• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید برای یک پروژه نیاز دارم

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
دوستانی که تو کار برنامه نویسی اندروید حرفه ای هستند :
میخوام یک برنامه خرید شارژ آفلاین برای سایتم راه اندازی کنم
میخوام مثل برنامه ی زیر باشه
http://cafebazaar.ir/app/ir.aydin.sharjapp/?l=fa
ولی یه سری امکانات اضافه تر هم داشته باشه :
1 - امکان ذخیره سازی شارژ و اطلاعات پرداخت
2 - امکان فعال /غیر فعال کردن گزینه خواندن پیامک . ( با فعال کردن گزینه ، رمز شارژ اتوماتیک از پیامک خوانده شود )
3 - امکان عضویت و فعال سازی عضویت با پیامک. شماره های فعال شده برای خبرنامه پیامکی ذخیره شوند)
4 امکان ذخیره ایمیل ها برای استفاده های بعدی از جمله خبرنامه و پیگیری خرید

برنامه باید بهینه و کم حجم باشه. روی تمامی نسخه های اندروید نصب بشه
در مورد کد های ussd برای شارژ آفلاین من اطلاعی ندارم. باید خودتون یه فکری براش بکنین
لطفا کسانی که توانایی انجام پروژه را دارند اطلاع بدند
هزینه و مدت زمان را هم پیام خصوصی کنین
ایمیل :senatoor73 {@} yahoo.com
شماره موبایل : 0930 917 45 70

hno

Registered User
لایک‌ها
62

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان توضیحات لازم را در ابتدای تاپیک نوشتم
برخی دوستان بدون اینکه تاپیک را مطالعه کنین پیام خصوصی میفرستن که برنامه چی لازم دارین یا توضیح بدین...
لطفا تاپیک را مطالعه کنین و بعد پیام بفرستین

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
در اسرع وقت توسط تیم برنامه نویسی شرکت ما انجام خواهد شد.
قیمت 3 تومان.
بسیار حرفه ای

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
در اسرع وقت توسط تیم برنامه نویسی شرکت ما انجام خواهد شد.
قیمت 3 تومان.
بسیار حرفه ای
دوست عزیز من با چند شرکت معروف صحبت کردم قیمت زیر یک میلیون دادند. شما قیمتت بالاست
( یه دوستی هم تو انجمن شاپ کیپر پیام فرستاده بود که 7 میلیون میگیرم و تو 94 روز برنامه را مینویسم. دور از جون شما خیال میکنن ما خریم...)
دوستان پروژه را به یکی از کاربران دادم و قرار شده 5 روزه تحویل بده
ختم تاپیک

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
در اسرع وقت توسط انجام خواهد شد.
قیمت 3 تومان.
بسیار حرفه ای
دوست عزیز من با چند شرکت معروف صحبت کردم قیمت زیر یک میلیون دادند. شما قیمتت بالاست
( یه دوستی هم تو انجمن شاپ کیپر پیام فرستاده بود که 7 میلیون میگیرم و تو 94 روز برنامه را مینویسم. دور از جون شما خیال میکنن ما خریم...)
دوستان پروژه را به یکی از کاربران دادم و قرار شده 5 روزه تحویل بده
ختم تاپیک
هر کسی با توجه به اینکه کارش چقدر حرفه ای هست و ارزش کارش و میزان تسلط خودش به کار قیمت میگذاره . اونی که به شما قیمت میده زیر 1 تومان آخرش یه کار تحویل میده که نه خودش راضیه نه شما. توی ایران دیدی که نسبت به برنامه نویسی وجود دارد متاسفانه اینطوریه. هر کسی کار خوب تحول میده قیمت بالا هم میگیره ولی همه فکر می کنند که دارند سرشون کلاه میگذارند. چرا؟ چون همه دید ساختمون سازی دارند.
طرف میاد یه ساختمون رو نگاه میکنه میبینه اوه 10 طبقه رفت بالا ولی چون سوادش رو نداره توی پروژهای برنامه نویسی فکر میکنه خر فرضش کردن.
موفق باشید

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
در اسرع وقت توسط انجام خواهد شد.
قیمت 3 تومان.
بسیار حرفه ای

هر کسی با توجه به اینکه کارش چقدر حرفه ای هست و ارزش کارش و میزان تسلط خودش به کار قیمت میگذاره . اونی که به شما قیمت میده زیر 1 تومان آخرش یه کار تحویل میده که نه خودش راضیه نه شما. توی ایران دیدی که نسبت به برنامه نویسی وجود دارد متاسفانه اینطوریه. هر کسی کار خوب تحول میده قیمت بالا هم میگیره ولی همه فکر می کنند که دارند سرشون کلاه میگذارند. چرا؟ چون همه دید ساختمون سازی دارند.
طرف میاد یه ساختمون رو نگاه میکنه میبینه اوه 10 طبقه رفت بالا ولی چون سوادش رو نداره توی پروژهای برنامه نویسی فکر میکنه خر فرضش کردن.
موفق باشید
دوست عزیز من حرفی که زدم منظورم شما نبودین و منظورم اون کسی بود که صحبتش را تو پرانتز نوشتم
شما خودتون قضاوت کنین... شما باشین 7 میلیون تومن میدین به یه نفر تا توی 94 روز براتون یه اپلیکیشن ساده بزنه؟
شما به اینجور آدما میگین حرفه ای>؟

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز من حرفی که زدم منظورم شما نبودین و منظورم اون کسی بود که صحبتش را تو پرانتز نوشتم
شما خودتون قضاوت کنین... شما باشین 7 میلیون تومن میدین به یه نفر تا توی 94 روز براتون یه اپلیکیشن ساده بزنه؟
شما به اینجور آدما میگین حرفه ای>؟
شما باید به سابقه کاری اون شرکت و نمونه کاراشون و اینکه برندشون چقدر معتبره نگاه کنید. مثلا خیلیا نرم افزار حسابداری مینوسند که همشون مثل هم کار میکنه ولی فقط چند تا شرکت معروفن که قیمت های فضایی دارند از قضا همه هم از همون ها خرید میکنند.

بالا