• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به کمک همه مشاوران عزیز جهت یه انتخواب دشوار نیازمندم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
سلام خدمت همه بزرگواران
راستش میخوام یع لپتاپ بگیرم واسه کار مهندسی (عمران) اما خیلی مهمه واسم که از چه برندی میخرم چون تجربه بهم ثابت کرده یه چیزایی رو!
3مدل مد نظرم هست که خوب هرکدومش یه ایراد داره میخواستم از همه دوستان بزرگ طلب مشاوره کنم:rolleyes:

1.ایسوس N550: ایرادش اینه که ssd نمیخوره(میشه هاردشو وردارم به جاش ssd بزارم؟)
2.ام اس آی GE40: ایرادش اینه که خیلی حال نمیکنم با جنس بدنش و مارکش:p ولی نمیدونم ssd میخوره یا نه و اینکه اگه FHD نیست انتخوابم میشه GE60 20C
3.اپل ME864: ایرادش اینه که نرم افزارای عمران رو نداره و باید روش ویندوز بزنم و شنیدم اگه ویندوز بزنم حال گیریه

حالا میخواستم ببینم چیکار کنم
دوستای گلم که اطلاعات خوب دارن دریغ نکنن
فدای شما

Last edited:

S.Galaxy

Registered User
لایک‌ها
29
ایسوس ک ssd نمیخوره و نمیشه بجای هارد خودشم بندازی.
اپل هم ک خودت داری میگی دیگه مشکلشو.بعدشم اپل به نظرم اصلا واسه برنامه های سنگین مناسب نیس
بهترین انتخاب msi ge60 هست.چرا؟ چون اولا توو بازار دست تووش نیس و فروشش انحصاری فقط برای ماتریکسه و مغازه دارا پیشنهادش نمیدن چون نمیتونن بفروشن اصلا
دوما درسته جنس بدنش خیلی عالی نیس اما شما نسبت به قیمتش ک مقایسه کنی با برندای دیگه میبینی ک ارززشش رو داره
در خرید msi شک نکن...اینم یادت باشه هیچ مغازه داری msi رو بهت پیشنهاد نخواهد داد

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
از بین این سه تا فقط ام اس آی.

akbarof

Registered User
لایک‌ها
398
بیا مغازه بیشتر با هم آشنا بشیم همشهری

linoux.net

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست گرامی ، در مورد تعویض هارد باید خدمتتون عرض کنم که هاردهای نوت بوکی (2.5 اینچ) داخل بازار با یک استاندارد خاص تولید می شن پس شما به راحتی می تونین هارد دستگاهتون رو با یک هارد دیگه (مثال ssd) تعویض کنین ، این کار به قدری راحته که خودتون هم می تونین این کار رو انجام بدین ، پس نبود هارد ssd نمیتونه یه امتیاز منفی برای نخریدن یک محصول باشه ، ضمن اینکه با محصولی به نام caddy وارد بازار شده که با اون میشه روی خیلی از مدل هایی از نوت بوک ها که dvd player دارن ، به جای dvd player یک هارد دوم گذاشت ، با اینکار دستگاه شما یک هارد ssd با سرعت بالا برای ویندوز و کار و یک هارد hdd برای نگهداری اطلاعات خواهد بود.
در مورد اپل هم خدمتتون عرض کنم که شما می تونین هم سیستم عامل مکینتاش روی دستگاهتون داشته باشین هم سیستم عامل ویندوز و در ابتدای امر که دستگاهتون رو روشن می کنین ازتون بپرسه با کدوم بالا بیام ، حتی میشه در محیط مکینتاش بوسیله پارلل ویندوز رو آورد بالا (همزمان هر دو سیستم عامل بالا باشه) پس این هم نمیتونه آیتمی برای نخریدن این محصول باشه ، عیب بزرگ محصولات اپل قیمت بالای اون برای ایرانیهاست ، اگه این نکته براتون خیلی اهمیت داره تنها دلیل برای نخریدن این محصول هست ، البته مزایایی هم داره از قبیل باطری قدرتمند، سروصدای کم ، و البته زیبایی فوق العاده که واقعا نمیشه ازش گذشت.
برای خرید یک نوت بوک شما از لحاظ سخت افزاری انتخابتون رو کردین ، یک نوت بوک برای کارهای عمرانی می خواین ، حالا باید از چند بعد دیگه مسئله رو بسنجین، یک اینکه عمر باطری دستگاه چقدر براتون مهمه؟؟ چقدر پیش میاد بدون برق به نوت بوکتون احتیاج داشته باشین؟ نکته دوم اینکه چقدر نوت بوکتون رو حمل می کنین و آیا اینکه وسیله نقلیه دارین یا خیر ، چون وزن نوت بوک به نظر من واقعا مهمه و چند صد گرم هم برای انسان قابل لمسه ، اگه قراره نوت بوک زیاد روی دوشتون باشه به وزن اون هم توجه داشته باشین، نکته سوم سایز صفحه نمایش اون هست ، مثلا یک فردی که زیاد با 3d max کار میکنه کار با نوتبوک های 11 یا 13 اینچ واقعا مشکل ساز میشه ، نکته چهارم گارانتی دستگاهه ، اول اینکه دستگاه توو بازار خوب جواب داده باشه و مشکلی گزارش نشده باشه و دوم اینکه گارانتیش پاسخگو باشه ، و در نهایت هم زیبایی محصول ، که باعث میشه با نوت بوکتون ارتباط بهتری برقرار کنین و راندمان کاراییتون رو بالا میره!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خدمت همه بزرگواران
راستش میخوام یع لپتاپ بگیرم واسه کار مهندسی (عمران) اما خیلی مهمه واسم که از چه برندی میخرم چون تجربه بهم ثابت کرده یه چیزایی رو!
3مدل مد نظرم هست که خوب هرکدومش یه ایراد داره میخواستم از همه دوستان بزرگ طلب مشاوره کنم:rolleyes:

1.ایسوس N550: ایرادش اینه که ssd نمیخوره(میشه هاردشو وردارم به جاش ssd بزارم؟)
2.ام اس آی GE40: ایرادش اینه که خیلی حال نمیکنم با جنس بدنش و مارکش:p ولی نمیدونم ssd میخوره یا نه و اینکه اگه FHD نیست انتخوابم میشه GE60 20C
3.اپل ME864: ایرادش اینه که نرم افزارای عمران رو نداره و باید روش ویندوز بزنم و شنیدم اگه ویندوز بزنم حال گیریه

حالا میخواستم ببینم چیکار کنم
دوستای گلم که اطلاعات خوب دارن دریغ نکنن
فدای شما
سلام عزيز. MSI رو كه اصلا به سبب خرابي بالاش پيشنهاد نمي كنم. پاسخها:
1. بله. مشكلي نداره.
2. اصلا پيشنهاد نمي كنم اين برند رو.
3. عاليه . هيچ مشكلي با ويندوز نخواهيد داشت. ولي تا با صفحه كليدش عادت كنيد يه كم اذيت ميشيد.
با اينمه اگر سقف بودجه اي كه ميتونستيد هزينه كنيد رو فرموده بوديد بيشتر مي تونستم كمكتون كنم.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
سلام عزيز. MSI رو كه اصلا به سبب خرابي بالاش پيشنهاد نمي كنم. پاسخها:
1. بله. مشكلي نداره.
2. اصلا پيشنهاد نمي كنم اين برند رو.
3. عاليه . هيچ مشكلي با ويندوز نخواهيد داشت. ولي تا با صفحه كليدش عادت كنيد يه كم اذيت ميشيد.
با اينمه اگر سقف بودجه اي كه ميتونستيد هزينه كنيد رو فرموده بوديد بيشتر مي تونستم كمكتون كنم.
ممنون دوست خوبم
دیگه N550 رو گرفتم

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
عنوان تاپیک رو دیدم فک کردم میخای زن بگیری یا 2 3 میلیلرد سرمایه گذاری کنی یا پای فروش کلیه در میونه .. :general711::general711::general711::general711:

engmrmz

Registered User
لایک‌ها
55
عزیز من خودم N550 دارم.
درایو نوریشو با caddy جایگزین کن و یه ssd بنداز روش، حالشو ببر [emoji6]

بالا