• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه ها این دامین رو تحلیل کنید

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام این دامنه رو اگه امکانش هست برای راه اندازی سایت تفریحی بررسی کنید .

adana . ir

1- به یادموندنی بودن یا نه؟

2- مناسب بودن برای سایت تفریحی

3- خوش سیلاب بودن یا نه ؟

4- ارزش مند بودن یا نه ؟

البته تمام پسوند های این دامنه ثبت شده.و من قصد خریداریشو دارم.

اگر امکانش هست و کسی توانای شو داره بهم ارزش مالی دامنه رو بگه که من قیمتشو بدونم. با تشکر

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
نحوه انتخاب این دامنه به چه صورت بوده؟
منظور اینه که این دامنه و این اسم رو بر چه اساس یا دلایلی انتخاب کردی؟

آدانا نام یک شهر در کشور ترکیه است و شهر خیلی زیباییست . البته این نام برای فرزندان نیز در ایران استفاده زیادی دارد .

و دلیل انتخاب این دامنه رند و به یاد موندنی بودن اون و از طرفی دامینی که تمام پسونداش ثبت شده باشه ارزش داره.

برای سایت تفریحی ما قبلا هم شاهد این بودیم که مثلا سایت آلامتو از اسم یک شهر واسه سایتش استفاده کرد.

و به نظر خودم دیگه اسم های مثل تک فان و فان پاتوق و اینها واسه سایت تفریحی دیگه خز شده. دنبال اسم جدید بودم

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
شما روی هر دامینی کار کنید ، مطمئنآ میگیره و صد البته دامینهایی مثل چیزی که شما انتخاب کردید از دامینهای تقلیدی خیلی بهتر هستند.

البته به نظر من اگر دامین به خود ایران مربوط میشد و کلمه شناخته شده‌تری بود ، بهتر بود.

از نظر قیمتی هم خود دامنه خالی برای فروش به نظرم ارزش بالایی نداره. چون دامنه آزاد به این فرم زیاده.

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
شما روی هر دامینی کار کنید ، مطمئنآ میگیره و صد البته دامینهایی مثل چیزی که شما انتخاب کردید از دامینهای تقلیدی خیلی بهتر هستند.

البته به نظر من اگر دامین به خود ایران مربوط میشد و کلمه شناخته شده‌تری بود ، بهتر بود.

از نظر قیمتی هم خود دامنه خالی برای فروش به نظرم ارزش بالایی نداره. چون دامنه آزاد به این فرم زیاده.

ممنون از نظر خوبتون .

قصد خرید یا فروش ندارم .اگه خریداری کنم باهاش سایت بالا میارم.

بالا