثیرش مشخص میشه. ولی چیزی که به صورت رسمی نمایش داده میشه معمولا سالی 4 دفعه ست.
یعنی اگر رنک شما توی آپدیت بعدی از 2 به 4 برسه، هیچ تاثیر ناگهانی رو مشاهده نخواهید کرد.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
البته رنک گوگل به طور هفتگی به روز میشه و توی نتایج گوگل تاثیرش مشخص میشه.

بله کاملا درسته. رنک واقعی گوگل هر هفته آپدیت میشه و روی نتایج جستجوی سایت در گوگل تأثیر داره.

یه سایتی هست که پیش بینی میکنه.
البته دقیق نیست. ولی توی این چند سال همیشه با اختلاف حداکثر 2 هفته پیش بینی هاش درست بوده.

June Page Rank 2012 Update
Expected dates : 30 Jun – 2 July

October PageRank 2012 Update
Expected on : 30 September – 2 October

Google December PageRank 2012 Update
Expected time: 31 Dec – 3 January2013

مثلا اولین آپدیت امسال رو از یکم تا دهم فوریه پیش بینی کرده بود که 6 فوریه اتفاق افتاد.

حالا اون سایت چیه آدرسش رو بده :D

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
من کلی بک لینک خریدم از سایت های خوب و پیج رنک بالا به امید اینکه پیج رنکم بالا بره حالا گوگل تو الگوریتم جدید گفته بک لینک نباید بخرید این همه هزیینه کردیم الکی

ابدیت پیش 17 بهمن بود به احتمال زیاد اگر هر سه ماه باشه باید 17 اردیبهشت ابدیت شه من چندتا سایتم دیدم که اومده پایین پیجشون مثله اسان دانلود که از 5 شده 2 افت شدید کرده پیجش

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من کلی بک لینک خریدم از سایت های خوب و پیج رنک بالا به امید اینکه پیج رنکم بالا بره حالا گوگل تو الگوریتم جدید گفته بک لینک نباید بخرید این همه هزیینه کردیم الکی

ابدیت پیش 17 بهمن بود به احتمال زیاد اگر هر سه ماه باشه باید 17 اردیبهشت ابدیت شه من چندتا سایتم دیدم که اومده پایین پیجشون مثله اسان دانلود که از 5 شده 2 افت شدید کرده پیجش

رنک 2 هم براش زیاد هست :دی
همین که تا الان گوگل سایتهایی که کپی رایت را رعایت نمیکنند را از نتایج جستجو پاک نکرده خیلیه

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
رنک 2 هم براش زیاد هست :دی
همین که تا الان گوگل سایتهایی که کپی رایت را رعایت نمیکنند را از نتایج جستجو پاک نکرده خیلیه

سخته بخواییم کپی نکنیم پس مطلب از کجا بیاریم؟؟؟

بالا