• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بکلینک از دید گوگل

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام
یه مدت هست که یه موضوع ذهن من رو به خودش خیلی مشغول کرده اون هم بکلینک از دید گوگل هست !
شما اگر link: p30download.com رو تو گوگل سرچ کنید گوگل سایت هایی که لینک دادن رو نشون میده ولی تو گوگل این تعداد چیزی حدود 100 تا هست در حالی که مطالب پی سی دانلود تو هزارن وبلاگ و سایت و انجمن دیگه کپی میشه و برای دانلود به سایت لینک میدن برای همین میخواستم بدونم چرا گوگل تعداد بسیار کمی رو شمارش میکنه !
البته پی سی دانلود فقط یه مثال بود سایت های معروف دیگه هم که کلی بکلینک از سایت های دیگه هم دارن هم همین وضع رو دارن !

Last edited:

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
هر سایتی که شما رو لینک کنه قطعا به این معنا نیست که این لینک میتونه واسه سایت شما مفید باشه
گوگل لینک های طبیعی رو شناسایی و از اونا واسه افزایش رتبه کمک میگیره

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
هر سایتی که شما رو لینک کنه قطعا به این معنا نیست که این لینک میتونه واسه سایت شما مفید باشه
گوگل لینک های طبیعی رو شناسایی و از اونا واسه افزایش رتبه کمک میگیره
لینک طبیعی به چه لینکی شما میگید ؟ لینکی که خریده شده باشه یا داخل مطالب خود مدیران به عنوان منبع به اون سایت بدن ؟
همین نمونه پی سی دانلود که گفتم تو اکثر سایت هایی که مطالب اش رو کپی میکنند درآخر به عنوان منبع وجود داره و خیلی از وبلاگ نویس ها هم همینطوری لینک کردن و حتی سایت های با پیج رنک بالا 4 و 5 هم به خاطر استفاده از لینکدونی اش تو سایت شون لینک دادن !

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
لینک طبیعی به چه لینکی شما میگید ؟ لینکی که خریده شده باشه یا داخل مطالب خود مدیران به عنوان منبع به اون سایت بدن ؟
همین نمونه پی سی دانلود که گفتم تو اکثر سایت هایی که مطالب اش رو کپی میکنند درآخر به عنوان منبع وجود داره و خیلی از وبلاگ نویس ها هم همینطوری لینک کردن و حتی سایت های با پیج رنک بالا 4 و 5 هم به خاطر استفاده از لینکدونی اش تو سایت شون لینک دادن !

خیلی به دنبال لینک سایدبار نباشید

از لینک هایی که میگیرید مثلا 50 درصدش follow باشه. 50 درصد Nofollow

10 درصد با کلمه کلیدی اصلی که میخوای . 30 درصد با کلمه کلیدی ترکیبی . 40 درصد مربوط به سایت ولی کلمه کلیدی اصلی اصلا توش نباشه و کاملا جزئی . 20 درصد هم فقط url باشه .

اینا که گفتم مثال بود . فقط باید بدونی هرچی طبیعی تر بهتر .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اون link دو نقطه رو ولش کن. تو گوگل وب مستر آمار کاملتری هست.
به نظرم نباید از کنار این موضوع به راحتی گذشت ! طبق بررسی هایی که من کردم سایت هایی که در گوگل بکلینک شون بیشتر هست از سایت های دیگه تو لیست نتایج بالاتر بودن. درضمن بیشتر سایت های ایرانی رو که چک میکردم بکلینک هاشون کم بود حتی سایت های معروف و پربازدید در حالی که سایت های معمولی خارجی 1000 به بالا بودن !
یه مثال دیگه برترینها با اون همه بکلینکی که خریده و وبلاگ ها و سایت های دیگه بهش دادن تو گوگل فقط 67 تا داره

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
به نظرم نباید از کنار این موضوع به راحتی گذشت ! طبق بررسی هایی که من کردم سایت هایی که در گوگل بکلینک شون بیشتر هست از سایت های دیگه تو لیست نتایج بالاتر بودن. درضمن بیشتر سایت های ایرانی رو که چک میکردم بکلینک هاشون کم بود حتی سایت های معروف و پربازدید در حالی که سایت های معمولی خارجی 1000 به بالا بودن !
یه مثال دیگه برترینها با اون همه بکلینکی که خریده و وبلاگ ها و سایت های دیگه بهش دادن تو گوگل فقط 67 تا داره

تصوری که من دارم اینه که اگر بک لینک مدت زمان زیادی بمونه و از سایت خوبی هم باشه توی اون link دیده میشه . چون اون آماری هست که قراره برای عموم باشه. اما دقیقترش طبیعتا خود صاحب سایت میتونه چک کنه.

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
link:example.com زیاد به نظر من معتبر نیست چون خودم از چند تا سایت لینک دارم ولی اصلا نشون نمیده.
همون وب مستر تولز بهتره.
ولی خوب دیر به دیر آپ میشه

بالا