NAKOOT
Registered User
پاک می کنم این رو، آدم خوبه گاهی روی اعتقاداتش وایسه، حتی اگر از چیزی مطمئن باشه :دی
مخلصیم
مخلصیم
Last edited:
سلام بچه ها
من یه آدم دیر باوری هستم :دی
ولی این آگهی رو یه مدتیه که خوندم ،اولش باورش نکردم و برای سرگرمی با این استدلال که مجانیه و ضرری و زحمتی نداره ادامش دادم.
هر چقدر که می گذره بیشتر دارم ایمان میارم که قضیه جدیه!!
مخصوصا که خبرایی شنیدم از اینکه افراد بالا سریم از این سایته 10 هزار دلار دریافت کردند
به شدت کنجکاوم که ببینم این خبر واقعیت داره یا نه
شما هم می تونید امتحان کنید
امتحانش مجانیه و نه ضرر داره نه زحمتی داره
روش کار هم در زیر نوشته شده
انتخاب با شماست
هم اکنون به کسب در آمد کلیکی بپردازید؛ با ثبت نام در این سایت به ازای هر کلیک $10 بگیرید و در نهایت که $10000 شد، با دو حسابی که خودش پیش نهاد میکنه: alertpay , paypal؛ به دریافت پول خود اقدام کنید در ضمن می توانید از همین پول جهت خرید اکانت رپیدشیر نیز استفاده کنید تا بتوانید بدون اینکه پولی پرداخت کرده باشید و فقط به کمک چند کلیک تمامی موارد را از رپیدشیر بدون محدودیت دانلود کنید؛شاید تفاوت ریاضی خاصی نداشته باشند ولی بنده این سایت را به Grand ترجیح میدهم؛ طرز کسب درآمد از سایت کلیکی معرفی شده ساده است؛ به گونهای که سیستم تعدادی لینک به شما در روز میدهد و روی آنها کلیک میکنید تا کسب درآمد کنید و مثلاً 60 ثانیه زمان که برای مشاهدهی شما از یک وبسایت، گذشت؛ چهار عدد در کنار هم نمایش داده میشود که باید شما بر روی عددی که سیستم اعلام کرده کلیک کنید به همین راحتی؛ مثلاً Click 1 و شما در آن چهار عدد که حتماً 1 وجود دارد باید 1 را انتخاب کنید.
سعی نکنید تقلب کنید؛ این سایتها امکان تشخیص کاربر را دارند حتی ترفند *** و تغییر IP را رد میکنم؛ زیرا اگر متوجه تقلب شما در کسب درآمد شوند، حساب شما را مسدود نمیکنند بلکه میگذارند تا برایشان کلیک کنید و در پایان، هنگام تصفیه حساب به شما نوع و چگونگی تقلبتان را دو دستی بدون پرداخت وجه تقدیم محضرتان مینمایند.
هیچ خطری هم شما را تهدید نمی کندچون می توانید بدون پرداخت پول وکاملا رایگان روزانه برای خود درآمد داشته باشید! ثبت نام تنها چند دقیقه طول می کشد و به طور خودکار حساب شما تایید شده است ، بنابراین شما میتوانید بلافاصله پس از ثبت نام شروع به کلیک کردن کنید!
برای دریافت پول خود پیشنهاد دارم از AlertPay استفاده نمایید که پورسانت نمیگیرد، برای طرز ثبت نام در آلرت-پی که شمارهی حسابی برای انتقال در اینترنت به شما میدهد و شماره حسابتان همان آدرس رایانامهای( E-Mail ) که وارد کردید در این سایت است.
روش کار هم خیلی ساده است
1. کلیک بر روی اینلینک
2. در صفحه باز شده بر روی تب register کلیک کنید
3. در این صفحه نام کاربری، نام، پسورد وایمیل خود و کشور محل زندگی خود را وارد کنید و گزینه I accept the terms of service رو بر روی گزینه yes i accept تنظیم نمائید.
4. بر روی دکمه create account کلیک کنید تا ثبت نام شما تکمیل واگر مشکلی نبود تمام شود
5. پس از آنکه ثبت نام شما تکمیل شد بر روی تب login کلیک کنید
6. در صفحه نمایان شده نام کاربری و پسور خود را وارد نمائید
7. بر روی دکمه access account کلیک کنید
8. بعد از ورود موفقیت آمیز صفحه کاربری شما نمایان می شود
9. سپس بر روی تب view ads کلیک کنید
10. در صفحه نمایان شده بر روی هر یک از لینکها کلیک کنید فقط توجه داشته باشید که در آن واحد فقط بر روی یک لینک کلیک کنید
11. بعد از اینکه تایمر نماش داده شده در صفحه نمایان شد و به پایان رسد همانطور که در پست قبلی اشاره شد بر روی عدد مورد نظر سیستم کلیک کنید و باز شدن صفحه بعد از کلیک کار به پایان رسیده ومی توانید صفحه را بسته ومجددا صفحه دیگری باز کنید
به همین راحتی!
اگر دیدی چیزی باور نکردنیه! خوب باورش نکن!
جسارت نباشه اما آدمیزاد عقل و منطق داره برادر من
من خودم حدود 5 سال از همین سیستم ها یک بار استفاده کردم و در سایتش گفته بود که وقتی به 100.000 دلار برسه تسویه میکنیم
جالبیش اینه که در سایتش قسمتی داشت با نام "تسویه های امروز" که هر بار یک قیمت فضایی مینوشت!
بعد از اینکه 100.000 دلار رو کامل کردم فهمیدم همش سرکاریه و میشد با اون 100.000 دلاری که توش جمع کردم تبلیغات بدم و افراد دیگه ای که وارد این سیستم شدن روی تبلیغات من هم کلیک کنند!
من که قبول ندارم!
خب فرضا این ok باشه، با آی پی و رجیستر ایران میشه باهاش کار کرد؟منم بار اولم هستش که از این سیستم ها دارم استفاده می کنم، خودم هم مخالف 100% این سایت ها هستم، حتی قبلاً توی چندتا تاپیک دیگه این رو گفتم، اما کسانی که پول برداشت داشتن از این سایت از دوستان خودم بودن. برای همین اعتماد کامل دارم.
به هر حال من یه سیستم مطمئن قاطی این همه سیستم به درد نخور پیدا کردم گفتم معرفی کنم همین.
برنامه حرفه ای های PMC رو زیاد می بینی
من می گم OK هستش این سیستم، پس اگر کسی 1% من رو قبول داشته باشه می دونه وقتی می گم این سیسنم OK هستش یعنی 100% OK هستش! OK؟ (چقدر گفتم OK!)
آره. این جمله رو اونجا شنیدم و چقدر هم جمله طلایی هست! من شخصا سر همین قضیه داستان باور نکردنی دو سه بار در زندگیم سرم کلاه رفته. واسه همین شده تجربه.
حالا شما میخوای امتحان کنید مختارید. اما صحیح نیست آدم از اعتبار اش برای این چیز های مایه بذاره و خرج کنه.
موفق باشید
بابا ناامید کردید این بنده خدا رو
خوب نیم درصد هم باور کنید دیگه
میگه دوستام دریافتی داشتن ازش
خوب شاید سیستمش جوریه که یه مدت واریز میکنه بعدش جیم میشه
همون یه مدت رو اگر کسی میخواد سرمایه گذاری کنه بد نیس
کسی فریب نخورد که تبلیغ کنندگان این امور , شیادانی
بیش نیستند .
وقتتان را تلف نکنید !
منظور من از سرمایه همون وقت و تلاش بودسلام
جناب منصور ! این سایته که اصلاً سرمایه گذاری نیست!!!
موفق باشید