• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بوت نشدن گوشی HP بعد از خطای هنگام نصب آپدیت ROM

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
[FONT=&quot]سلام به همه[/FONT]
[FONT=&quot]خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ؛[/FONT]
[FONT=&quot]من یه گوشی [/FONT]HP iPAQ 912C [FONT=&quot] دارم با ویندوز موبایل 6.1 که امشب آپدیت [/FONT]ROM[FONT=&quot] رو از سایت [/FONT]HP[FONT=&quot] گرفتم و داشتم نصب می کردم که وسط نصب و آپدیت خطا داد مبنی بر اینکه گوشی شناسایی نمی شود و کابل رو جدا کنید و ... [/FONT]
[FONT=&quot]خلاصه کابل رو جدا و برنامه رو قطع کردم در حالی که پیغام [/FONT]writing[FONT=&quot] هنوز روی صفحه بود ![/FONT]
[FONT=&quot]و دکمه ریست گوشی رو زدم که از اون حالت خارج بشه و دیگه بالا نیومد و زوشن نشد . هارد ریستم نمیشه ![/FONT]
[FONT=&quot]نمی دونم الان مشکلش چیه ؟ سخت افزاری یا نرم افزاری مشکل پیدا کرده و چطور باید حلش کنم ؟[/FONT]
[FONT=&quot]ممنون میشم دوستانی که می تونن کمک کنند من رو راهنمایی بفرمایند .[/FONT]
[FONT=&quot]با سپاس فراوان[/FONT]

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
والا تا اونجا که یادم میاد ipaq ویندوز موبایل بود.....
من تا دلت بخواد جس جمم رو زدم ترکوندم و دوباره ردیفش کردم .... یه برنامه هست که بوت لودر را تعمیر میکنه.... یه سرچی توی xda-developers بزن حتما به نتیجه میرسی ... اگر چیزی پیدا نکردی بگو تا ببینم چیکار میشه کرد

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
والا تا اونجا که یادم میاد ipaq ویندوز موبایل بود.....
من تا دلت بخواد جس جمم رو زدم ترکوندم و دوباره ردیفش کردم .... یه برنامه هست که بوت لودر را تعمیر میکنه.... یه سرچی توی xda-developers بزن حتما به نتیجه میرسی ... اگر چیزی پیدا نکردی بگو تا ببینم چیکار میشه کرد

سلام
ممنون از محبتتون و حضور در تاپیک
والا منم تو xda سرچ کردم . اما یه روش پیدا کردم که می بایست فایل آپدیت ROM رو از سایت HP می گرفتم و با برنامه hegz-editor تغییراتی توش بدم و بریزم رو مموری ظاهرا و از مموری آپدیتش کنم ! که هم کار با برنامه hegz رو بلد نبودم و هم اینکه اصلا سر در نیاوردم چی به چیه ! و فکر کنم در نهایت اون روشم جوابگو نبود ! چون می بایست طبق اون روش گوشی به حالت هارد ریست بره که گوشی من دیگه هیچ عکس العملی با هیچ کلیدی نداره !
ممنون میشم اگه راهی پیدا کردید بهم خبر بدید .

آدرس تاپیک " XDA " : [TUT] HP iPAQ 61x, 91x Stuck @ Bootloader solition - xda-developers

بالا