به چه شکلی میشه هر یوزر که میخواد تاپیک جدید باز کنه یه کپچا ایمیج داخل باکس وارد کنه تا بتونه تاپیک باز کنه؟ کاری که دیجیتال پوینت کرده؟ با تشکر
تا جایی که اطلاع دارم یه پلاگین برای ویبالتین بود که هنگام لاگین کردن یوزرها تصویر امنیتی درخواست می کرد.یعنی رباط ها به هیچ وجه نمی تونستند لاگین کنند حتی اگه یوزرنیمی براشون ساخته میشد ! ( زمان نسخه ی 3.6.8 یک بار نصب کردم ولی چون ظاهر فروم را بد شکل می کرد پاکش کردم )
اما راه حل هایی که امروز استفاده میشه :
اول تاییدیه ایمیل برای رجیستر یوزرها تا بدون تایید لینک فعال سازی نتونن پست بزنند.
دوم در ویبالتین از نسخه ی 3.7. به بعد در کنترل پنل ادمین زیر ویبالتین آپشن یه گزینه اضافه شده به نام human verification که می تونید به جز حالت پیش فرض برای یوزرها ی مورد ثبت نام سوالات دلخواه طرح کنید حتی به زبان فارسی !!
این خودش خیلی جلوی رجیستر شدن رباط ها رو می گیره . نمونه این کار در فروم بازی سنتر انجام شده.
یه پلاگین رسمی هم معرفی شده در سایت ویبالتین که این تصویر های امنیتی را به شکل پیچیده تری نمایش می ده و حتی صدا هم داره ... نمونه این کار د ر فروم vbseo.com انجام شده که گویا خیلی موثر هم بوده .
بیشتر از این چیزی به ذهنم نمی رسه ...