• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه ها کسی سی ان سه را خریده ؟ پول در اورده؟

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
کسی در مورد اعتبار این بسته چیزی می دونه؟

من که فکر می کنم بازاریابیه و طرف خودش از فروش این بسته کلی سود می کنه چون واقعا یک عدد سی دی این قدر نمی ارزه

حتی نگفته کارش چیه

با یک مقلطه عالی داره گول میز نه

بازار یابی داره اینو مطمئنم .چون کسی که لینک این سایت رو بهم داد وقتی خواستم مثلا نحوه خرید رو ببینم سایت گفت باید ثبت نام کنی وقتی خواستم ثبت نام کنم دیدم نوشته معرف شما فلان کس .

معلومه اگه من بخرم به اون شخص پورسانت می دن .

لینک محصول :
http://www.sadseda.com

در موردش بحث کنید و نظر بدهید .

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من که فکر می کنم بازاریابیه و طرف خودش از فروش این بسته کلی سود می کنه چون واقعا یک عدد سی دی این قدر نمی ارزه

حتی نگفته کارش چیه

بازار یابی داره اینو مطمئنم .چون کسی که لینک این سایت رو بهم داد وقتی خواستم مثلا نحوه خرید رو ببینم سایت گفت باید ثبت نام کنی وقتی خواستم ثبت نام کنم دیدم نوشته معرف شما فلان کس .

لینک محصول :

از این بسته ها تو سایت های انگلیسی فراونه
ولی اون بسته ها فرقش با این که شما معرفی کردی اینه که روش کار و کامل برات توضیح میده
مثلا 20 دلار برای خرید این بسته هزینه میکنی طبق مراحل اگر پیش بری تا 10 روز دیگه به .... پول میرسی.
ولی تو این سایته که نه روش و توضیح داده نه گفته چقدر گیرت میاد تضمینشم که کشکه

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

حتی نگفته کارش چیه

لینک محصول :

لووووول

سمت این چیز ها نرو من چند شب پیش رفتم تو دفتر یک انتشاراتی دقیقا همین موضوعات بود

که میگفتن فلان تومن کتاب بخر .... چند نفر معرفی کن ....

اصلا طرف این ها نرو .....

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرسی من هم همین فکرهارو می کردم . ولی می خواستم مطمئن تر شم . از همون لینک عضویتی که معرف داشت معلومه چه حیله ای در سر دارن .

تشکر cashu و shahi33

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من با این سایت کار کردم و خداوکیلی خیلی راضیم
تویه یه هفته 40000 تومان دریافت کردم و توی هفته دوم کلی درامد داشتم که توی رزرو بود . در واقع من هر هفته دارم برداشت میکنم. اشتباه نکنید این سایت به هیچ عنوان کلاهبردار نیست چون 3 برابر چیزی که شما دریافت میکنید سود میکنه . من که هنوز هیچ سایت خارجی و ایرانی رو ندیدم اینجوری درامد داشته باشه.

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من با این سایت کار کردم و خداوکیلی خیلی راضیم
تویه یه هفته 40000 تومان دریافت کردم و توی هفته دوم کلی درامد داشتم که توی رزرو بود . در واقع من هر هفته دارم برداشت میکنم. اشتباه نکنید این سایت به هیچ عنوان کلاهبردار نیست چون 3 برابر چیزی که شما دریافت میکنید سود میکنه . من که هنوز هیچ سایت خارجی و ایرانی رو ندیدم اینجوری درامد داشته باشه.

کار این محصول فارکس و بازاریابیه و راه اندازی فروشگاه اینترنتیه و ....
که به درد نمی خوره

.

اگه کاره راحتی بود می گفنن که چه چیزایی در این بسته هست

ترسیدن بگن بازاریابی چون همه متنفرن
ترسیدن بگن فارکس چون این قدر اموزشهای رایگان یا محصولات مشابه ارزون تز هست که می دونن محصولشون فروش نمیره
تر سیدن بگن فروشگاه اینترنتی چون خودت می دونی چه قدر تو ایران زیاده و سرمایه گزاری روش فایده نداره

واسه همه این کارها هم خیلی باید جون کند

از نظر من در امد خود اون کسی که cn3 رو میفروشه حرامه و این یه دزدیه. معلوم نیست که از چند نفر این پول رو گرفتن و در مقالشون نوشتن ما خودمون از این راه کسب در امد می کنیم ( در ضمن مایی وجود نداره . فقط یک ادم دودره باز وجود داره )

شما گول نزنید دوستان رو .

من جای شما بودم محتویات سی دی cn3 را در همه جا اپلود می کردم و کلاس این اقا رو تعطیل می گردم

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
کار این محصول فارکس و بازاریابیه و راه اندازی فروشگاه اینترنتیه و ....
که به درد نمی خوره

.

اگه کاره راحتی بود می گفنن که چه چیزایی در این بسته هست

ترسیدن بگن بازاریابی چون همه متنفرن
ترسیدن بگن فارکس چون این قدر اموزشهای رایگان یا محصولات مشابه ارزون تز هست که می دونن محصولشون فروش نمیره
تر سیدن بگن فروشگاه اینترنتی چون خودت می دونی چه قدر تو ایران زیاده و سرمایه گزاری روش فایده نداره

واسه همه این کارها هم خیلی باید جون کند

از نظر من در امد خود اون کسی که cn3 رو میفروشه حرامه و این یه دزدیه. معلوم نیست که از چند نفر این پول رو گرفتن و در مقالشون نوشتن ما خودمون از این راه کسب در امد می کنیم ( در ضمن مایی وجود نداره . فقط یک ادم دودره باز وجود داره )

شما گول نزنید دوستان رو .

من جای شما بودم محتویات سی دی cn3 را در همه جا اپلود می کردم و کلاس این اقا رو تعطیل می گردم
دوست عزیز سلام
کجای اسلام گفته شما جنسی را اگر بفروشی پولش حرامه!!؟؟ اولا اینا دارن یه جنسی رو به نام سی دی میفروشن دوما بعد از فروش کاملا از شما حمایت میکنند و شما رو به سمت کسب درامد از اینترنت هدایت میکنند. مثلا همین فروشگاه اینترنتی: وقتی شما سایتشو راه اندازی کردی تمام محصولات پر فروش روز رو به شما میده و 40% از فروش سایت را به شما پرداخت میکنه در واقع شما به صورت رایگان یکسری جنس در اختیارته.
به نظر من منصفانه نیست آدم بدون اطلاع حرفی رو بزنه که چیزی راجع بهش نمیدونه.
در پست بالا هم گفتم من کاملا راضیم چون تا امروز هیچ سایتی به این سرعت منو به درامد نرسونده بود. حالا قضاوت با خودتونه

take

Registered User
لایک‌ها
100
اگر واقعا فارکس و بازاریابی و راه اندازی فروشگاه هستش باید بگن اموزشهای داخل سی دی حول این سه روش هست
و کسی که میخواد بخره بدونه داره چی میخره
من امروز میخواستم برم پول را به حسابشون بریزم ولی طبق گفته یکی از عزیزان اگر اموزشها مربوط به سه موضوع بالا باشه من از خرید سی دی منصرف شدم
البته خود فروشنده هم که میگه کلیک کردن و زیر مجموعه گیری نیست
یکی از کسانی هم که سی دی را گرفته میگه هفته اول X مبلغ تونستم دربیارم حالا اگر بگیم یکی از 3 روش بالا رفته باشه باز تو یک هفته نمیتونه پول دربیاره خلاصه من که گیج شدم
اگر کسی اطلاعات دقیقتری بده ممنون میشم

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگر واقعا فارکس و بازاریابی و راه اندازی فروشگاه هستش باید بگن اموزشهای داخل سی دی حول این سه روش هست
و کسی که میخواد بخره بدونه داره چی میخره
من امروز میخواستم برم پول را به حسابشون بریزم ولی طبق گفته یکی از عزیزان اگر اموزشها مربوط به سه موضوع بالا باشه من از خرید سی دی منصرف شدم
البته خود فروشنده هم که میگه کلیک کردن و زیر مجموعه گیری نیست
یکی از کسانی هم که سی دی را گرفته میگه هفته اول X مبلغ تونستم دربیارم حالا اگر بگیم یکی از 3 روش بالا رفته باشه باز تو یک هفته نمیتونه پول دربیاره خلاصه من که گیج شدم
اگر کسی اطلاعات دقیقتری بده ممنون میشم

سلام

اره همون 3 روشه که گفتم

دیدی که یکی شو تایید کرد.....

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
بازم سلام دوستان
دقیقا همین سه روش که دوستمون توضیح داد درون سی دی وجود داره ولی با این تفاوت که مثل جاهای دیگه نیست که شما 6 ماه بشینید تا 4 تا زیرمجموعه جمع کنید و تازه بابت هر کدوم چیزی حدود 100 تا یه تومنی به شما بدن و باید به حد نصاب برسید که بعید میدونم با اون پورسانت کم بتونید تا یک سال آیندش پول بگیرید.
ولی در این سیستم شما یک فروشنده ای و بابت هر کالایی که به فروش بروسونی 40% از قیمت اون کالا برای شماست. من خداوکیلی توی هفته اول 40000 تومن پورسانت از فروش سی ان تری داشتم و اجناس دیگه جایه خودشو داره و حدود 70 نفر هم ثبت نام کردن تا خرید کنن. اگر میخواستم دروغ بگم رقم واقعی درامدم رو میتونستم خیلی بیشتر بگم ولی صادقانه گفتم 40 تومن چون تا به حال هیچ سایتی توی این مدت کم همین مبلغ کم رو هم به کسی نداده. ما عادت داریم که کار نکنیم و پول در بیاریم ولی یه کم تلاش مخصوصا در زمینه اینترنت میتونه به ما کمک زیادی بکنه.

take

Registered User
لایک‌ها
100
بازم سلام دوستان
دقیقا همین سه روش که دوستمون توضیح داد درون سی دی وجود داره ولی با این تفاوت که مثل جاهای دیگه نیست که شما 6 ماه بشینید تا 4 تا زیرمجموعه جمع کنید و تازه بابت هر کدوم چیزی حدود 100 تا یه تومنی به شما بدن و باید به حد نصاب برسید که بعید میدونم با اون پورسانت کم بتونید تا یک سال آیندش پول بگیرید.
ولی در این سیستم شما یک فروشنده ای و بابت هر کالایی که به فروش بروسونی 40% از قیمت اون کالا برای شماست. من خداوکیلی توی هفته اول 40000 تومن پورسانت از فروش سی ان تری داشتم و اجناس دیگه جایه خودشو داره و حدود 70 نفر هم ثبت نام کردن تا خرید کنن. اگر میخواستم دروغ بگم رقم واقعی درامدم رو میتونستم خیلی بیشتر بگم ولی صادقانه گفتم 40 تومن چون تا به حال هیچ سایتی توی این مدت کم همین مبلغ کم رو هم به کسی نداده. ما عادت داریم که کار نکنیم و پول در بیاریم ولی یه کم تلاش مخصوصا در زمینه اینترنت میتونه به ما کمک زیادی بکنه.

دوست عزیز نبایدم مثل جاهای دیگه باشه خودش میگه زیر مجموعه گیری نیست
حالا خدا وکیلی حساب کن من سی دی را گرفتم میام میزارم میبینم بازاریابی هستش منم اصلا خوشم نمیاد تکلیف چیه (ضد حال میخورم)
خود شما میگی از فروش cn3 اینقدر گیرت اومده اینم مطمئن باش تقش دربره اموزش این 3 روش هستش دیگه کسی نمیگیره بعدم باید سی دی را بزاری تو ارشیو
من خودم الان وقت دارم حتی 10 ساعت با کامپیوتر کار کنم منتها کار کنم نه اینکه بیام برای کس دیگه جنس بفروشم
که ایا بخرن یا نه
خلاصه اگر این بوده اصلا ارزش این مبلغ را نداره یهو میومد میگفت یک هاست بگیرید یک فروشگاه راه بندازین

iransbc

Guest
لایک‌ها
0
آقایون توجه کنید همون روش های خودمونه فروشگاه فارکس وبازاریابی واقعا نفهمه هرکی براش 27000 تومن پول بده من اون قفل مزخرفشو شکستم تا یکی دو روز دیگه میزارم واسه دانلود ضمنا" من یه مقاله دیدم از فرد ناشناس که ادعا کرده 4 سال تجربه داره بخونیدش بد نیست اون گفته این مقاله تنها راه کسب درآمد بدون هزینه است منم تا حدودی باهاش موافقم
یا حق
http://space.sisiric.com/uploads/1251018906.pdf
http://www.2shared.com/file/7310141/4712c512/Kasbe_daramde_interneti.html

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
اینا دریافتی های منه از سی ان تری

حساب كاربري شما :

hadief نام كاربري
Jul-26-2009 تاريخ ثبت نام
Aug-22-2009 12:11:03 PM آخرين تاريخ ورود به حساب

0.000 تومان
موجودي حساب شما
30.000 تومان در انتظار واريز
30.000 تومان آخرين مبلغ واريز شده
70.000 تومان كل مبالغ واريز شده

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
اینم دریافتی های من در هفته پیش
حساب كاربري شما :

hadief نام كاربري
Sep-1-2009 11:40:40 AM آخرين تاريخ ورود به حساب

0.000 تومان
موجودي حساب شما
10.000 تومان در انتظار واريز
10.000 تومان آخرين مبلغ واريز شده
100.000 تومان كل مبالغ واريز شده

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باباجون چرا اینقدر زور می زنی ؟ اسکرین شات می دونی چیه؟ با اون فیشهاتو نشون بده

الان اهای مردم اینم دریافتی های من :
حساب كاربري شما :

abbas ghaderi نام كاربري
Sep-1-2009 11:40:40 AM آخرين تاريخ ورود به حساب

0.000 تومان
موجودي حساب شما
126530.000 تومان در انتظار واريز
5630.000 تومان آخرين مبلغ واريز شده
2036500.000 تومان كل مبالغ واريز شده

مثل اینکه همه باور کردن!!!

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
آقایون توجه کنید همون روش های خودمونه فروشگاه فارکس وبازاریابی واقعا نفهمه هرکی براش 27000 تومن پول بده من اون قفل مزخرفشو شکستم تا یکی دو روز دیگه میزارم واسه دانلود ضمنا" من یه مقاله دیدم از فرد ناشناس که ادعا کرده 4 سال تجربه داره بخونیدش بد نیست اون گفته این مقاله تنها راه کسب درآمد بدون هزینه است منم تا حدودی باهاش موافقم
یا حق
http://space.sisiric.com/uploads/1251018906.pdf
http://www.2shared.com/file/7310141/4712c512/Kasbe_daramde_interneti.html

سلام
مرسی آقا
کار خوبی کردی اینو قرار دادی.من چندین سال پیش گول همین سی دی ها رو خوردم
تازه اون موقع ها روش های کسب درامد از سایت های خارجی و اینها بود.کلی روش
مسخره.الان که فکرشو میکنم خنده ام میگیره :lol:
درامد اصلی در اینترنت همین تبلیغات هست.راستی شما چرا عضو ایران مارکت سنتر
نمیشید؟ مطمئن تر از این سایته هست که.

بالا