• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه های موسیقی ملی، کلاسیک و سنتی کجا هستند؟(جمع بندی 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند مدت پیش با نا امیدی تمام تاپیکی رو با عنوان "بچه های موسیقی ملی، کلاسیک و سنتی کجا هستند؟ " شروع کردم

http://forum.persiantools.com/t60782.html

و نوشتم:
بچه های موسیقی ملی، کلاسیک و سنتی کجا هستند؟

--------------------------------------------------------------------------------

من معمولا تو بخش شبکه می چرخم ولی امروز شیطون اومد تو جلدم و ( بد حادثه یا خوب نمیدونم) وارد قسمت موسیقی شدم

ولی لا اقل تو صفحه اول هیچ اثری از موسیقی سنتی و ملی ایران ندیدم، حتی اموسیقی کلاسیک هم گم بود.

بچه های موسیقی هیچ صحبتی در مورد غلام حسین بنان،محمد رضا شجریان،محمد رضا لطفی ،حسین علی زاده ،جلال ذولفنون و .... ندارند؟

بچه های موسیقی هیچ صحبتی در مورد تار،نی،دف،تنبور،سنتور ،کمانچه و .... ندارند؟

آیا بتهون ، موتزارت ،چایکفسکی،آلبنز ،وانگلز ، فارابی ،مراغه ای ، باربد ،روح ا... خالقی ،درویش خان ،جواد معروفی،مرتضی حنانه ، فرهاد فخرالدینی،عارف قزوینی و .... باید تو میتال و DJ و ElectricGuitar گم بشن؟

توجه بعضی از دوستان تا حدودی من رو دلگرم کرد و به من انگیزه داد تا مطالب زیر رو بنویسم:​

Remote_Network

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موسیقی ایرانی

قبل از هر چیز مناسب دیدم زیر مجموعه هایی از موسیقی ایران را که تا حدودی میشناختم معرفی کنم.

- موسیقی ردیفی
- موسیقی آیینی
- موسیقی محلات(شامل موسیقی ترکمن،فارس،کردستان،لرستان،خراسان،خوزستان ،سیستان و ....)
- موسیقی خانقاهی،خرابات خوانی، ....
- موسیقی بزمی
- موسیقی مجلسی
- موسیقی حماسی

فکر میکنم اکثر اظهار نظرهایی که در مورد موسیقی ایرانی میشود(به هر نوعی) فقط مربوط به موسیقی ردیفی ما می شود و اکثر قریب به اتفاق مردم ما،بلکه آنها که موسیقی کار می کنند،بلکه آنها که موسیقی سنتی کار میکنند از وجود سایر انواع موسیقی ایرانی بی اطلاع و یا کم اطلاعند.
اکثر قریب به اتفاق مردم ما،بلکه آنها که موسیقی کار می کنند،بلکه آنها که موسیقی سنتی کار میکنند از وجود بسیاری از سازهای ایرانی بی اطلاع و یا کم اطلاعند و نه آنها را دیده اند و نه صدایش را شنیده اند.

ادامه دارد....

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
موسیقی ایرانی

قبل از هر چیز مناسب دیدم زیر مجموعه هایی از موسیقی ایران را که تا حدودی میشناختم معرفی کنم.

- موسیقی ردیفی
- موسیقی آیینی
- موسیقی محلات(شامل موسیقی ترکمن،فارس،کردستان،لرستان،خراسان،خوزستان ،سیستان و ....)
- موسیقی خانقاهی،خرابات خوانی، ....
- موسیقی بزمی
- موسیقی مجلسی
- موسیقی حماسی

فکر میکنم اکثر اظهار نظرهایی که در مورد موسیقی ایرانی میشود(به هر نوعی) فقط مربوط به موسیقی ردیفی ما می شود و اکثر قریب به اتفاق مردم ما،بلکه آنها که موسیقی کار می کنند،بلکه آنها که موسیقی سنتی کار میکنند از وجود سایر انواع موسیقی ایرانی بی اطلاع و یا کم اطلاعند.
اکثر قریب به اتفاق مردم ما،بلکه آنها که موسیقی کار می کنند،بلکه آنها که موسیقی سنتی کار میکنند از وجود بسیاری از سازهای ایرانی بی اطلاع و یا کم اطلاعند و نه آنها را دیده اند و نه صدایش را شنیده اند.

ادامه دارد....

سلام.

بسيار متشكر از شما كه اين تاپيك خوب رو به اين صورت آغاز كرديد. بله...ما متاسفانه اونطور كه بايد در باره موسيقي ميهنمون نمي دونيم. اين تاپيك خوب شما تلنگري بود حد اقل براي من كه به فكر بيفتم كه سعي كنم از اين به بعد در اين مورد مطالعه كنم. شما واقعا لطف مي كنيد كه ما رو در اين مسير راهنمايي مي كنيد. باز هم از لطف شما صميمانه تشكر مي كنم.

پيروز و پايدار باشيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا