• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بيا اينجا در مورد nokia 6630 نظر بده.

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تمام دوستان اهل فن كه به شدت گوشي باز هستن نظر خودشون رو در مورد اين گوشي بدن .. ؟؟؟ :cool:

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قیمت فعلیش نمی ارزه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
هر چي باشه دوربينش که طبق بررسی GSMArena از S700 بهتره و قيمتش هم که افت شديدي داشته و خواهد داشت
به نظر من بهترين انتخابه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
The camera of the new Nokia 6630 phone is really very good. Its quality can't be compared to the VGA gadgets and is also better than the cameras of the Nokia 7610 and 6670 camera phones, which were the best Nokia camera phones till now. The Sony Ericsson S700i phone is the undoubtful leader.

Nokia 6630 is an excellent camera phone. Pictures which you get with it are better than those taken with other camera phones. Only Sony Ericsson S700 stands a step ahead of Nokia 6630 phone. Sony Ericsson's adds a lot of settings possibilities and the pictures are of a better quality.​

GSMArena

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اين نقد خيلي قديميه جناب xPlod
به نقد جديدي که 3 گوشي k750-s700-6630 رو مقايسه کرده سر بزن
نميشه گفت 100% ولي خيلي بهتره

mori

Registered User
لایک‌ها
14
What is the result of the comparison between Sony Ericsson S700 and Nokia 6630? Although in the previous tests we had more sympathized S700, when comparing the pictures in this paragraph, Nokia is now looking better to me.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من یه مدت کوتاه 6630 داشتم به دوربین ش رو به غایت عالی می دونم (البته هنوز کیفیت دوربین S700 رو خودم امتحان نکردم) از طرفی شکر خدا خیلی وقته که روی برند خاصی تعصب ندارم. این رو هم برای تنویر افکار عمومی می ذارم:

I have an explanation for this. While in the previous tests, most of them individual, we have tested different settings, this time we had only taken pictures with on auto. While dealing with Nokia is cool, because there's nothing to adjust, with Sony you have to play a little - to edit the compensation of the exposure, to use different modes for balancing the white color, to turn off the spot metering when needed. The question is: aren't such advanced methods necessary for a camera phone? And, on the other side: why not appreciate the approach "just press the button".​

و به نظر من این بیانگر اینه که دوربین این دو گوشی در دو کلاس کاملا متفاوته. و صد البته جمله آخر این مطب خیلی جای تامل داره.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آره خودمم خوندم. خوب بود جمله هاي مقايسه عکس هاش رو هم ميذاشتي
من والا تعصب ندارم
اما دوست ندارم یکی یه گوشی بگیره بعد 4 ماه دیگه گوشیش روشن نشه
بدون اینکه هیچ اتفاق خاصی بیفته!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
درسته که تعصب تو هر زمینه ای خیلی بده ولی دلیل نمیشه که آدم از یه برند خاص خوشش نیاد. به هر حال من شما رو به عنوان یه طرفدار(Fan) نوکیا می شناسم و شاید شما هم من رو به عنوان هوادار SE.
در مورد مقایسه ام به نظر من نیازی به ادامه دادن بحث نیست. تو یه سری موارد 6630 بهتر بوده و تو یه سری هم S700. نتیجه شخصی ای که من از این مقایسه میگیرم اینه که در مجموع دوربین S700 بهتر از 6630 ـه اما شاید ما دوربین 6630 رو بپسندی.
در مورد گوشی خودت هم واقعا متاسفم و برام جالبه که قضیه مار و پونه (بلانسبت شما) چرا همیشه این طوری اتفاق می افته. ایشالا وقتی یه سر رفتی الرمس ازشون بپرس که این K700 ها در مجموع چقدر خرابی داشته.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از بحث تاپیک هم دور شدیم. منم یه تجربه شخصی از 6630 بگم:
فردای اون روزی که گوشی رو گرفتم داشتم تو منو هاش این ور اون ور می رفتم دیدم یهو theme اش ناپدید شد و برگشت به حال پیش فرض.
بعد از کلی بالا و پایین کردن متوجه شدم که بدون هیچ دلیل خاصی و تنها بعد از یک روز کارت حافظه سوخته و مجبور شدم برای خرید یه کارت 256 مگ ، 80 هزار تومن ناقابل پیاده شم.
کارت های حافظه این نوع خاصی از RS-MMC ـه که توی بازار به دو ولتاژه معروفه که خیلی هم کمیاب و گرونه.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مشخصا من نوکيا رو ترجيح ميدم
البته الان
خوشبختانه هم چنين مشکلاتي رو تو گوشي هاي نوکيا نديدم!
به قول خودت همون قضيه ما رو پونه ست!
اما من سعط کردم k700 رو خوب ببينم
خودش نخواست!
در مورد 6630 هم خودم دارم پرس و جو مي کنم و اگه چيز خاصي در باره اش فهميدم حتما مي گم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
Nokia 6630 is one of the best in the market for today in the quality of the camera. There are no rivals comparable in the quality of the photos in the market, they look well both on the phone and on a PC. Only Sharp GX30 may come as a rival phone having more settings and integrated flash. That's not right to consider the absence of a flash in Nokia 6630 a disadvantage, the device takes perfect photos in the twilight and in the dark.

اين هم از Mobile-Review
راستي ممکنه بعضي ها بگن 6630 زيادي Restart ميکنه
اما اين مشکل گوشي نيست و به خاطر تنظيمات شبکه هست که با تنظيم اون مشکل حل ميشه و در واقع به علت 3G Support هستش

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من مقداري با اين گوشي كار كردم برخلاف ظاهر اوليه خيلي هم خوش دسته و در كل گوشي قابليه ;)

omidb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی توپیه من که باهاش حال می کنم.
راستی موری جان اگه میشه در مورد تنظیمات شبکه ای که گفتی یه کم بیشتر توضیح بده...
لطفا توضیحاتی که میدی به آی-دی یاهو مسنجر من سند کن=== kavan1362
مرسی :blush:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بايد تو تنضيمات گوشي تغييرات بدي برو به
menu/tools/setting/network
بعد تو network mode اونو از dual به gsm تغيير بدين.

omidb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok مرسی عوضش کردم ولی بعدش گوشی چند دفعه رستارت شد دلیلش چیه؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تا اونجايي که من شنيدم مشکل حل ميشه
شايد نرم افزاري روي گوشي نصب کردي که اين مشکل رو بوجود آورده
اصلا بعيد نيست

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mori جان كارت درسته به خدا بابا اي ول ... اگه ميشه در مورد بقيه امكاناتش هم يك مقدار توضيح بده . در ضمن display 6630 --25 kbit هست ؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مخلصيم !
65k هستش يعني 16 bit

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mori عزيز ايا در حال حاضر كمپاني nokia گوشي با مشخصات 6630 داره كه display ان هم 256 kbit باشه ؟ يا رزولوشن بيشتري در مقايسه با 6630 داشته باشه . ولي با همون كارايي؟؟؟ ممنون

بالا