• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه طوطی رو چطوری بزرگ کنیم ؟

merikh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام ؛ من یه بچه طوطی ناز داشتم که با سرنگ فقط بهش سرلاک میدادم ؛ ولی یه ناخلفی برای تمیز کردنش بردش حمام !!!! سرماخورد و بردمش پیش دامپزشک که با یه سرنگ بینی هاشو خالی کرد و دو تا سرنگ انسولین هم دارو داد که بهش بدم ؛ ولی یه روز صبح که بیدار شدم دیدم نفسش بالا نمیاد و خرخر شدید میکنه و بعد شم گذاشتمش لای یه پارچه که گرمش بشه ولی یه کم از داروهای انسانی برای سرماخوردگیش بهش دادم که بالا آورد و ....... میخام یکی دیگه بخرم امسال و دستی بشه و دیگه هم اون کارای ....بوووووووق ... رو نکنم ! اگه کسی در مورد نگهداری ازش اطلاعات داره ممنون میشم راهنماییم کنید ..... DSC00009.JPG

heli copter

Registered User
لایک‌ها
57
سلام ؛ من یه بچه طوطی ناز داشتم که با سرنگ فقط بهش سرلاک میدادم ؛ ولی یه ناخلفی برای تمیز کردنش بردش حمام !!!! سرماخورد و بردمش پیش دامپزشک که با یه سرنگ بینی هاشو خالی کرد و دو تا سرنگ انسولین هم دارو داد که بهش بدم ؛ ولی یه روز صبح که بیدار شدم دیدم نفسش بالا نمیاد و خرخر شدید میکنه و بعد شم گذاشتمش لای یه پارچه که گرمش بشه ولی یه کم از داروهای انسانی برای سرماخوردگیش بهش دادم که بالا آورد و ....... میخام یکی دیگه بخرم امسال و دستی بشه و دیگه هم اون کارای ....بوووووووق ... رو نکنم ! اگه کسی در مورد نگهداری ازش اطلاعات داره ممنون میشم راهنماییم کنید ..... مشاهده پیوست 734777
http://iranparrot.com/forum/

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیز اطلاعات کامل رو فروشنده موظف هستش در اختیارتون بزاره! اگر غیر این باشه خریداری نکنید!!!!

همین الان یه جوجه عروس هلندی دارم که تقریبا الان 2 ماهش شده... ببنیید شما یه سرنگ 10 سی سی میخرید از داروخونه! سرش رو کرمک دوچرخه میزارید بعد از ترکیب زیر استفاده میکنید...

آرد نخود یک بسته نیم کیلویی: 3000 تومان
آرد ذرت بسته نیم کیلویی: 2500 تومان
آرد جوانه گندم بسته نیم کیلویی: 2500 تومان
شربت مولتی ویتامین بچه ایرانی: 1900 تومان

3 قاشق غذا خوری آرد نخود + 1 قاشق آرد نخود + 1 قاشق آرد جوانه گندم + 3 قطره مولتی ویتامین + مقدار لازم آب جوش اضافه میکنید
اینارو همرو با هم هم میزنید حالت غلیظ باید پیدا کنه! نه زیاد سفت بشه نه زیاد رقیق بشه! مثل سرلاکی که بچه میدن باید بشه
بعد سر سرنگ رو باز کنید پر کنید سرنگ رو! باید اینقدر سرنگ رو فشار بدید که کرمکی به طول 7 سانتیمتر کامل از مری وارد چیندان جوجه بشه! بعد خیلی خیلی آروم خالی کنید! هر 3 سی سی از سرنگ رفت درش بیارید که بتونه قورت بده و دوباره بهش بدید!

تا 3 ماهی جوجه نباید استحمام کنه...
پاهاش نباید فضولات خودش بهش بچسبه!
دهشنو میتونید با دستمال کاغذی بعد غذا دادن پاک کنید!
زیرش باید خاک اره درشت باشه...
بیرون از خونه نباید بیاد تا 2 ماهگی چون هوای بیرون شامل هزاران عوامل آلوده کنندس که بدن جوجه ها آمادگی مقابله با اونهارو نداره...
ترجیها افرادی که سرما دارن بهش نباید دست بزنن..

یه واکسن هم داره تو 4 ماهگی میزنن اگه خواستین 9 تومانه... واکسن تقویتیه...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اگه دست به تخم هر پرنده ای بزنی دیگه روش نمیخابه و جوجه نمیشه حتی اگه به جوجه دست بزنید جوجه بوی شما رو میگیره و مادرش غذاش نمیده و میمیره

بالا