• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یه مشکل برخوردم خواهشا کمک کنید!!

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
سی پی یو من amd althon 64 x2 5400 هست یه چند وقتیه که حتی با اجرای یه نرم افزار کوچیک بار روی سی پی یو به 50% الی 80% در برگه ی task manager میرسه و سیستمم
هنگ میکنه و یا خاموش میشه و یا باید ریستش کنم و دمای سی پی یو از داخل منوی بوت
به 90 درجه هم میرسه از نداشتن ویروس هم صد در صد مطمئنم و فن و خمیر سیلیکونش رو هم تازه عوض کردم حتی ویندوزش رو هم عوض کردم
ولی نتیجه ای نداشته دیگه نمیدونم چه مرگشه خواهشا کمک!!!!
حالا نمیدونم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری به همین خاطر تو هر دو تا انجمن مطرحش کردم!!

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اگه امکانش هست یه عکس از قسمت Processes<=task manager بزارید.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
منظورم اینه که یه عکس اینجوری بذارید:

1.png

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر CPU به 90 درجه میرسه که عجیبه که تاحالا نسوخته .. چون AMD سریع میسوزه یا نیم سوز میشه ... حتما FAN CPU رو چک کنید که درست کار میکنه .. و اینکه برای CPU شما نرم افزار هست به اسم AMD Dual Core Optimizer که وقتی این رو نصب میکنید خیلی در کارکرد سیستم تاثیر داره .. همچنین درایور CPU رو هم باید نصب کنید ( CPU شما مثل سخت افزارهای دیگه درایور داره که باید نصب بشه ) ..

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
^^^
مورد مشکوکی!! توی این تصویر به چشم نمیخوره.مطمئنید فن درست کار میکنه؟؟مطمئنید تنظیمات CPU رو دستکاری نکردید(منظورم اورکلاک هستش)؟

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
^^^
مورد مشکوکی!! توی این تصویر به چشم نمیخوره.مطمئنید فن درست کار میکنه؟؟مطمئنید تنظیمات CPU رو دستکاری نکردید(منظورم اورکلاک هستش)؟

بله مطمئنم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟چیکارش باید بکنم؟بعد چطور میتونم تنظیمات سی پی یو رو به حالت اولیه بر گردونم؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
90 درجه سانتیگراد خیلی زیاده برای CPU یا مادربرد مشکل پیدا کرده .. یا شما Overclock کردی ( که باید در تنظیمات Setup کامپیوتر یه بار Restore Default کنید که مطمئن بشید درسته و یا اینکه اتصال Heatsink با CPU درست نیست .. شما قبل از اینکه این خمیر سیلیکن استفاده کنید خمیر قبلی رو تمیز و محل اتصال رو پاک کردید ؟ این خمیرها اگر جنس اش خوب نباشه تاثیر معکوس داره و مانع انتقال حرارت به Heat میشه ..

• Like
Reactions: HoP

mani-number1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وارد بایوس بشید و نتظیمات را روی پیش فرض بزارین

mani-number1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا مطمعن هستین که از ویروس نیست؟؟؟

mani-number1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز اگه مطمعن هستید که از ویروس نیست و ویندوز هم عوض کردین و باز نشد حتما مشکل سخت افزاریه . شما با یه برنامه تست از طریق بوت اقدام کن.
ممکنه که با آپدیت بایوس هم مشکل شما حل بشه.

بالا