• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به چی توجه کنم؟

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان
بالخره تصمیم گرفتم ایفون بگیرم به جای گلکسی اس3
خب حالا من میخوام 4s بگیرم رنگ سفید
چند تا سوال؟
16 گیگ کافیه یا 32 بگیرم؟
پارت نامبر ها چه فرقی میکنه و چه مزیتی به هم دارند؟
توی جعبه به صورت عادی چی باید داشته باشه؟؟
و موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم از لحاظ نرم افزاری؟؟؟؟
کلا کاربر فوق ابتدایی اپل هستم
ممنون

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز در درجه اول همين ابتداي كار پيشنهاد بنده را بپذيريد و با دويست سيصد تومان بيشتر آيفون 5 برداريد چرا؟
آيفون 4 اس مدتي است ديگر توليد نمي شود و RePack آن در بازار زياد است. RePack به اين معنا كه گوشي هايي كه به هردليلي به علت اشكال به اپل بازگردانيده شده است مجدد مورد تعمير قرار گرفته و پك مجدد مي شود و توسط يك تاجر تحت عنوان RePack از كمپاني خريداري نموده و وارد بازار مي نمايد. در مجموع شناخت ان خيلي سخت است. نهايتا اگر كسي 4 اس اكبند غير RePack را بخواهد به شما بدهد روي 2/100-2/200 خواهد بود. از اين جهت من پيشنهادم رو ايفون 5 است.
در خصوص حافظه داخلي اگر مي توانيد 32 گيگ بگيريد اگر مي خواهيد اطلاعات خاص روي حافظه داخلي داشته باشيد كه قبليت رمز گزاري داشته باشد‌( معمولا قفلهايي كه بر روي اطلاعات بر روي مموري قرار مي دهند قابل باز شدن است اما در خصوص حافظه داخلي كار دشوار تر است.)
شما در ابتدا كه ايفون خريداري مي نماييد بايد يك اكانت اي تونز بسازيد كه خوب اگر نتوانستيد بايد بگيد همونجا براتون بسازند و اگر برنامه اي قرار هست براتون ريخته بشه (‌Free) با اكانت خودتان باشد كه قابليت بروز رساني براي خودتان بعدها وجود داشته باشد.
اگر اپل مي خريد حسابي درگير شويد و فوت و فن ها را ياد بگيريد و هزينه هاي صد هزار تومان براي ريختن اپليكيشن ندهيد. كمي علاقه مند باشيد در فروم هاي خوب فارسي هم اطلاعات خوبي پيدا مي كنيد. برقرار باشيد

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
اول ک تبریک میگم بهت بابت انتخوابت واقعا نشون میده ک درک بالایی داری

16 گیگ کافیه اگه فیلم نگا نمیکنی و بازی گرافیکی هم زیاد بازی نمیکنی
پارت هر جایی بگیر جز کشورای عربی
شارژر کابل هنسفری
سعی کن عین آک بخری که بعدا تو ذوقت نزنه
حتما تا ورژن 6.1.2 بگیر ک جیلبریک شه
همین
هر سوالی داشتی بپرس

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اگر مث من فیلم بازی آهنگ میخوی بریزی حتما 32 بگیر که بعدا پسیمون نشی راهی جز عوض کردن گوشی نباشه.چون همین بازی های اچ دی فضای کمی نمیگیرن!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

تنهای خسته بیکار خال خالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
من 32 دارم(ایپاد4)
از 8 گیگش هم استفاده نمیکنم!!!
بازی های اپل حجم به شدت کم تری دارن نسبت به همون بازی ها در اندروید(خیلی بیشتر)
به نظرم شما یک ایفون بگیر دستت باهاش کار کن ببین خوشت میاد بعد بگیر!!
+
تاچ دیوایس های اپل فوق العادس،یعنی خیلی حال میده!
+
حتما5 بگیر،چیزی که واست موندگاره

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هنوزم دیر نشده به نظرم اندروید بهتره و ترجیحا اس4 یا وان رو پیشنهاد میدم مخصوصا نسخه گوگلی هردو
اگرم حتما میخواید اپل بخرید بدون شک 5 بخرید که ارزشش بیش از 300-400تومن اختلاف قیمت با 4اس هست

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
دوست عزیز پارت نامبر بجز کانادا و کشورهای عربی هرجایی خولستی بگیر
توی ایران بیشتر پارت نامبر کشورهای عربی، امریکا و سنگاپور موجوده
من خودم سنگاپور میخرم معمولا
کانادا و کشورهای عربی قابلیت FaceTime بصورت سخت افزاری توشون غیرفعال شده و امکان فعالسازیش نیست. این تنها تفاوتش با پارت نامبر کشورهای دیگه ست.
در مورد حافظه هم من خودم همیشه ۱۶ گیگ میخرم چون استفاده ام از حافظه گوشی ۲-۳ تا بازی ساده و تعدادی اپلیکیشن کاربردیه که معمولا حدود ۷-۸ گیگ گوشیم همیشه خالیه
اگه خیلی اهل بازی هستین، توصیه من ۳۲ گیگ و اگه اهل ویدیو کلیپ و ... هم هستین که تنها توصیه م مدل ۶۴ گیگه

در مورد استفاده ازش هم شما وقتی خریدی فقط سیمکارت خودتو پانچ کن و بیا اینجا بقیه مراحلو میتونی روی کمک بنده و بقیه دوستان حساب کنی
توجهدکن که گوشی رو همونجا تست کن روشن بشه و باهاش کار کنی و همه چیزشو بررسی کنی و بعد برداری
ضمن اینکه بهیچ عنوان هزینه ای برای ساخت آیدی یا نصب برنامه پرداخت نکنی کا سرت کلاه رفته!
مشکلی توی این زمینه ها هم داشتی بیا همینجا باهم حلش میکنیم.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
از همگی ممنونم امیدوارم جبران کنم
بعضی دوستان گفتن 5 بگیر من نمیخوام یک دفعه برم اخرین مدل که خیلی هزینه کنم بزار یک کم 4s اشنا شم و قابلیت های اپل بیاد دستم کاربر متوسط و حرفه ای شدم
میرم 5 که لذت واقهی اسمارت فون رو بکشم
پس همون 16 میگیرم
نمیدونم چرا همچین حسی رو دارم کلا تو گوشی خوشم نمیاد فیلم بریزم طرف میگه چی داری میگی شخصی و خیال راحت :D اصلا کلاس گوشی ماید پایین با فیلم نظر من اینه به کسی برنخوره
یک سوال کیفیت هندزفری هاش در حد sII سامسونگ هست؟
و یک سوال دیگه مثلا برم تو اپشن نوشته مریکا یا انگلیس یا بصورت اختصاری نشوته؟ اگه اختصاریه چه معنی رو میده مثلا برای امریکا چی نوشته؟
و در اخر تو سامسونگ یک کد داره *#0*# میزنی همه چی رو نشون میده تست کنی
اپل چنین چیزی داره؟
و چه مشکلی ر اپل 4s مرسومه که حتما نگاه کنم؟
مثلا 4 مشکل انتن داشت
و انکه چجوری فرق پک اصلی با رف رو تشخیص بدم؟

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بعضی دوستان گفتن 5 بگیر من نمیخوام یک دفعه برم اخرین مدل که خیلی هزینه کنم بزار یک کم 4s اشنا شم و قابلیت های اپل بیاد دستم کاربر متوسط و حرفه ای شدم
میرم 5 که لذت واقهی اسمارت فون رو بکشم
پس همون 16 میگیرم
نمیدونم چرا همچین حسی رو دارم کلا تو گوشی خوشم نمیاد فیلم بریزم طرف میگه چی داری میگی شخصی و خیال راحت :D اصلا کلاس گوشی ماید پایین با فیلم نظر من اینه به کسی برنخوره
یک سوال کیفیت هندزفری هاش در حد sII سامسونگ هست؟

اینجوری این وسط کلی پول حیف ومیل میشه یه راست برو ایفون5 بخر
هندزفری خودش عالیه

بالا