• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک لینک سازی در وبلاگ ها

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
سلام به همه
اواخر هفته پیش بود که به سرم زد یه روبات بنویسم تا تو وبلاگ های مختلف که همشون واسه خودمه پست بده. یعنی تو وبلاگ ها لاگین کنه و مطلبی که باید بنویسه از یه سرور دیگه می گیره و بعد سابمیت کنه تو وبلاگ.
ضمنا یه دفعه هم نیومدم 1000 تا وبلاگ بسازم، فعلا نزدیک 20 تا ساختم و روزی یک یا دو بار پست اضافه می کنم.و کم کم می خوام اضافه کنم.
پست ها هم از نظر استراکچر تگ ها اصلا شبیه هم نیستند.فعلا هم فقط بلاگفا و میهن بلاگ و رزبلاگ و بلاگ اسکای رو نوشتم.
چون این وبلاگ ها فقط به سایت اصلیم لینک میدند به نظرتون ادامه بدم؟مفیده؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
به این میگن بلک هت سئو
حالا بلک هت یا وایت هتش زیاد مهم نیست ;)
به نظر شما چون از این وبلاگ ها اکثرا به یک سایت لینک شده البته تعدادش خب خیلی کم هست، این مسئله به سایت اصلی ضربه میزنه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نه عزیز مشکلی نیست . اکثر همکارا فقط با همین کار سایتو میارن بالا و اسم خودشونو میذارن سئوکار!

pardisan1364

Registered User
لایک‌ها
46
سلام به همه
اواخر هفته پیش بود که به سرم زد یه روبات بنویسم تا تو وبلاگ های مختلف که همشون واسه خودمه پست بده. یعنی تو وبلاگ ها لاگین کنه و مطلبی که باید بنویسه از یه سرور دیگه می گیره و بعد سابمیت کنه تو وبلاگ.
ضمنا یه دفعه هم نیومدم 1000 تا وبلاگ بسازم، فعلا نزدیک 20 تا ساختم و روزی یک یا دو بار پست اضافه می کنم.و کم کم می خوام اضافه کنم.
پست ها هم از نظر استراکچر تگ ها اصلا شبیه هم نیستند.فعلا هم فقط بلاگفا و میهن بلاگ و رزبلاگ و بلاگ اسکای رو نوشتم.
چون این وبلاگ ها فقط به سایت اصلیم لینک میدند به نظرتون ادامه بدم؟مفیده؟
داداش تاپیک را توی قسمت خدمات وبمستری بزن تا سئو کارهای بیشتری جواب بدن
در ضمن رباتت را میفروشی؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
داداش تاپیک را توی قسمت خدمات وبمستری بزن تا سئو کارهای بیشتری جواب بدن
در ضمن رباتت را میفروشی؟
راست میگیا اونجا شاید بیشتر جواب بدند.
متاسفانه چون این برنامه برای خودم نوشتم خیلی از جاهاش ناقص هست و دارم بیشتر روش کار می کنم.(مثلا امروز رو مشخص کردن تگ ها تو بلاگ اسکای بدجور گیر کردم :() ولی در کل بعید می دونم که به مرحله فروش برسه.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز در مورد ربات بیشتر توضیح میدی؟
اگه کسی بخواد بهش میدید؟
پ.خ کنید
تو پست اول تقریبا نوشتم،مطالب رو از یه سایت مشخص میگیره و تو صفحه مدیریت بلاگ، موضوع و مطلب، تگ هارو میزنه و اگر مطالب مربوط به آینده باشه هم ساعتش رو تنظیم و ارسال می کنه :D ;)
نه متاسفانه فروشی نیست.ولی هر برنامه نویس می تونه بنویسه یکم خلاقیت می خواد،به جز سامن بلاگ و لوکس بلاگ که واسه لاگینشون کپچا دارند همه وبلاگ ها میشند.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یعنی واقعاً این کار جواب میده؟
بعدش تو وبلاگهای دیگه نصفی از متن رو بذاریم و نصفی دیگه رو لینک بدیم به وبلاگ؟

رنک دار بودن وبلاگ هم مهمه؟ معمولاً رنک 1

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان یعنی واقعاً این کار جواب میده؟
بعدش تو وبلاگهای دیگه نصفی از متن رو بذاریم و نصفی دیگه رو لینک بدیم به وبلاگ؟

رنک دار بودن وبلاگ هم مهمه؟ معمولاً رنک 1
قاعدتا وبلاگ اگه رنک دار باشه تاثیر بیشتری داره ولی وقتی یه وبلاگ به طور منظم آپدیت بشه احتمالا بعد از چند وقت بک لینک اون وبلاگ و باز دیدکننده هاش و احیانا رنکش هم بالا میره.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
از مدیران فروم می خوام که این تاپیک رو به بخش http://forum.persiantools.com/forums/ویژه-وب-مسترها.78/ انتقال بدن تا نظر بچه های اون بخش هم بدونم و دوباره تاپیک نزنم.
قبلا اسم مدیران هر بخش رو پایین صفحه میزد ولی الان نمی تونم پیدا کنم.

بالا