• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه های همدان، سفر به همدان

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا ما بخوایم یه سفر 4 روزه بیایم همدان کجاهاش رو بریم ببینیم؟ سفرش کاری و گردشگری هست و مشکل مکان اقامتی نداریم. همراهان هم 2 نفر، منو خانومم.

چیکار کنیم؟ کجا بریم؟ جاهایی که ارزش رفتن و دیدن داره منظورمه ها...حموم و مسجد و این چیزا منظورم نیست.

اینم توی ویکیپدیا نوشته::blink:

همدان یکی از بیشترین آمار نزاع های خیابانی در ایران را به خود اختصاص داده است

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
نخواستیم آقا...نمیریم

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
همدان جای خوبیه. اخیراسرمااومده لباس فراموش نشه!
اول ازهمه گنجنامه خوبه.غارعلیصدرم قشنگه ولی دوره. تپه عباس آبادم بدک نیست. جاهای تاریخیم زیادداره ولی گویا بیشترجاهای گردشگری سیاحتی مدنظرتونه..
امیدوارم تجربه خوبیو نواین شهرداشته باشین.

Sent from my GT-P6200 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
همدان جای خوبیه. اخیراسرمااومده لباس فراموش نشه!
اول ازهمه گنجنامه خوبه.غارعلیصدرم قشنگه ولی دوره. تپه عباس آبادم بدک نیست. جاهای تاریخیم زیادداره ولی گویا بیشترجاهای گردشگری سیاحتی مدنظرتونه..
امیدوارم تجربه خوبیو نواین شهرداشته باشین.

چه عجب یکی از همدانی ها از این ورا رد شد.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا همدان چی خوبه واسه خوردن؟ یکی میگفت دیزیهای خوبی داره...

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
آقا همدان چی خوبه واسه خوردن؟ یکی میگفت دیزیهای خوبی داره...

آره داداش دیزیش خوبه منتهی ذیزی لاله جین. لاله جین یکی ازشهرهاشه که نزدیک 30کیلومترفاصله داره. مهدصنعت سفالگری ایران هم هست که واسه سوغاتی خوبه اگه تگایل دارین سفال تهیه کنین.
خوردنی خاص دیگه ای به عنوان وعده غذایی نداره. ولی شیرمال، انگشتپیچ، اتواع اقسام ترشیجات ومرباها جزسوغاتش محشوب میشه.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اینجا همدان...صدا میاد؟

آقا شهر قشنگیه...منکه خوشم اومد. دیروز کلشو گشتیم. بوعلی و علیصدر و گنجنامه و باباطاهر و خلاصه همش. الانم دارم خیابونها رو متر میکنم. میدون امام و خیابون تختی و یه کافینت توی یه کوچه هستم.

کلا فکر نکنم کسی توی همدان گم بشه از بس که خیابونها به هم وصل هستند. شهرسازیش خیلی عالیه و من واقعا لذت بردم. انگشت پیج هم تست کردم ولی خوشم نیومد.

امروز بعد از ظهر اساسی تر خیابون گردی میکنیم. فردا نزدیک ظهر هم بر میگردیم. لالجین هم تابلوهاش رو دیدم توی مسیر و شاید یه سر رفتم اونجا.

آقا راستی نصف همدان ترک هستند و نصف بقیه هم ترکی بلدن! من نمیدونستم. بیشتر هم لهجه ترکیشون به تکابی ها شبیه و یکم هم زنجانی ها.

کلا هر کی ندیده پیشنهاد میکنم یه سفر 2 یا 3 روزه حتما همدان رو ببینه.

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
رفیق من تاپیکت رو دیر دیدم اگه در مورد همدان سوالی داشتی در خدمتم.

آره همدان گم شدن نداره، یه مرکز شهره به اسم میدان امام که از کورترین نقطه شهر هم بخوای ماشین هست به میدان:D

لهجه ترکی همدان هم مختلف(خودمم جزو ترکهاش هستم:دی) هست و نمیشه نظری در موردش داد!

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
به شهر لالجین پایتخت سفال و سرامیک ایران هم سر بزنید کلی سوغاتی می تونید بخرید

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا ما برگشتیم. لالجین هم نرفتم کوبیدم مستقیم برگشتم. خدا پدر مادر گوگل رو بیامرزه، با GPS کل شهر رو سرک کشیدیم. واقعا شهر خوبیه و قدرش رو بدونید.

نه ترافیک آنچنانی داره و نه ازدحام....ساعت 7 عصر من توی خیابونهای اصلیش دور باطل میزدم اصلا ترافیکی نداشت. به نظرم زندگی توی همدان از شهری مثل تبریز هم راحت تر و خوش آیند تر هست. ولی دیشب که سرچ میکردم از نظر اقتصادی فکر کنم یکم عقبه.

هرجا میری یه آرامش خاصی برقرار هست. جمعه صبح بابا طاهر بودیم اونجا اجرای زنده موسیقی داشتند و واقعا لذت بخش بود.

بین خودمون بمونه، اگه میشد دوست داشتم انتقالی بگیرم و تیر تبارمون رو جمع کنیم بیایم همدان زندگی کنیم ولی سخته و شدنی نیست.

بالا