مزخرفه من الان دو رو بر 700000 تومنم رو هواست اصلا هم سایتش پشتیبانی نداره مثلا الکی میاد برداشتت رو برگشت میزنه توضیح میخوای اصلا جواب نمیده هر وقت هم که میبینه داره کار به دادگاه میکشه خیلی راحت میگه من دانشجو هستم و وقت نمیکنم همه مشکلات رو بررسی کنم خلاصه اینکه خیلی دزده هواست باشه من خودم اگر اصل سرمایم رو بکشم بیرون دیگه عمرا باهاش کار کنم
دقیقا همینطوره که دوستمون میگه . منم 800 تومن دارم دوباره درخواست دادم برام برگشت زده میگه اطلاعاتت نادرسته.پشتیبانیشم که تعطیل . اولاش سوده خوب میداد اما الان میبینه نمیتونه اینقد سود بده به ... خوردن افتاده.
یک نصیحت از من به دوستان این سایت به زودی بسته میشه منم هنوز به پولم نرسیدم شنبه دارم میرم دیگه شکایت برداشته بن کرده من رو حتی جلوی پیام خصوصیام رو هم گرفته ولی کور خونده من از تمام واریزها و غیره عکس دارم شنبه میرم جرائم رایانه ای شکایت میکنم تا بفهمه با کی طرفه یه بار تماس گرفت گفت پولت رو واریز میکنم ولی واریز نکرد هیچی برداشت ما رو بن کرد تا نتونیم بریم انجمن
دوست عزیز جعلی نیست این آقا یه سری قوانین رو در مدت یک ماه جو.ری گذاشت که افرادی مثل من سود نکنن چندین و چندین بار درخواست رو برگشت زده خلاصه از من به شما گفتن برید سرمایه گذاری کنید اصلا به کسی نیومده خوبی کنی ما هر چی میگیم شما ها قبول نمیکنید این سایت پشتیبانی نداره همین روزها هم هست که جمع کنه بره حالا خود دانید
من نمی گم شما الکی می گید دوست من. از قوانینشم خبر دارم که بعد از چند برداشت ظاهرا مقدار برداشتتون کمتر میشه. نمی دونم والا الان که سایت دومشم راه افتاده به اسم 20 باکس. می گند میشه مبلغ جاری رو از 24 به 20 باکس منتقل کرد اونجا مقداریشو برداشت کرد مثل سایت های آسمان.
حالا منم سرمایه گذاری سنگنین نمی کنم یه مقدار سرمایه میذارم ببینم نتیجه اش چی میشه.
شما بالاخره تونستین پولتون رو بگیرید؟ آخه وسوسه شدم منم تو این سایت سرمایه گذاری کنم.
اگه سایر دوستان تجربه ای از این سایت دارن دریغ نکنند.
ممنون
نه دوست من 3 بار درخواست دادم 3 بارشم برگشت خورده . الان 850 تومن تو جاريم دارم . نميشه بردارم. ميخوام برم تالار سايتشو به ... بكشم.
دوست عزیز به محض اینکه بری تالار بگی بن میکنه به نظرم بیایید با هم یکی بشیم بریم شکایت من باهاش تلفنی هم صحبت کردم ولی فایده نداره پول بده نیست این بابا یه تعداد کاربر که 5000 تومن دارن میگیرن فکر میکنن این سایت پول میده ولی این سایت با سرمایه های بالا خوب داره بازی میکنه