• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به کمک نیاز دارم

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

من وقتی فایل style.css در قالب رو ویرایش می کنم تغییرات در سایتم ایجاد نمیشه و مثل قبلش باقی می مونه ! مشکل از کجاست ؟ لطفا کسی که می دونه کمک کنه فوری باتشکر.

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام

من وقتی فایل style.css در قالب رو ویرایش می کنم تغییرات در سایتم ایجاد نمیشه و مثل قبلش باقی می مونه ! مشکل از کجاست ؟ لطفا کسی که می دونه کمک کنه فوری باتشکر.

شما صفحه رو رفرش میکنید؟ مطمئنید تغییرات رو ذخیره میکنید؟ ادرس سایتتون چیه؟

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من تعغیرات را ضخیره می کنم وبعد صفحه را رفرش ولی اصلا که اتفاقی نیفتاده است اگر یک خط از کد را هم حذف کنم همینطوری میشه و اصلا تعغیری نمیکنه

ادرس سایت سایت تفریحی بیستون

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
حالت قبلی توی کش سیستم شما یا آی اس پی تون مونده..اسم پوشه قالبتون رو عوض کنید.. درست میشه
پ ن : توی تنظیمات هم یادتون نره که اسم جدید پوشه ی قالب رو معرفی کنید..

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حالت قبلی توی کش سیستم شما یا آی اس پی تون مونده..اسم پوشه قالبتون رو عوض کنید.. درست میشه
پ ن : توی تنظیمات هم یادتون نره که اسم جدید پوشه ی قالب رو معرفی کنید..

کجا تنظیمات اسم پوشه را معرفی کنم .

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
فکر میکنم مشکل اصلی کش سیستمتون باشه . الان یه تغییر واضح انجام بدید و بعد سایت رو با یک مرورگر دیگه تست کنید . مثلا زمینه اصلی رو تغییر رنگ بدید .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یادم نیست..دقیقا!!
ولی فکنم توی کنترل پنل سیستم محتوا..همونجا که قالب رو انتخاب میکنین.. الان اسم جدیدش توی لیست اومده!!

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فکر میکنم مشکل اصلی کش سیستمتون باشه . الان یه تغییر واضح انجام بدید و بعد سایت رو با یک مرورگر دیگه تست کنید . مثلا زمینه اصلی رو تغییر رنگ بدید .

این کار را هم کردم ام با مرورگر دیگه هم امتحان کردم ولی فرقی نمیکنه من می خوام سایز عکس عنوان مطلب را بیشتر کنم ولی هر چه کم ویا زیاد یا کلا کد را حذف می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد یا کد های دیگه .

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
این کار را هم کردم ام با مرورگر دیگه هم امتحان کردم ولی فرقی نمیکنه من می خوام سایز عکس عنوان مطلب را بیشتر کنم ولی هر چه کم ویا زیاد یا کلا کد را حذف می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد یا کد های دیگه .

شاید ویرایش رو اشتباه انجام میدید . اول یه تغییر کلی انجام بدید اگر دیدید که تغییرات انجام شده بدونید مشکل از ویرایش نادرست فایله

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شاید ویرایش رو اشتباه انجام میدید . اول یه تغییر کلی انجام بدید اگر دیدید که تغییرات انجام شده بدونید مشکل از ویرایش نادرست فایله

ببخشید مزاحم وقت با ارزش شما دوستان شده ام ولی من هرچه کد داخل فایل style.css بود را حذف کردم بعد سیو کردم ولی اصلا اثر نکرد .

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سایز کدوم عکس رو میخواید تغییر بدید؟ همون فلش و کادر مشکی رنگ کنارش که عنوان پست ها روش نوشته میشه؟ این عکس با زمینه بالای پست یکی هست .

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سایز کدوم عکس رو میخواید تغییر بدید؟ همون فلش و کادر مشکی رنگ کنارش که عنوان پست ها روش نوشته میشه؟ این عکس با زمینه بالای پست یکی هست .

نه دوست عزیز سایز این عکس را

Capture.JPG

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
احتمالا فایل css رو اشتباها ویرایش میکنید . اگر دوست دارید بیاید توی خصوصی تا براتون ویرایش کنم .

من هر چه تعغیر داخل فایل می دم میگم اصلا اثری نمی کنه یا کلا هر چه کد داخل فایل را هم حذف کردم بازم اثری نداره .

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون از کاربر behzadnoor

ولی بازم مشکل من حل نشده لطفا کمک کنید .

بالا