marvinsport
Registered User
کیا دانشگاه سمنان میرن
اینجا جمع بچه های سمنان است هستی بیا
اینجا سمنان اسن یعنی شهری که....
اینجا جمع بچه های سمنان است هستی بیا
اینجا سمنان اسن یعنی شهری که....
نه بهمن رفتمعادت میکنی....تازه رفتی؟ کلا شهر جالبی نیست.
اوف پس سنتون از من خیلی بیشتره...من بودم...الان که نیستم...5 سال بودم دانشگاه....الان که مدتهاست تموم شده....
من بودم...الان که نیستم...5 سال بودم دانشگاه....الان که مدتهاست تموم شده....
چه جالبازاد بودم...اون موقع که دانشگاه اش داخل شهر بود....میدون معلم....سال اخر البته رفتیم جاده کمربندی...الان هم که خدا رو شکر راحت شدم...کلا جو جالبی نداره شهر.....
البته 2-3 سال پیش برای کاری اومده بودم دوباره ....ابادتر شده...و شلوغ تر....
5شنبه سمنان بودم ساعت6بعد از ظهر شهر مثل روزهای جمعه بود-تا حدود زیادی هم به شهر اعتصاب کنندگان پرسیدم چرا اینجوریه گفتن الان اینجوریه نیم ساعت دیگه بیا اینجا جای سوزن انداختن هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایول شما هم اونجا درس خوندین؟!
//
من دوره ی لیسانسم دانشگاه سراسری سمنان بودم ، الان هم که برای ارشد دانشگاه خواجه قبول شدم!
شهر خوبی نیست برای تفریح ، خلوت ، کلاً برای خواب و استراحت خیلی خوبه :دی
5شنبه سمنان بودم ساعت6بعد از ظهر شهر مثل روزهای جمعه بود-تا حدود زیادی هم به شهر اعتصاب کنندگان پرسیدم چرا اینجوریه گفتن الان اینجوریه نیم ساعت دیگه بیا اینجا جای سوزن انداختن هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فردا صبح با قطار 7:35 دارم میرم ، شب هم برمیگردم :دی
5 شنبه های ساعت 7 تا 8 ـه شب دمه میدون سعدی یه کم جمعیت میاد ، اونم وقتی دانشجوها هستند ، الان که خبری نیست .. !
کلاً خیلی عجیبه شهرش ، خیلی آروم ، خیلی خلوت ، از یه لحاظی خوبه که آرامش خوبی داره ، ولی از خیلی لحاظا بده ...
کلا دانشجوها اونجارا میچرخونن
گفتن ارومی هم خوبه نه دیگه انقدر
پردیس...شما کدوم دانشگاهی؟!
پردیس...
رفتیم اون ساختمانهای روبه رو دانشگاه یک واحد را اجاره کردیم با یک بدبختی :lol:اولین چیزی که به ما گفتن خانم نیارین خونه
اره جاده مشهدپردیس دقیقاً کدومه؟!
من اون دانشگاهه که از شهر بیرونه 3 کیلومتر ، اونجا بودم ! سراسری .. دو سالی که خوابگاه بودم تو خوده دانشگاه بودم ، دو سال هم داخل شهر بودم.
:lol::lol:سمنان شهر دل هاست اصن یه وضی عالیه این شهر خودم 4 سال اونجا درس خوندم جون میتی
ازاد بودم...اون موقع که دانشگاه اش داخل شهر بود....میدون معلم....سال اخر البته رفتیم جاده کمربندی...الان هم که خدا رو شکر راحت شدم...کلا جو جالبی نداره شهر.....
البته 2-3 سال پیش برای کاری اومده بودم دوباره ....ابادتر شده...و شلوغ تر....
پردیس...
رفتیم اون ساختمانهای روبه رو دانشگاه یک واحد را اجاره کردیم با یک بدبختی :lol:اولین چیزی که به ما گفتن خانم نیارین خونه