• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بورس ایده

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بورس ایده چیست؟
وقتی که آدم به قسمت درآمد اینترنتی مراجعه می کنه بيشتر مواجه می شه با یه مشت خزولات (امثال هایپ و پی تی سی و پی .....)
چرا ما باید همیشه دنباله رو باشیم و وقت خودمان را برای این چرندیات صرف کنیم در حالیکه ما میتونیم خودمون پیشرو باشیم و حقیقتا کسب و کار پر سود و مناسب اینترنتی ای را راه اندازی کنیم؟!؟
هدف از راه اندازی این قسمت اینه که کسانی که ایده های قشنگی در کسب و کار اینترنتی دارند اما خودشان توان اجرای آن و یا لا اقل به تنهایی نمی توانند آن را عملی کنند یا به دیگران واگذار کنند و یا با شراکت با افراد دیگر این کار را به انجام برسانند:happy:

امیدوارم که این تاپیک کمکی بکند در جهت رهایی از اتلاف وقت و پایه ریزی طرحی نو;)

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن من نظرات شخصی خودم را بیان کردم و فکر هم می کنم اکثر شما با من هم نظر باشید
و البته نظر هر کسی محترم می باشد وامیدوارم کسی ناراحت نشود و در جهت مخالفت با نظرات من این تاپیک را منحرف نکند ;)

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل اينكه بهتره يه كم بسشتر توضيح بدم:
مثلا شما يك ايده براي راه اندازي يك سايت داريد اما خودتان به تنهایی قادر به انجام آن نیستید و مثلا نیاز به یک برنامه نویس و یا یک گرافیست / فلش کار و یاسرمایه گذار و یا .........دارید آن وقت شما آن ایده اتان را در اینجا مطرح می کنید و همچنین اشخاص و مهارت هایی را که لازم دارید ذکر می کنید تا دیگران طرح و شرایط شما را دیده و مورد بررسی و احیانا تصحیح کنند و در صورت تمایل با شما همکاری و طرح را اجرا نمایید
البته من پیشنهاد می کنم کسانی که تمایل به این کار دارند خودشان و همچنین مهارت هایی را که دارند در همین جا معرفي كنند تا کار زودتر به نتیجه برسد:)

بالا