• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به همسر خود نشان دهید که دوستش دارید

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
متین السادات نصری مدرس دانشگاه گفت: زنان در صورتی که بدانند همسرشان پاسخگوی نیازهای عاطفی آنها هستند احساس رضایتمندی و خوشبختی می کنند زمانی که مردی علاقه اش را به همسر نشان می دهد در واقع به یکی از اساسی ترین نیازهای او پاسخ می دهد.

وی در ادامه افزود: زمانی که زن نگران، مضطرب و آشفته است تنها چیزی که به او آرامش می دهد این است که بداند همسرش او را تنها نمی گذارد و با او همدردی می کند.نصری تصریح کرد: بیشتر مردان به اشتباه تصور می کنند که اگر بار نیازهای عاطفی همسرشان را برآورده کنند و به او اطمینان قلب بدهند زن خیالش برای همیشه راحت است و دچار نگرانی نمی شود در حالی که این طور نیست و زن پیوسته به ابراز علاقه و اطمینان خاطر احتیاج دارد.وی در پایان خاطرنشان کرد: زن هم باید به نیازهای عاطفی شوهرش پاسخ دهد و همواره متوجه این موضوع باشد که مرد به تأیید و تشویق احتیاج دارد اعتماد کردن به شوهر و قدرشناسی از زحمت های او سبب می شود که مرد نیازهای عاطفی همسرش را بهتر برآورده کند.

b.150.150.16777215.0.stories.news.2012.images-8.jpg

خانواده سبز

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
لطفا چن تا تصویر در این مورد بذارید تا بهتر متوجه بشیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
عکس + نام کاربری ؟

دادا مگه بازارچه هستش همون عکس خالی کفایت میکنه
پ.ن: طبق قوانین جدید تا 24 ساعت وقت دارید تاپیک رو اصلاح کنید وگرنه طبق قوانین پاک میشه ...
ممنون...

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
شوما این همسر رو به من نیشان بده من خودم به صورت خیلی اساسی و پایه ای نیشانش میدم دوستش دارم!
eyebrow.gif

بالا