• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یک دامپزشک نیاز شدید دارم . یک لاکپشت دارم که میخوام نمیره و نگهش دارم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این تاپیک به درخواست یوزر : hossputer7.8 ایجاد شده است.

سلام . دوستان عزیز یک لاکپشت از مرز عراق برام آورادن و این باره پنجم ششمه که برام میارن و همشون اکثرا بزرگ بودن و ولشون میکردم توی روخونه کارون ( اهوازم و سره چاهای نفت که میریم اینا رو بچه ها گی میدن میارن باسه بچه هاشون و سره آخر ولشون میکنم من توی روخنه که راحت برن زندگی کنن برا خودشون ولی ایندفه از این خوشم اومده خیلی دستیه و نازه )
اینم عکساشه

2012-05-02_14.52.18.jpg

2012-05-02_14.52.43.jpg

2012-05-02_14.53.00.jpg

2012-05-02_14.53.06.jpg

اول از همه اسمه این لاکپشت چیه ؟

سنش چقدره ؟

جنسیتشو از کجا بفهمم ؟

غذا چی بش بدم نمیره ؟ الان بش نون میدم میخوره ! کلا چی بش بدم ؟

دما زندگی بدنوشن چقدره ؟ توی حیاط زیره سایه توی دمای 50 درجه تابستون اهواز بگا نمیره ؟

توی خونه که هوا 21 درجست تا 18 درجه و خنکه همیشه سرد براش نیست ؟ چون ابن بابا سمته مرز عراق زندگی میکنن توی مردابای اون سمت و نیزارا

چقدر طول میکشه تا بشه یه جبا الان نیم وجبیه ؟

چند سال عمر میکنه این بابا ؟

توی آب نگهش دادم یا توی خشکی ؟ نکنه از اوناست که باید 24 ساعت توی آب باشن بعد توی آبم بشون غذا داد ؟ دستاش که پرده دارن خوبم شنا میکنه !

آب شیرینه یا ابه شوره این لاکپشته ؟ اگه آبه شوره یکمی نکن بریزم توی ابی که شنا میکنه کافیه ؟

اب کلر دار توش شنا کنه حلاک نمیشه ؟

میخوام اگه تحمل میکنه دمای بدنه ما آدما رو یعنی 21 22 درجه رو و اتاقم خیلی سرده شاید تا 18 برسه دماش یدونه آکواریم بدم براش درست کنن اما چقدر طول مکیشه تا بزرگ بشه یه وقت اکواریمش کوچیک نشه براش . نمیخوام زیاد بزرگ باشه آکواریمش . رشدش چقدره ؟

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
مطالبی که خودم پیدا کردم !

نام علمي : Mauremys caspica

نام انگليسي : Caspian Pond Turtle

نام فارسي : لاک پشت برکه ای خزري

35906332850887112768.jpg

http://i29.tinypic.com/2q1gx9y.jpg

این لاک پشت یکی از انواع لاک پشت های آب شیرینی است که در ایران نیز زندگی می کند و در ایران به عنوان حیوان خانگی در تراریوم ها نگهداری می شود.

صفات ظاهری : لاك پشت بركه اي خزري ، از لحاظ شكل ظاهري شبيه لاك پشت بركه اي اروپايي مي باشد.

تفاوت لاك پشت بركه اي خزري و بركه اي اروپايي: اين دو لاك پشت از لحاظ اندازه مثل هم بوده و قهوه اي رنگ مي باشند ، ولي از نظر ظاهري ، سر لاك پشت بركه اي اروپايي خال حال تقريبا زرد رنگ دارد ولي سر لاك پشت بركه اي خزري راه راه تقريبا كرم دارد.

اندازه : تا ۲۳سانتی متر می رسد.

محل زیست طبیعی : اروپا ، آفریقا و غرب و شمال آسیا. در آب های با جریان کند و راکد زندگی می کند. این لاک پشت در ایران در استان هاي شمالي ، غربي جنوب غربي از جمله : گيلان ، مازندران ، آذربايجان شرقي و غربي ، كردستان ، كرمانشاه ، ايلام ، خوزستان ، لرستان و فارس زندگي مي كند.

زمان فعالیت : روز

از وبلاگ تراریوم : لاک پشت برکه ای خزری

این را هم اضافه کنم که گونه برکه خزری بسیار با ارزش است و در خطر انقراض قرار دارد.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقا این اصلش ماله اب هست؟
قیمش چنده و اصلا تو بازار هست؟
برا اکواریوم بزرگ قشنگه

mohmod_maleki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا این اصلش ماله اب هست؟
قیمش چنده و اصلا تو بازار هست؟
برا اکواریوم بزرگ قشنگه

نمیدونم والا . باید بچه ها نظر بدن .

اما باید دید این بدبخت میتونه 24 ساعت توی اب باشه یا نه ؟
که من کلی مطلب از سرح خوندم دیدیم این بابا نیمه آبیه . باید فوقش انداختش توی یه آبی که 10 دقیق شنا کنه و توی ابی بندازیشم که پاهاش برسه به کفش که سرشو در بیاره نفس بکشه و گرنه نتونه بره توی خشکی اتسارحت کنه سریعا به گا میره .

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
الان مشکل چیه؟فکر کنم خودتون تا حدودی با سرچ کردن به جواب رسیدید.
اینارو معمولا در آکوراریم که در آن خشکی وجود داره (تراریوم) نگهداری میکنن که ساختنش سخت نیست ولی چند روش داره که سرچ کنید فکر کنم پیدا بشه.
فقط سعی کنید در کوران هوا و سرمای زیاد قرار نگیرن. و با آب و هوای منطقه شما هیچ مشکلی ندارن.
بقیه عوامل مثل داروها.تغذیه و... بر اساس نوع تراریوم میتونه متغییر باشه ولی عموما بهتره که از غذای ماهی استفاده کنید که هم کنترل شدست و هم باب میل لاکپشت.یا ماهی های خیلی ریز یعنی به حدی که بتونه خودش ازشون تغذیه کنه.همچنین سبزیجات هم میوتنن مصرف کنن و کلا مورد خاصی برای نگهداری به بجز این موارد به ذهنم نمیرسه.اگر سوالی بود بفرمایید
موفق باشید

b072

Registered User
لایک‌ها
4
Aziz fekr konam ina dozist bashan , bayad ye aqua bashe va tush ye sang ke az aab birun oomade bashe ta harvaght khast betune az aab biyad birun... Man ghablan ye lakposhte goosh ghermeze sangapuri dashtam ke oonam dozist bud, behesh ghazaye mahi "energy" az in doonei ha midadam ( albate bayad berizi ru ab ) kolli hambozorg shode bood... Amma ziyad behesh gggaza nade va damaroham nesbat be mohite ziste aslish chand daraje i biyar pain ke zud bozorg nashe! Chon lak posht koochikesh kheyli naztare !! :-D
Sent from my Windows phone using Board Express tapatalk

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
Aziz fekr konam ina dozist bashan , bayad ye aqua bashe va tush ye sang ke az aab birun oomade bashe ta harvaght khast betune az aab biyad birun... Man ghablan ye lakposhte goosh ghermeze sangapuri dashtam ke oonam dozist bud, behesh ghazaye mahi "energy" az in doonei ha midadam ( albate bayad berizi ru ab ) kolli hambozorg shode bood... Amma ziyad behesh gggaza nade va damaroham nesbat be mohite ziste aslish chand daraje i biyar pain ke zud bozorg nashe! Chon lak posht koochikesh kheyli naztare !! :-D
Sent from my Windows phone using Board Express tapatalk

مرسی دوست عزیز از راهنماییت فقط بنظرت من نون خالی بش میدم و سبزی هم میریزم جولوش بهتر نیست به این عادتش بدم تا غذای خریدنی از بیرون که یه وقت خودم یک ماه نیستم راحت خونواده این چیزا راحت دمه دسته بش بدن بخوره :) ؟

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
الان مشکل چیه؟فکر کنم خودتون تا حدودی با سرچ کردن به جواب رسیدید.
اینارو معمولا در آکوراریم که در آن خشکی وجود داره (تراریوم) نگهداری میکنن که ساختنش سخت نیست ولی چند روش داره که سرچ کنید فکر کنم پیدا بشه.
فقط سعی کنید در کوران هوا و سرمای زیاد قرار نگیرن. و با آب و هوای منطقه شما هیچ مشکلی ندارن.
بقیه عوامل مثل داروها.تغذیه و... بر اساس نوع تراریوم میتونه متغییر باشه ولی عموما بهتره که از غذای ماهی استفاده کنید که هم کنترل شدست و هم باب میل لاکپشت.یا ماهی های خیلی ریز یعنی به حدی که بتونه خودش ازشون تغذیه کنه.همچنین سبزیجات هم میوتنن مصرف کنن و کلا مورد خاصی برای نگهداری به بجز این موارد به ذهنم نمیرسه.اگر سوالی بود بفرمایید
موفق باشید

مرسی بهنام .

فقط همون سواله بالا . بنظرت نون بش بدم و با سبزی کافیش نیست بهتره غذای ماهی براش بگیرم ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
مشکلی ایجاد نمیشه.همون سبزی رو اصلا بده.ولی خب غذای ماهی میاد احتیاجات بدنشو تامین میکنه مخصوصا اگه میخوای دراز مدت نگهداری کنی

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
مشکلی ایجاد نمیشه.همون سبزی رو اصلا بده.ولی خب غذای ماهی میاد احتیاجات بدنشو تامین میکنه مخصوصا اگه میخوای دراز مدت نگهداری کنی

مرسی رفیق . پس بعدا حتما براش غذا ماهی هم میخرم و کمو بیش بش میدم اما عادتش میدم به سبزی و نون چون به این چیزای دمه دست عادت کنه خیلی خوبه همه چی خوار میشه و کلا زنده میمونه همیشه

اما میشه جنسیتشو تشخیص داد ؟ !

مرسی رفیق

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
به سختی یعنی خیلی باید وارد باشی.از روی موقعیت مخرج به دم

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
میگم دوستان بنظرتون یدونه آکواریم دو وجبی با سیستم تصفیه آب و یدونه لامپ یو وی باسه این خرسه آبی و دیگه چی لازم داره ؟ یکمی شن دریا که نمیدونم از کجا باید بگیرم اکواریومیا دارن یا باید برم سمته دریا ؟ :)

کلا چقدری خرج بر میداره این بالایا ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
برای لاکپشت عرض کردم تراریوم میخواد.فرقش با آکواریوم اینه که همش آب نیست.خشکی و آب.ساخت تراریوم رو تو گوگل سرچ کنید کلا چند روش داره که ببینید کدومش برای شما مقدوره و همونو درست کنید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز یک فرومی هست یادم نیست اسمشو فک رکنم لاکپشت 77 تو گوگل سرچ کن خیلی مفیده. توش یه دکتر دامپزشکی هم هست که تخصصش دوزیستانه می تونی همونجا ازش سوالاتتو بکنی خیلی آدم باحالیه.

Miinaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وای چه نازه

منم چند وقتی داشتم یه لاک پشت کوچولو
ولی ماله تو ناز تره

من که همیشه بهش خیار سبز یا کاهو میدادم خیلی ناز میخورد

آخرشم لاک پشته رو گم کردم!!!!!!!!!!!!

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
این تاپیک به درخواست یوزر : hossputer7.8 ایجاد شده است.

سلام . دوستان عزیز یک لاکپشت از مرز عراق برام آورادن و این باره پنجم ششمه که برام میارن و همشون اکثرا بزرگ بودن و ولشون میکردم توی روخونه کارون ( اهوازم و سره چاهای نفت که میریم اینا رو بچه ها گی میدن میارن باسه بچه هاشون و سره آخر ولشون میکنم من توی روخنه که راحت برن زندگی کنن برا خودشون ولی ایندفه از این خوشم اومده خیلی دستیه و نازه )
اینم عکساشه

2012-05-02_14.52.18.jpg

2012-05-02_14.52.43.jpg

2012-05-02_14.53.00.jpg

2012-05-02_14.53.06.jpg

اول از همه اسمه این لاکپشت چیه ؟

سنش چقدره ؟

جنسیتشو از کجا بفهمم ؟

غذا چی بش بدم نمیره ؟ الان بش نون میدم میخوره ! کلا چی بش بدم ؟

دما زندگی بدنوشن چقدره ؟ توی حیاط زیره سایه توی دمای 50 درجه تابستون اهواز بگا نمیره ؟

توی خونه که هوا 21 درجست تا 18 درجه و خنکه همیشه سرد براش نیست ؟ چون ابن بابا سمته مرز عراق زندگی میکنن توی مردابای اون سمت و نیزارا

چقدر طول میکشه تا بشه یه جبا الان نیم وجبیه ؟

چند سال عمر میکنه این بابا ؟

توی آب نگهش دادم یا توی خشکی ؟ نکنه از اوناست که باید 24 ساعت توی آب باشن بعد توی آبم بشون غذا داد ؟ دستاش که پرده دارن خوبم شنا میکنه !

آب شیرینه یا ابه شوره این لاکپشته ؟ اگه آبه شوره یکمی نکن بریزم توی ابی که شنا میکنه کافیه ؟

اب کلر دار توش شنا کنه حلاک نمیشه ؟

میخوام اگه تحمل میکنه دمای بدنه ما آدما رو یعنی 21 22 درجه رو و اتاقم خیلی سرده شاید تا 18 برسه دماش یدونه آکواریم بدم براش درست کنن اما چقدر طول مکیشه تا بزرگ بشه یه وقت اکواریمش کوچیک نشه براش . نمیخوام زیاد بزرگ باشه آکواریمش . رشدش چقدره ؟

با سلام
به اینچا سر بزن

گفتگوی لاک پشتی

بالا