• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بيچاره ما ايرانيا

Masoud.Amsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد.
من از يك آنتي ويروس مك آفي استفاده ميكنم. ميخواستم اين نرم افزارو Up Date كنم ولي چون ايراني هستم نميتونم. چيزي كه مشخصه اينكه اونا از رو IP كشور رو پيدا ميكنن. حالا مي خواستم ببينيم راهي هست كه اين نرم افزارو هر وقتكه خواستي Up Date كني يا نه؟
خيلي ممنون​
:f34r:

فایل های ضمیمه

• 0002.JPG
    0002.JPG
    45.6 KB · نمایش ها: 1

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به تازه کجاشو ديدي از اين بدترم هست مثلا اگه نوتبوک hp بگيري و برا نوتبوکت مشکلي پيش بياد حتي customer care hp به ايميلتم جواب نميده و يه ايميل برات ميزنه که شما کشورتون تحريم و از اينجور چيزا.
يسري نسخه از اين مکافي هست که اپديت ميشه ولي اپديت هاشو بعضي از سايتها هم به صورت جداگانه براي دانلود ميزارن ولي کلا بهترين راه اينه که يه انتي ويروس ديگه انتخاب کني انتخابهاي بهتري هم هستند مثلا norton يا bitdefender يا...
راستي اين عکسه چيه اتچ کردي بره قشنگيه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم به همين حرفها سعيد اكتفا ميكنم .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بيت ديفندر رو امتحان کن ...
واقعا بهتر از مککافيه .

Masoud.Amsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه جا شنيده بودم كه ميشه IP رو عوض كرد و مك آفي رو دور زد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Masoud.Amsh :
من يه جا شنيده بودم كه ميشه IP رو عوض كرد و مك آفي رو دور زد.
با ip proxy هم شايد بشه احتمالشم زياده ولي من با مکافي کار نکردم ببينم ميشه يا نه ولي ميشه hide ip platinum رو امتحان کرد روش بيبيني ميشه يا نه ميتوني يه ip proxy هم پيدا کني دستي بدي احتمالش هست که بشه ولي بازم بهترين راه يه انتي ويروس ديگست

Masoud.Amsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از برنامه Hide IP pelatinum هم استفاده كردم ولي نشد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Masoud.Amsh :
از برنامه Hide IP pelatinum هم استفاده كردم ولي نشد.
از اين برنامها که باهاش فيلتر دور ميزنن هم استفاده کن يا يه ip proxy دستي پيدا کن که البته درست کار بکنه بعد امتحان کن احتمالا ميشه ولي اصلا روش جالبي نيست چون سرعت خيلي کم ميشه شما به جاي اين کار برو اين bitdefender رو دانلود کن حجمشم خيلي نيست کرکشم ريخته تو همين فرومم سرچ بزني شايد بتوني پيداش کني

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از Masoud.Amsh :
سلام خسته نباشيد.
من از يك آنتي ويروس مك آفي استفاده ميكنم. ميخواستم اين نرم افزارو Up Date كنم ولي چون ايراني هستم نميتونم. چيزي كه مشخصه اينكه اونا از رو IP كشور رو پيدا ميكنن. حالا مي خواستم ببينيم راهي هست كه اين نرم افزارو هر وقتكه خواستي Up Date كني يا نه؟
خيلي ممنون​
:f34r:
مک کافی خوب ایرانی هارو شناخته
فهمیده پول بده نیستن..بیخیال شده:D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من پيشنهادم اينه فعلا nod32 رو نصب كني اگه كار ضروري داري . خوشت اومد بزار باشه خوشت نيومد بين دفندر رو نصب كن

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ایمن ترین آنتی ویروس و نابغه ترین در تشخیص اسکریپتهای آلوده"Kaspersky" را فراموش نکنیم!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این آنتی ویروسهایی که بچه ها معرفی کردن همگی غیر رایگان هستن و اصولا کار با آنتی ویروس کرک شده و مخصوصا در هنگام آپدیت کردنش کار اعصاب خرد کنی هست.
من تا همین پارسال یه بار دست به دامن پاندا بودم دفعه دیگه دست به دامن مک آفی و مرتبه بعد برای نورتون دستمال یزدی دست میگرفتم. با همه این تلاشها هیچ کدوم کار منو اونجور که باید راه ننداخت، تا اینکه با Antivir آشنا شدم و اونو که ساخت یک شرکت آلمانی هست از روی سایت رسمی این آنتی ویروس نصب کردم . از اون زمان تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشته ام. شما یه بار نصب و امتحان کن اگر راضی نشدی برو دوباره با مک آفی کشتی بگیر.
Antivir رایگان است و این قابلیت رو داره که هر روز آپدیت بشه. تازه در سایتش میتونی هر از گاهی VDF اش رو دانلود کنی و در فولدرش پیست کنی و حالشو ببری.
ممکنه بپرسی چطوری هست که این آنتی ویروس رایگان در دسترس مردم قرار میگیره؟! ورژن Personal اون برای استفاده خانگی هست و همین ورژن هست که رایگانه، دیگر ورژنهاش حدود 30 تا 40 دلار قیمت داره.
برای دانلود اینجا رو ببین!
http://forum.persiantools.com/t37613.html

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از rezadignity :
این آنتی ویروسهایی که بچه ها معرفی کردن همگی غیر رایگان هستن و اصولا کار با آنتی ویروس کرک شده و مخصوصا در هنگام آپدیت کردنش کار اعصاب خرد کنی هست.
من تا همین پارسال یه بار دست به دامن پاندا بودم دفعه دیگه دست به دامن مک آفی و مرتبه بعد برای نورتون دستمال یزدی دست میگرفتم. با همه این تلاشها هیچ کدوم کار منو اونجور که باید راه ننداخت، تا اینکه با Antivir آشنا شدم و اونو که ساخت یک شرکت آلمانی هست از روی سایت رسمی این آنتی ویروس نصب کردم . از اون زمان تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشته ام. شما یه بار نصب و امتحان کن اگر راضی نشدی برو دوباره با مک آفی کشتی بگیر.
Antivir رایگان است و این قابلیت رو داره که هر روز آپدیت بشه. تازه در سایتش میتونی هر از گاهی VDF اش رو دانلود کنی و در فولدرش پیست کنی و حالشو ببری.
ممکنه بپرسی چطوری هست که این آنتی ویروس رایگان در دسترس مردم قرار میگیره؟! ورژن Personal اون برای استفاده خانگی هست و همین ورژن هست که رایگانه، دیگر ورژنهاش حدود 30 تا 40 دلار قیمت داره.
برای دانلود اینجا رو ببین!
http://forum.persiantools.com/t37613.html
دوست عزيز انتي ويروسهايي مثل norton و bitdefnder و zonealarm و چندتاي ديگه کرک که بشن اصلا هيچ مشکلي براي اپديت ندارن براي bitdefender که فقط يه کده اخه وقتي ميشه با يه کده ساده از يه انتي ويروس خوب و پولکي استفاده کرد ادم براي چي بايد بره طرف يه انتي ويروس مجاني . اگه يه internet security ميخواي شديدا zonealarm suite 6 توصيه ميشه تو خيلي از نشريات معروف مثل pcworld به عنوان بهترين internet security سال شناخته شده ولي bitdefender فقط انتي ويروسش خوبه اگه فقط انتي ويروس خواستي از bitdefender استفاده کن.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من سال پیش با نورتون، پاندا و مک آفی های کرک شده کار کردم و به جایی نرسیدم. برای همین از آنتی ویر استفاده کردم. تازه پارسال اد ویری رو که مک آفی نتونست شناسایی کنه آنتی ویر به آسانی پیدا کرد و از بین برد و منو از نصب دوباره ویندوز خلاص کرد.
گذشته از این آنچه باعث شده من کاربر همیشگی آنتی ویر باشم سبک بودن آن است. آدم مگه دیوانه است که نورتون رو نصب کنه و کامپیوترش رو زیر بار سنگین این آنتی ویروس لش و سنگین نابود کنه؟ بقیه آنتی ویروس ها هم کم و بیش مانند نورتون هستند!

بالا