• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یک سئوکار نیازمندیم !

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان
خسته نباشید

می خوام یه سایت تفریحی تاسیس کنم ؛ اما قبلش می خوام از سئوش مطمئن بشم .
به یه متخصص سئو نیازمندم که سایتو تو چند تا کلمه بیاره واسم صفحه 1 گوگل ؛ زمان حداکثر 2 ماه باشه ، چون زمان تقریبا برام مهمه (یعنی حداکثر بعد از گذشت 2 ماه از زمان شروع کار سئو ، نتیجه دیده بشه و سایت تو اون کلمات صفحه 1 گوگل باشه) ؛ کلمات مورد نظرم هم اینا هستن :
عروس زیبا
عکس گل های زیبا
تصاویر طبیعت

فعلا همینا ؛ دوستان لطفا قیمت نجومی ندن ! مطمئن باشید اگر کار کنیم با هم ، این کلمات هی بیشتر و بیشتر میشن و همکاریمون بیشتر ادامه خواهد داشت و مسلما برای شما هم یه مشتری ثابت میشم ؛ ضمنا من آدمی که به سئو کار حرفه ای و مطمئن (که فقط حرف نزنه و واقعا بتونه عمل کنه) هم زیاد سراغ دارم تو دوستام ؛ مطمئن باشید اگر قیمت و کار خوب باشه ، خیلی واستون مشتری دست به نقد می تونم بیارم .

ضمنا نحوه ی پرداخت رو هم ذکر بفرمایید .
خودم ترجیح میدم جهت اطمینان ، پول رو بعد از انجام کار و دیدن نتیجه ی کار پرداخت کنم یا مثلا دو سومش رو .

منتظر حرفه ای ها هستم .
ممنون

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام در صورت تمایل بنده قالب خارجی استاندارد واسه وردپرس دارم ( اورژینال خریداری شده اند )
و سایتت را با نصب افزونه ها و آنالی کلمات بهینه میکنم
قالب خودش کد نویسی خوبی داره و سبک و استاندارد هست
بنده ادعای معجزه و .. ندارم
واست بهینه میکنم و شما باید منظم شروع به کار کنی
پس از مدتی کم کم بازدید میگیری
در زمینه بک لینک گرفتن بنده فعالیت ندارم
کار من فقط راه اندازی سایت و کارهای بالاست
پول قالب را میگیرم اون کارها را میکنم پس از دو ماه اگر راضی بودید هزینه سئو را هم پرداخت کنید

moh.yasemi

Registered User
لایک‌ها
50
داداش قیمتها تو رنج 200 تا 400 هستش

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
سلام در صورت تمایل بنده قالب خارجی استاندارد واسه وردپرس دارم ( اورژینال خریداری شده اند )
و سایتت را با نصب افزونه ها و آنالی کلمات بهینه میکنم
قالب خودش کد نویسی خوبی داره و سبک و استاندارد هست
بنده ادعای معجزه و .. ندارم
واست بهینه میکنم و شما باید منظم شروع به کار کنی
پس از مدتی کم کم بازدید میگیری
در زمینه بک لینک گرفتن بنده فعالیت ندارم
کار من فقط راه اندازی سایت و کارهای بالاست
پول قالب را میگیرم اون کارها را میکنم پس از دو ماه اگر راضی بودید هزینه سئو را هم پرداخت کنید

سلام بزرگوار

ممنون از پیشنهادتون ؛ اما من خودم از سئو سر رشته دارم و این کار هایی که فرمودید رو می تونم انجام بدم ؛ سایتمم رو هم که بزنم می تونم کم کم بازدید کننده ی زیادی جذب کنم (نمونش سایتی هست که برای مدت 2 ماه روش کار کردم و بعد از گذشت 2 ماه ، هر روز 100 تا به ورودی گوگل روزانش اضافه میشد) .

فقط می خوام یکی بعد از گذشت دو ماه برام سایتمو تو این عبارات بیاره صفحه 1 گوگل ؛ فوت کوزه گریشو بلد نیستم ؛ وگرنه خودم می تونستم این کارو بکنم .

داداش قیمتها تو رنج 200 تا 400 هستش

سلام بزرگوار
ممنون از لطفتون

منظورتون قیمت هر 3 عبارت با هم بود ؟
اگر دقیق تر قیمت میدادید خیلی بهتر بود . :)

تشکر از دوستان

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
من سایت شما رو میتونم دو ماهه به صفحه اول برسونم.سعیم بر اینه که 5 تای بالای صفحه اول باشی.اما برای کجا بودن در صفحه اول تضمینی نمیکنم و احتمال قوی در صدر نتایج خواهی بود.
هزینه رو 500 تومن اولش میگیرم و از ماه های بعد برای موندن تو موقعیت خوب،هر ماه 500 میگیرم.برای هر سه تا عبارت.اگر عبارت هات زیاد بشه مثلا بشه 6 تا دیگه یه تومن نمیشه.سودت توی کار کردن باعبارت های زیاد تره.نمیتونم قبل از بالا اومدنت پول نگیرم.اما میتونم برات تضمین کنم که اگه نیومدی بالا پولت رو برگردونم.
از بک لینک هم استفاده میکنم.در صورتی که قبلا از گوگل اخطار گرفته باشی هم کار نمیکنم.قیمت هم همین هست و درکنارش تضمین هست.
تمام کارهای مربوط به محتوا هم خودتون بایدانجام بدید.البته همونطور که گفتی خودت تو بحث سئو سر رشته داری و استاد هستی که جزئیات بیشتر رو اگر تمایل به همکاری داشتی توضیح میدم.
نمونه کارهام هم در امضام هست.همون عبارت ها رو تو گوگل سرچ کن.سایتشو ببین که در امضام هست و ببین در کجای صفحه اول قرار داره.مجموعا چهار تا سایت هست.البته این 4 سایت با عبارت های دیگه ای هم بالا هستند.
اگر تصمیم گرفتی اطلاع بده تا سایتتو و رقباتو بررسی دقیق کنم و شاید قیمت کمتر از این بشه(300 تا 500 ماهانه).اما نحوه پرداخت و این چیزا به همین شکل هست.

Last edited:

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان
خسته نباشید

می خوام یه سایت تفریحی تاسیس کنم ؛ اما قبلش می خوام از سئوش مطمئن بشم .
به یه متخصص سئو نیازمندم که سایتو تو چند تا کلمه بیاره واسم صفحه 1 گوگل ؛ زمان حداکثر 2 ماه باشه ، چون زمان تقریبا برام مهمه (یعنی حداکثر بعد از گذشت 2 ماه از زمان شروع کار سئو ، نتیجه دیده بشه و سایت تو اون کلمات صفحه 1 گوگل باشه) ؛ کلمات مورد نظرم هم اینا هستن :
عروس زیبا
عکس گل های زیبا
تصاویر طبیعت

فعلا همینا ؛ دوستان لطفا قیمت نجومی ندن ! مطمئن باشید اگر کار کنیم با هم ، این کلمات هی بیشتر و بیشتر میشن و همکاریمون بیشتر ادامه خواهد داشت و مسلما برای شما هم یه مشتری ثابت میشم ؛ ضمنا من آدمی که به سئو کار حرفه ای و مطمئن (که فقط حرف نزنه و واقعا بتونه عمل کنه) هم زیاد سراغ دارم تو دوستام ؛ مطمئن باشید اگر قیمت و کار خوب باشه ، خیلی واستون مشتری دست به نقد می تونم بیارم .

ضمنا نحوه ی پرداخت رو هم ذکر بفرمایید .
خودم ترجیح میدم جهت اطمینان ، پول رو بعد از انجام کار و دیدن نتیجه ی کار پرداخت کنم یا مثلا دو سومش رو .

منتظر حرفه ای ها هستم .
ممنون

قطعا یک بخش اصلی سئو برمیگرده به طراحی سایت، البته اگر از وردپرس استفاده کنید و قالب خوبی داشته باشید 80% این موضوع را دارید اما اگر بخواهید خیلی حرفه ای کار کنید باید طراحی اختصاصی بشه که هزینش بالا میشه. برای اینکه بشه برای کلماتی که گفتید قیمت داد اول باید سایتتون بیاد بالا و وضعیت اون را ببینیم بعدش بر اساس حجم کار بهتون قیمت میدیم.

البته توجه داشته باشید که سئو سایت یک کار دراز مدت هست و با یک پروژه اینطوری سر و ته موضوع تمام نمیشه.

بالا